21.2.–28.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][9]
KilpailuaSuomalaista

WiseGolf vs. NexGolf

Etusivu Foorumit Yleistä WiseGolf vs. NexGolf

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 229)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Monella kentällä otetaan käyttöön uusi toiminnanohjausjärjestelmä vuoden 2022 aikana. Esimerkiksi lähes kaikilla Tampereen seudun kentillä siirrytään uuden WiseGolfin käyttöön ja huhujen mukaan myös muuallakin ollaan siirtymässä. Onko jollakin tietoa mitä kaikkea uusi järjestelmä tulee pelaajien näkökulmasta muuttamaan ja miten uusi alusta vaikuttaa esimerkiksi aikojen varaamiseen?

  Taitaa olla parikymmentä kenttää wisessä ensi kaudella. Yyterissä se oli käytössä jo viime kesänä. Kerran kokeilin, ja eipä siinä suurta eroa ollut esim nexgolfiin tai TeeTimeen. Kavereiden haku golfliiton tietokannasta vähän takkusi sillä kertaa.

  Se ero on verrattuna vaikka TeeTimeen, että pitää rekisteröityä, ennen kuin pääsee varaamaan. Joka kentälle siis erikseen. Samat tunnukset toimii sitten myöhemmissä varauksissa. Itse tekisin laiskana ja yksinkertaisena samat tunnarit jokaiselle kentälle sitä mukaa kun ekan kerran varailen.

  Samaten olen kuullut, että pelaajaryhmille (osakkaat/pelioikeutetut/jäsenet/vieraat) on helppo tehdä erilaiset näkymät varauksiin ja kentän kotisivuille. Ihan miten kenttä sen haluaa.

  Nimetön

  Se ero on verrattuna vaikka TeeTimeen, että pitää rekisteröityä, ennen kuin pääsee varaamaan. Joka kentälle siis erikseen.

  No voihan kikkareet sentään. Uusien järjestelmien soisi parantavan toimintoja, eikä hankaloittavan. On kenttiä joissa tulee käytyä kerran kaudessa. Jokaiseen rekisteröityminen on syvältä… Kurkissa oli joku matoinen systeemi mutta sai sieltä puhelimella varauksen. Menisvät Teetimeen jos näin tosiaan tulee olemaan jatkossakin. Golfboxissakin riitti yksi tunnus kaikille siellä oleville kentille.

  KL1

  Tähän päivään asti jokaiselta käymältäni Suomen kentältä on saanut varata ajan puhelimitse tai sähköpostitse. Jos pitää kirjautua johonkin palveluun per kenttä, niin jätän käymättä.

  WiseGolf tulee pelaajan kannalta korvaamaan Nexgolfia/TeeTimea ja Golfboksia. Tuskin vaikuttaa puhelimella tai sähköpostilla varaamiseen mitenkään. KL ja Möllikkä voivat olla huoleti.

  Viime vuonna siihen ei vielä ollut mitään kännykkäappia, mutta toivottavasti sellainenkin vielä saadaan. Sivut kyllä skaalautuvat kivasti kännyn ruutuun, mutta appiin saisi varmasti lisätoiminnallisuuksia selainversioon verrattuna.

  Nimetön

  Ajanvaraus on varmasti vain pieni osa toiminnanohjausta ja pieni harmi on vain ravintoketjun mitättömimmälle osalliselle, vieraspelaajalle.

  Se on sitten eri juttu jos järjestelmä on suunniteltu siten ettei samalla ja yhdellä tunnuksella pysty jatkossakaan tekemään varausta. Tänä vuonna Wisegolf kenttiä on aika vähän joten harmi on olemattoman pieni. Sitten on toinen asia jos kenttiä on vaikka 100. Lukuisia tunnuksia, ei kiitos.

  Ei voi olla todellista. Tämmönen utopistinen ajatusleikki että jos meinaa kiertää vaikka kaikki suomen golfkentät niin näistä jokaiselle pitää olla omat tunnukset. Siis kuka hemmetin aivopieru näitä uusia virityksiä kehittää? Elikkäs jos kaikki kentät kuuluisi tähän uuteen WiseGolfiin niin pelkästään golfin harrastamista varten pitäisi pystyä hallitsemaan abaut 130 erilaista käyttäjätunnus/salasana yhdistelmää. Voi morjes! 😀

  KL1

  Elikkäs jos kaikki kentät kuuluisi tähän uuteen WiseGolfiin niin pelkästään golfin harrastamista varten pitäisi pystyä hallitsemaan abaut 130 erilaista käyttäjätunnus/salasana yhdistelmää.

