Re: Helppoakin helpompi tapaus? - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötHelppoakin helpompi tapaus?Re: Helppoakin helpompi tapaus?

#272300 Ilmoita asiaton viesti
ts

Mun mielestä kaikista näistä tapauksista löytyy nyansseja, jotka hieman muuttavat tilannetta ja suoraa vastausta ei siksi ole saatavissa.

Suurimmassa osassa tapauksia pelaaja ei lainkaan palauta palloa paikalleen, vaan panee korvaavan pallon peliin uskoen edellisen kadonneen esim veteen tms.

Jäljelle jää tuo viheriödeccari, jossa pelaajan oma pallo on pois pelistä, kun sen pelikaveri on nostanut. Siinäkin siis pelaaja vastaavalla tavalla panee peliin korvaavan pallon, eli se tapahtuu tilanteessa jossa oma pallo ei ole saatavilla, oletuksen tai faktan kautta.

Käsillä olevassa tapauksessa pelaaja kuitenkin käsittelee jatkuvasti nimenomaan väärää palloa ja liikutettuaan sitä palauttaa tuon väärän pallon vaan alkuperäiselle paikalleen. Siinä ero mun tulkinnalle.

Kirjattua ratkaisua ei ole saatavilla, mutta mun mielestä perusteltuja mielipiteitä molempiin suuntiin. Osa kohtuullisuuden kautta perusteltuina, osa pieneltä osin poikeeavan tilanteen kautta, mutta hyvin peruteltuina molemmin puolin. Ehkäpä se kirjattu ratkaisukin jossain vaiheessa asiaan saadaan, koska varsinkin tuo liikuttamisen jälkeinen tapahtumaketju on varsin mahdollinen.