Re: Mallia by Woods - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMallia by WoodsRe: Mallia by Woods

#446225 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (16.2.2011 10:53:48)

Vaan kun ei tapahdu. Ja silloin erittäin harvoin kun on tapahtunut, on niistä myös jaettu sanktioita ja ihan samalla tavalla tuomittu myös julkisuudessa (kuten Sergio) varsin ranakalla kädellä.

Tuntuu päinvastoin siltä, että mielestäsi juri Tigerin kohdalla ei saisi tuomita. Touhu oli kuitenkin mallia Nykänen & Olli.

Vaikea ajatella, että etikettirikkeitä ei enää nähtäisi kilpailuissa. Ja sääntö ongelmiahan on jatkuvasti, ja se on kuitenkin vakavampi ongelma. Mitä pitäisi esimerkiksi ajatella tästä harringtonin tapauksesta? Jäljellä jää järkevä epäilys siitä, että hän yritti tahalleen jättää tapahtuneen rikkeen raportoimatta.

Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että rikkeistä määritellään ja annetaan rangaistukset. Esim sylkeminen griinille tai mailan heitto, 10 turnauksen pelikielto. Kiroilusta 3 turnausta, tai jotain vastaavaa.

Mutta kuten olen aiemminkin sanonut, mielestäni ei ole järkevää että tuomioistuimena toimii media. Tällöin on vaarana tarkoitushakuisuus ja ajojahdit. Homma olisi myös pelaajien oikeusturvan kannalta parempi, jos rikkeet olisivat selvästi sanktioitu ja ne jaetaan kilpailunjärjestäjän toimesta.