  Ei sentään. Lucky Bounce tuossa aikaisemmin kirjoitti näin:

  Itse tekisin laiskana ja yksinkertaisena samat tunnarit jokaiselle kentälle sitä mukaa kun ekan kerran varailen.

  Saman tekisin minäkin. Siis jos joskus käyttäisin tuommoista maksullista varauspalvelua, enkä käytä niin kauan kuin on maksuttomiakin vaihtoehtoja.

  Uskoisin, että tässä ei maallikoiden kannata spekuloida toteutuksesta, varsinkaan kun kommentit perustuvat kuulopuheisiin. Jos Wisen myyntitiimi on hereillä niin tulevat toivottavasti tänne viestiketjuun kertomaan miten käyttöönotot etenevät.

  Nimetön

  Kyllä niitä tunnuksia olisi 130 vaikka ne olisi samoja. Jospa syystä tai toisesta haluaisin vaihtaa meilin tai salasanan niin olisi siinä hommaa. Muutenkin tunnukseni olisi 130 eri tyypin huolellisuuden varassa. Sitä en tiedä pitääkö tuonne laittaa myös maksutiedot. Kai se sitten sama olisi vaikka laittaisin luottokortin tiedot suoraan tänne. Jollain lipsahtaa joskus kuitenkin.

  Myyntitiimi voi kommentoida tai olla kommentoimatta. Vääristä uskomuksista voi tulla mainehaitta. Haittaako se ketään, mitä väliä.

  PG

  Sitä en tiedä pitääkö tuonne laittaa myös maksutiedot.

  Ei tarvitse, eikä lähtöajan varaaminen ole maksullista. Rekisteröinnissä tarvittavat tiedot, esimerkkinä kalafornia:
  https://kauppa.kalafornia.com/pd/ajanvaraus/393/golf-simulaattori-1h-astora-golfstudio/?action=registration Lisäksi seura ja jäsennumero.

  LB:pitää rekisteröityä, ennen kuin pääsee varaamaan. Joka kentälle siis erikseen. Samat tunnukset toimii sitten myöhemmissä varauksissa.

  Näin tosiaan näyttää olevan. Oman seuran jäsenelle käyttäjätunnus on jäsennumero ja vieraspelaajalle sähköpostiosoite. Nähdäkseni myös salasana voi olla sama kaikille. Paljon siis ei ole muistettavaa. Golfbox on kuitenkin tässä suhteessa parempi, koska siinä pääsee yhdellä kirjautumisella varaamaan samalla istunnolla aikoja miltä hyvänsä Golfbox-kentältä. Eikä ole tarvinnut henk.kohtaisia tietojaan moneen kertaan ja joka paikkaan levitellä. Eiköhän WiseGolfillekin tämä olisi mahdollista?

  Kerrotko PG vielä onko lähtöaikanäyttö olemassa, josta vieraspelaaja näkee kentän varaustilateet tasoituksineen? Missä vaiheessa vieraspelaajan seura ja tasoitus haetaan vai voiko laittaa mitkä vaan? Onko osoitteet ja muut vieraspelaajan kohdalla epäolennaiset tiedot pakollisia? Yritin löytää tietoja Wise Golfin sivuilta, mutta tuloksetta. Jos joku Wise Golfista lukee tämän, niin toive olisi että lisäätte sivuillenne kuvauksen ajanvarausprosessista sekä oman että vieraspelaajan osalta. Tulosten syöttöä ei ilmeisesti ole tulossa, vaan ne hoidetaan esim Golf Gamebookilla.

  PG
   Lähtöaikanäyttö näyttää WiseGolfissa olevan: https://hyvigolf.fi/fi-fi/article/ajanvaraus/wisegolf-ajanvaraus/287/
   Muihin kysymyksiin en osaa vastata. Kotisurassani on ollut Golfbox, muttei ole enää sielläkään. Golfboxin käyttäjiksi näyttävät jäävän enää vain Aavasaksa, Eckerö, Sarfvik (palannut käyttäjäksi?), Vierumäki ja Åland. Suurin osa WiseGolfin ajanvarausjärjestelmään siirtyneistä n. 30 golfyhteisöstä ovat entisiä Nexgolfin käyttäjiä.

