28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Kannattaako oikeasti panostaa mailoihin???

#321486 Ilmoita asiaton viesti

Vasen pakki kirjoitti: (15.12.2006 17:26:33)

Rifle kirjoitti: (15.12.2006 15:37:33)
Kiitti vinkistä… Nämä eivät todellakaan ole mitään leikinasioita vaan niihin on syytä suhtautua kaikella kunnioituksella ja nöyrällä asenteella. Itse olen kuitenkin aika varovainen ns. kovien otteiden käytössä, sillä se saattaa johtaa entistä hankalampaan tilanteeseen.

Mieleen muistuu eräs toinen tapaus muutaman vuoden takaa kun puttasin 9 reiällä helppoa birdietä alle metristä. Putti meni ohi ja valui vielä pari metriä pitkäksi. Siitä hieman suivaantuneena tein taas oikein kardinaalivirheen ja sanoin putterille, että ’kiitti vaan vitusti tästäkin’ …No arvaahan sen miten siinä kävi…

Loppureiät ja seuraavat 2 viikkoa puttipeli oli lievästi sanottuna helvetillistä. Kokeilin hätäpäissäni toisiakin puttereita, mutta mikään ei auttanut. Sanaa oli selvästi levitetty eteenpäin koko putteriyhteisössä. Oli pakko nöyrtyä ja pyytää anteeksi ajattelematonta käytöstäni. Piti myös luvata ettei vastaavanlainen tulisi toistumaan enää koskaan uudelleen.

Myönnän, että saatoin käyttäytyä hieman akkamaisesti, mutta tilanne oli sen verran tukala. Suosittelenkin, että kannattaa aina miettiä kaksi kertaa ennen kuin alkaa elvistelemään liikoja tai jopa kovistelemaan mailojaan …. hinta voi olla turhan kova hetken hurmiosta.

Pyydän Rifle nöyrästi anteeksi, että yritin neuvoa sua näissä asioissa. Kirjoituksesi saa mut ymmärtämään, että sulla on selkeästi hyvä näkemys ja laaja kokemus tästä välinepuolen tärkeimmästä aspektista.

Aamen!