Re: Mikä on pay&play -kenttä? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäIhanteellinen tulorakenne 2015 –>Re: Mikä on pay&play -kenttä?

#435411 Ilmoita asiaton viesti
KL

Ballmarker kirjoitti: (13.1.2015 21:10:08)

KL kirjoitti: (13.1.2015 19:46:01)
Ongelma on kontrollin puute.

Noilla mainitsemillasi ulkomaisilla p&p-kentillä on varsin usein valvoja, joka puuttuu vääränlaiseen käytökseen. On aivan sama miten epätoivottu käytös kentiltä kitketään, kunhan se kitketään. Suomessa kitkemistä yritetään tehdä pelaajakohtaisilla vaatimuksilla, jossain muualla tiukalla valvonnalla.

Kyllähän noita valvojia on ajellut golfautolla pelaamillani ulkomaisilla kentillä, kuten myös Suomessa. En ole huomannut, että kenttävalvonta olisi mitenkään sen tiukempaa. Kysymys lienee enemmänkin siitä, että vajavaisilla taidoilla ei kovin helposti kehdata lähteä isolle kentälle, ennenkuin pelitaitoja on hiottu riittävästi par3-kentillä. Kysymys on siis itsekontrollista, enkä ymmärrä miksei sitä olisi suomalaisillakin yhtä lailla kuin ulkomaanelävillä. Suhtautuminen täällä on vaan niin tiukkapipoista ja ennakkoluuloista.

Nyt on sinulla Ballmarker sivistyksen paikka! Menepä ensi kesänä Luukkiin jonakin maanantaina ja ihastele meininkiä. Jos maksat kierroksen, niin tulen seuraksesi. Kokemus voisi näköjään avata sinunkin näköalojasi.

Ihan aidosti on ihmeteltävä tuota sinisilmäisyyttä ja muun maailman pyyteetöntä ihannointia. Suomessa valvoja on kulissi, muualla toimeenpaneva yksikkö, jonka sanomisia ei todellakaan kyseenalaisteta. Tämä on varmaankin Ballmarkerilta ’jäänyt huomaamatta’.

Ihan Ballmarkerille tiedoksi, että siellä ulkomaisilla kentillä olen omin silmin todistanut kuinka hidas ryhmä yhden huomautuksen jälkeen marssitetaan palloakaan lyömättä seuraavan reiän yli, koska takana tulevat joutuvat odottelemaan turhan päiten. Tätä ei Ballmarker varmaankaan ole koskaan nähnyt eikä kuullut niillä viidellä mantereella ja yli sadalla kentällä, joilla on ollut korvatulpat korvissa ja silmälaput silmillä pelaamassa…