Re: 4 MUST lähipelilyöntiä? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistä4 MUST lähipelilyöntiä?Re: 4 MUST lähipelilyöntiä?

#397133 Ilmoita asiaton viesti

Aloitusviestissä kysyttiin neljää lyöntiä. Tässä mun käyttämät siinä järjestyksessä kun niitä itse suosin. Ja selvyyden vuoksi nämä ovat siis siinä griinin välittömässä läheisyydessä. Eli erilaiset pitchit ~30+ metristä sitten erikseen.

1) puttichippi. Mailaksi vaikka r8 ja puttiotteella chipaten. Suunnilleen yhtä tarkka kuin putti. Ainakin mulla. Käytän silloin kun pallo on väylällä/forella eikä tarvita kuin metri-pari carrya. Nössö lyönti, mutta tyylipisteitä ei jaeta…

2) ’normi’chip&run jollain wedgellä kun pitää saada vähän pitempi lento pallolle. Mailasta riippuen pitempi tai lyhyempi lennon ja rullin suhde.

3) tsekkaava chippi. Matala pureva lyönti yleensä 60/56 asteisella wedgellä kun griiniä on vähän käytössä ja/tai pallo on tiukalla makuulla. Toimii helpoiten vähän kauempaa. (10+ metriä)

4) flop vasta sitten edelliset eivät ole vaihtoehto…

Ja sitten sellainen juttu että nuo ei oo mitenkään kiveen kirjoitettuja lyöntityyppejä mulla, vaan sumea logiikka toimii lyöntien välillä.

Nämä siis nyt kuitenkin mun ehdotelmat. Enkä nyt alkanut kuvailemaan miten nuo tehdään kun siitä syntyisi kuitenkin sota, ja mä saisin vähintään TS:n, Chip G:n, Datan, Seniorin (+ aliakset) ja Golffinnin vihat päälleni. Tai sitten jonkun ihan muun. Saatanpa toisaalta saan muutenkin. Sehän on tämän palstan nykymeininki selkeästi.