  Tervehdys WiseGolfilta! Hienoa huomata, että markkinoille tuomamme työkalu herättää paljon keskustelua. Tässä muutamia vastauksia ketjussa esitettyihin kysymyksiin ja oletuksiin:

  – Keväällä valmistuu WiseGolf -applikaatio, jossa ajanvaraus onnistuu kaikille WiseGolf -kentille samalla tunnuksella.
  – Samalla verkkokaupan käyttöliittymä uudistuu ja ajanvaraus onnistuu myös selaimella ilman uusien tunnusten luomista.
  – Edellä mainittujen seikkojen vuoksi tarkkoja ohjeita ajanvaraukseen ei vielä ole, teemme ne kun lopullinen versio on valmis
  – Ajanvarausnäkymä itsessään toimii lähtöaikanäyttönä. Pelaajatiedot tulevat näkyviin vasta kirjautuneelle käyttäjälle.
  – WiseGolf on kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä kentille. Näkyvin muutos pelaajalle on ajavaraus.

  Mukavaa alkanutta vuotta kaikille!

  – Miikka Timoska, Palvelupäällikkö, WiseGolf

  KL1

  Kiitos, Miikka, nyt olemme viisaampia (Wiser) !

  KL1

  Ajanvarausnäkymä itsessään toimii lähtöaikanäyttönä. Pelaajatiedot tulevat näkyviin vasta kirjautuneelle käyttäjälle.

  Kysymys tähän liittyen. Näkeekö varausta tekevä / peliaikoja selaileva henkilö muiden pelaajien nimen ja kotiseuran vai onko ne salattu ja vain tasoitus näkyy? Vai jotain muuta?

  Kysymys tähän liittyen. Näkeekö varausta tekevä / peliaikoja selaileva henkilö muiden pelaajien nimen ja kotiseuran vai onko ne salattu ja vain tasoitus näkyy? Vai jotain muuta?

  Aiemmin mainitussa ”lähtöaikanäytössä” ei sivujen selailijalle nimiä näy. Kirjautuneelle käyttäjälle nimet ja tasoitukset näkyy samalla tavalla kuin Nexissä, mutta pelaajan tiedot voidaan myös salata pelaajan omasta tahdosta.

  Nyt on WiseGolf appi Google Playssa ja App storessa. Mun mielestä näyttää aika hyvältä. Kaikki toiminnot ei varmaan ole vielä mukana, mutta pääseepähän varaamaan aikoja siellä missä on kenttä auki.

  PG

  Edit: Otan takaisin. Vika ei ollut Wisessä, vaan itsessäni. Hyvältä näyttää täälläkin.

  KL1

  IT-henkilöiden työtaistelu saattaa vaikuttaa asiaan juuri tällä hetkellä. Heillä on ilmeisesti liian pienet palkat, liikaa töitä ja liian vähän ilmaista pitsaa…

  PG

  Otan takaisin. Vika ei tietenkään ollut minussa, vaan IT-alan lakossa…

  KL1

  Ainakin DNA:n tuki toimii tällä hetkellä murto-osalla normaalista miehityksestä… eikun siis henkilöityksestä …

  Nyt särähtää korvaan, mutta KL1 on varmaankin tarkistanut että noin se kirjoitetaan nykyään, oma äidinkieli varsin heikko.

  KL1

  En todellakaan ole tarkistanut, seuraan vain tätä nykyhömpötystä sukupuolineutraalien toimenkuvien käyttämisessä 😀

  Nimetön

  Listassa on 28 kotikenttää. Luulin että me muut voidaan myös käyttää ajanvaraukseen noille kentille mutta en onnistu rekisteröitymään. Onko vika minussa? On siis olemassa GOLF KLUBI josta valitaan kotikenttä, joku noista 28:sta. Sitten on Golf Jäsenyys, josta löytyy oma kotikenttä. Mutta rekisteröinti ei etene jos ei valitse kotikenttää.

  Olen taas luullut väärin? golf klubi, kotikenttä, golf jäsenyys… vähän sekavaa.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 229)
Vastaa aiheeseen: WiseGolf vs. NexGolf

Etusivu Foorumit Yleistä WiseGolf vs. NexGolf