Vastaa aiheeseen: Peliliput - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPeliliputVastaa aiheeseen: Peliliput

#1306740 Ilmoita asiaton viesti
KL1

Ja, kun vielä tarkemmin lueskelee osakeyhtiölain kiemuroita niin kyseisen lakipykälän 2. kohdan mukainen päätös, ilman osakkeenomistajien suostumusta on ns. mitätön (mikä käytännössä tarkoittaa ettei tällaisen päätöksen kohdalla ole laissa mainittua määräaikaa moitekanteelle) . Siitä johtuu myös se että mahdollisen kanteen voi nostaa myöhemminkin jos/kun päätöksestä aiheutuu osakkaalle konkreettista haittaa/kustannuksia. Toki sillä voi mahdollisesti perustella maksumääräyksen vastustamista, kenttäyhtiön ylimääräisten ja mitättömään päätökseen perustuvien, laskujen osalta (mutta, jätän pidemmälle menevät kommentoinnit todellisille lakiasioiden tuntijoille). Suosittelen myös asian sopimista.

Aika äkkiä sinusta tuli (melkein) lakiasiantuntija, gloffare… tällä viittaan aikaisempaan kirjoitukseesi:

Jättäisin kysymyksen siitä ”minkälaisella määräenemmistöllä voidaan päättää vastikkeen pakollisuudesta” osakeyhtiöiden itsensä, osakkaiden sekä lakia tuntevien selvitettäväksi.

Toisaalta, täällä jokainen voi esittää asiantuntijaa. Välillä ollaan väärässä ja välillä oikeassa. Välillä ollaan muuten vain hukassa, itse kukin 😀