Kaksi puolta - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
#366688 Ilmoita asiaton viesti

Tässä keskustelussa asiaa voidaan tarkistella ainakin kaksi kertaa kahdella tavalla.

Ensinnäkin onko kyseessä uusi kenttä vai vanha kenttä. Uudet kentät (ja kenttiään laajentavat yhtiöt) luonnollisesti haluavat osakkaita maksamaan rakentamista. Vanhoille kentille taas greenfeetulot ovat tervetulleita. Jokainen arvaa kummat kentät ovat enemmän etäpelaamista vastaan.

Toisaalta merkittävää on pelaako greenfeepelaaja pelilipuilla vai maksamalla rahaa caddiemasterin kassaan. Pelilippupelaajat eivät rahoita kentän ylläpitoa mitenkään, he vain tuottavat tuloa osakkeeseen sijoittaneelle. Rahalla kierroksensa maksavat taas tuottavat tuloja kentän kassaan. Jälleen jokainen voi itse miettiä kummat pelaajat ovat kentälle tärkeämpiä.

Tuossa jälkimmäisessä tapauksessa ratkaisu voisi olla lipuista luopuminen tai jopa greenfeemaksujen alentaminen, jotta lippujen metsästäminen vähenisi. Mutta tämä toisaalta vähentäisi ko. kentän osakkeen arvoa.

Eli aina on monta asiaa mietittävänä ja annetaan kunkin kentän tehdä oma ratkaisunsa ja vastaavasti pelaajat tekevät omat osakkeenosto- tai pelipäätöksensä pohjautuen kentän tekemiin ratkaisuihin.

Ei tämä sen vaikeampaa ole.