Vastaa aiheeseen: Pelaaminen virustartuntaa välttäen kaudella 2020. - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPelaaminen virustartuntaa välttäen kaudella 2020.Vastaa aiheeseen: Pelaaminen virustartuntaa välttäen kaudella 2020.

#1312067 Ilmoita asiaton viesti
KL1

Ryhmien koko. Kaksi henkeä on liian vähän jo parillisuuden takia ja muutenkin aiheuttaa liikaa yksin pelaamista. Täydempien kenttien kapasiteetti ei myöskään riitä. Tähän pitäisi golfliiton herätä NYT.

Ei SGL voi mitenkään määrätä kenttiä tekemään niin tai näin, joten kentät voivat aivan itsenäisesti päätää pitävätkö kenttänsä auki ja minkä suuruisia ryhmiä kentälle päästävät. Henkilökohtaisesti olen kuitenkin sitä mieltä, että kahden ryhmissä turvallinen etäisyys on vielä suhteellisen helppoa pitää, mutta neljän ryhmissä se ei enää onnistu.

Mitä tulee kapasiteettiin, niin kyllähän se pienenee, mutta yllättävän vähän, kun ottaa kaikki muuttujat huomioon. Kotikentälläni läpimenoaika on lyhentynyt neljästä tunnista kolmeen ja lähtöaikoja on kuuden sijasta 8 / tunti. Kapasiteetti on siis pienentynyt hieman yli 25% valoisan ajan täydet kierroksen laskien. Vieraspelaajia ei kentälle myöskään päästetä eivätkä kilpailut ja yritystapahtumat pääse haukkaamaan lähtöaikoja. Todellinen kapasiteetin vähennys onkin siis paljon pienempi kuin tuo 25%.

Kolmen tunnin kierrokset ovat paljon mukavampia kuin neljän tai neljän ja puolen tunnin, liikuntakin on tehokkaampaa. Yksinkään ei meillä tarvitse pelata, siinä määrin ovat lähtöajat kysyttyjä. Tilanne on siis ainakin omasta näkövinkkelistäni aika lailla tyydyttävä.