23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluKovia nettotuloksia Toyota-kisoissaRe: Kovia nettotuloksia Toyota-kisoissa

#237933 Ilmoita asiaton viesti

Pelaan taalla Aasiassa saannollisen epasaannollisesti klubin kuukausi ym turnauksia. Systeemi on tallainen (Suomessa tuskin toimisi):
nelja eri tasuriluokkaa 0 – 10, 11 – 18, 19 – 27, 28 – 36 en aivan tarkkaan muista muuta kuin alimman luokan tasurit. Vastannee maarallisesti jasenten lukumaaraa/tasuriluokka. Kaikissa tasuriluokissa jaetaan paras scr ja kaksi ekaa hcp palkintoa. Pelaajia naissa turnauksissa on aina yli sata, suurin osa klubin omia jasenia. Harvoin palkintoja pokataan alhaisilla nettotuloksilla, esim omassa sarjassani 0 – 10, olen itsekin saanut pokaalin joskus jopa pelaamalla netto parin. Tosin eivat 65 hcp netto tuloksetkaan harvinaisia ole korkeimmilla tasureilla.
Amatoorihenkeen palkintona saat pokaalin ja kuvan klubin kuukausilehteen, hyvan mielen lisaksi. Tavarapalkinnot (joita paljon ja arvokkaitakin, esim TV, jaakaappi, mikrouuni etc) jaetaan arvonnalla ja illallisella. Osallistumismaksut ovat 20 – 50 Euroa riippuen kisasta.
Viela mainittakoon etta tasurikaytanto on amerikkalaismallinen, kortteja jatetaan ja tasuri lasketaan keskiarvona niista joko ajanjaksoon ja/tai maaraan perustuen. Lisaksi jos paaset palkinnoille omassa hcp sarjassasi, klubi joskus tiputtaa tasuriasi yhden tai kaksi pykalaa, esim jos netto 65 voit olla varma etta alas tulee.
Voin muutaman vuoden kokemuksella sanoa etta taalla ainakin toimii, kaikentasoiset pelurit osallistuvat kilpailuihin ja aina ei edes mahdu mukaan. Tosin paikalliset tuntien aina joku jattaa tulematta ja kilpailupaivana paikalle menemalla paasee mukaan.
Ihan kiva pelata kun tietaa etta vaikka pelaa etuysin lyonnin /pari yli oman hcpn, viela voi yrittaa takaysilla paikata jonkun lyonnin ali ja paasta jopa palkinnoille.