Auta Perttua vielä kerran - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötAuta PerttuaAuta Perttua vielä kerran

#281904 Ilmoita asiaton viesti
PG

KL kirjoitti: (26.9.2011 0:20:56)
Taneli (hcp 0,7) ja Perttu (hcp 2,1) pelaavat seuransa Tasoituksetonta Tiistaita (scr-kisa). Perttu vetäisee avauksensa raffiin ja siitä metsän puolelle, aivan lähelle vesiestettä. Saavuttuaan paikalle hän toteaa pallonsa olevan pelaamattomassa paikassa, ja kaiken lisäksi ainoa järkevä droppipaikka on läheisessä vesiesteesä. Esteen sisäpuolisella reunalla on kuitenkin sen verran lupaava ruohoinen kaistale, että Perttu päättää dropata pallonsa sinne, nk. lipun suunnassa.

Perttu siis droppaa, mutta epäonnekseen pallo osuu pieneen kiveen ja kimmahtaa veteen aivan näkymättömiin (vesi tuolla kentällä on savista ja siten aivan ruskeaa). Pertun harmiksi pallo ei kuitenkaan päädy kuin ehkä runsaan mailanmitan päähän pudotuskohdasta, joten droppia ei siis voi uusia.

Pieni muunnos. Muuten sama case, mutta vesi on kirkasta ja Pertun pallo liikkuu vedessä. Kun pallo on yli kahden mailan mitan päässä pudotuskohdasta, Perttu nostaa vedessä liikkuvan pallonsa ja droppaa sen uudelleen vesiesteeseen. Tällä kertaa pallo jää Pertun suunnitelmien mukaan ruohonkaistaleelle. Perttu lyö. Pallo päätyy raffiin suurin piirtein samaan kohtaan, josta hän löi tätä edeltävän lyöntinsä pelaamattomaan paikkaan (= alkuperäisen casen ELP).

Kuinka mones lyönti lähtee seuraavaksi?