Re: Markkinatalous toimii kilpailemalla ei rajoittamalla - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistä300€ ’sitoutumismaksusta’Re: Markkinatalous toimii kilpailemalla ei rajoittamalla

#457222 Ilmoita asiaton viesti

Swinger? kirjoitti: (27.9.2010 17:55:30)

kebax kirjoitti: (27.9.2010 12:44:30)

Putti-Possu kirjoitti: (27.9.2010 12:12:01)
Pelijohdannaistan kehittäminen ja markkinointi palvelee minusta hyvin golfia eíkä ole pois golfyhtiöiltä vaan on tapa markkinoida vapaata kapasiteettiä sekä tutustuttaa uusia pelaajia kenttään, joista voi myöhemmin tulla osakkaita. Pelijohdannaisten kehittäjä ottaa kantaakseen osan golfyhtiön markkinoinnista.

Niin sää meinaat että ulkopuolinen on paremmin selvillä siitä mitä kentän kannattaa ihmisille tarjota niin että otetaan huomioon kaikki osapuolet? Trokareiden näkemys nyt kuitenkin on puhtaasti oman edun tavoittelu, kaikki muu on heille yhdentekevää kunhan vaan kauppa käy.

En ole itse mikään Superveijari-fani, mutta voi kai tuota katsoa vähän neutraalimminkin? Jos ko virma tuo pelaajia ja rahaa (ja näkyvyyttä) niille kentille jotka näitä asioita kaipaavat, niin kai siinä jotain hyvääkin samalla syntyy? Saako kukin taho tuosta yhtälöstä mielestään oikean määrän rahaa onkin sitten eri juttu, mutta olisiko tuossa asiassa ko kenttien toimesta jotain tehtävissä? Luulisin että kyllä. No, tää meni tuosta varsinaisesta asiasta sivuun, mutta menköön.

Supergolf saa mun puolesta elää ja voida hyvin senjälkeen kun kaukoilu saadaan loppumaan. Nyt se on ollut erittäin hyvä kaukoilun edistäjä vaikka ehkä tietämättään tai juuri sen takia;) Jos joku seura haluaa sen jälkeen myydä peliaikoja supergolfin kautta, kun kaikki sen jäsenet ovat varmasti maksaneet osuutensa kenttien ylläpidosta kotiseuralle niin se on kenttien oma asia. Meillä on ollut supergolfin kanssa diili, kun meiltä ei voi osaketta omistaa eikä saada pelilippuja, että päivässä on kuusi lähtöä hieman edullisempaan hintaan.

Se miten superi hyödyntää osakkeita, pelilippuja tms ei mulla ole tiedossa, kaikenlainen tehokäyttö tulisi kuitenkin saada rajoitettua, jotta kentät pystyvät laskemaan kuinka paljon niistä 1800/18r tasoituskorteista voidaan oiken markkinoida kaukoille. Väittäisn ettei yksikään etälä-Suomalainen 18r kenttä pysty nostamaan jäsenmääräänsä kuin korkeintaan haarukaan 1100-1500, jotta peliaikoja löytyisi edes kohtuulisesti halukkaille ja onko se 5,6,7,8,9 vai 10-kortti. Tämä riippuu paljolti siitä kuinka paljon nykyinen seuran jäsenistö pelaa ja minkälaisella profiililla.