Vastaa aiheeseen: Huomautus kaikille: Älä ikinä osta golfosaketta! - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHuomautus kaikille: Älä ikinä osta golfosaketta!Vastaa aiheeseen: Huomautus kaikille: Älä ikinä osta golfosaketta!

#1310174 Ilmoita asiaton viesti

Parnelonen:

Korona tulee tekemään golf-kenttien avaamisen vaikeaksi ja ainakin niillä joilla ei ole pelioikeutta voi olla vaikea päästä kentälle…

Golfkentät saadaan kyllä auki, ja todennäköisesti hyvässä kunnossa heti alkukaudesta. Mutta kenttien teoreettinen kapasiteetti lähes puolittuu niin kauan kun mennään kahden hengen lähdöillä. Sanon lähes, koska samalla lähtövälejä on näillä kentillä tiivistetty.

Osakepohjaisten kenttien varausedut osakkaille ja pelioikeuden haltijoille on tässä tilanteessa todellinen etu. Vastaavasti tämä tulee tuottamaan halpojen etäseurojen jäsenille, jotka pelaa pelilipuilla tms, suuria vaikeuksia päästä pelaamaan. Paitsi tietenkin osakkaan mukana tai kaatosateessa.

Eli kun säästät pari kolme kymppiä olemalla jonkun halpis kaukoseuran jäsen, säästösi moninkertaistuu, kun et meinaa edes mahtua pelaamaan. Win-win. Jää rahaa vaikka uusiin fitattuihin mailoihin.