Re: Markkinatalous toimii kilpailemalla ei rajoittamalla - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistä300€ ’sitoutumismaksusta’Re: Markkinatalous toimii kilpailemalla ei rajoittamalla

#457219 Ilmoita asiaton viesti

Putti-Possu kirjoitti: (27.9.2010 12:12:01)

Swinger? kirjoitti: (27.9.2010 10:46:27)

Yleisesti ottaen, kenttien (ja sitä kautta Liiton) intressi lienee se, että 300e tyyppiset summat ohjautuisivat suoraan kentille, eikä esim Superveijareiden kassaan. Yksi Superveijareiden tarjonnan kulmakiviä on mahdollisuus pelata monilla kentillä, jolloin peliaikoja löytyy luultavasti helpommin (kuin jos olisi sidottu vain yhteen kenttään), ja toki pelaajan halu kokeilla lajia useammilla kentillä.

Pelijohdannaistan kehittäminen ja markkinointi palvelee minusta hyvin golfia eíkä ole pois golfyhtiöiltä vaan on tapa markkinoida vapaata kapasiteettiä sekä tutustuttaa uusia pelaajia kenttään, joista voi myöhemmin tulla osakkaita. Pelijohdannaisten kehittäjä ottaa kantaakseen osan golfyhtiön markkinoinnista.

Olen samaa mieltä.

Putti-Possu kirjoitti: (27.9.2010 12:12:01)
Samalla tavalla voitaisiin todeta, että markkinointi on turhaa, koska yhtiölle se on pelkkä kulu tai mikä tahansa jälleenmyyjän (tai esim. asunnonvälittäjän fee) on turha kulu, koska asiakkaat voivat ostaa tuotteensa suoraan valmistajalta.

En ole samaa mieltä. Markkinointia tarvitaan aina. Jos esim kentät ja muut asian tiimoilta kehitetyt tarjonnat ovat olemassa yhtäaikaa, pelaaja voi sitten päättää mikä näistä on hänelle paras. Business as usual.

Mutta, kun tää keskustelu pyörii nyt tuon Liiton suunnitteleman pakkomaksun ympärillä (jonka viksuus/tyhmyys on sitten oma tarinansa), niin haeskelin vaan parempaa/mielekkäämpää tarjontaa sen katteeksi.