Re: Mikä % metrin puteista pitäisi saada sisään, jos esim HCP 10? - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluMikä % metrin puteista pitäisi saada sisään, jos esim HCP 10?Re: Mikä % metrin puteista pitäisi saada sisään, jos esim HCP 10?

#207134 Ilmoita asiaton viesti

Satunnainen lenkkeilijä kirjoitti: (29.6.2013 18:24:20)
[Lähinnä tarkoitin sitä, että jos täytyy ajatella hartioiden kiertoa, taakseviennin pituutta, rytmiä, jne… on vielä aika alkuvaiheessa. Itselläni on tällä hetkellä juuri näin kun oli monta vuotta taukoa. Mutta, ehkä se siitä kun saisi vähän toistoja alle. Tuhat swingiä (kunnolla tehtynä jokainen, eikä huolimatonta huiskimista), sillä pääsisi taas ehkä alkuun. Siis rangella 25 koria, tai kentällä > 20 kierrosta, tai mieluummin molemmat.

Harjoittelua varmasti tarvitaan. Mutta harjoitelussakin minun mielestäni pääpaino pitäisi olla sielllä kohteessa. Pitäisi oppia sisäisitämään se minne sitä palloa on tarkoitus tökätä. Sinne reikään se pitää pistää, ei siinnä hartiotten kierron, taakseviennin pituuden tahi rytmin pähkiminen välttämäti auta mitään. Ne on asiota jotka voidaan havaita vain ulkoota, ei niitä voi tehä. Matka reikään pitää maistaa ja sitten kupin reunuksia lipoen upottaa se sisään.