23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Voiko liiannopeasta pelistä huomauttaa

Etusivu Foorumit Säännöt Voiko liiannopeasta pelistä huomauttaa

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #182858 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jack Nickalausta syytettiin liian hitaasta pelsitä, mutta hän kehottii amtöörejä tejkmään rutiinisna murmuttamisesta huolimati. Oletko , joskus häiriintynty ku joku kiirehtii liikaa ryhmässäsäsi ja huomauttaa 4 hengen ryhmässä .kilapilussa . että minä pelan omalakentällä aian alle 3 tunniin– teet böördin ja ja jät heteksksi ihmetteleen – sinulle tokaistaan – älä jää ihalileen böördiäs — sense böördi tetti – ku lyöt seurravan lepikkoon — — voiko hätäily hernmostuttaa hidastempioiesmpaahaa pellaajaa..

    #297657 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Siitä on kauhean vaikea huomauttaa. Olisi vain pystyttävä pitämään oma tahti ja tehdä ’rutiinit’ niin kuin on tottunut. Itseäni ei häiritse oikeastaan muu kuin se jos puttaan viimeisenä ja sitten pitäisi avata ensimmäisenä ja joku on jo kiiruhtanut boxille ja odottelee jo driveri kädessä. Omiin tapoihini kuuluu aina ottaa huikka vesipullosta ennen avausta ja tällaisissa tapauksissa sitten tulee hätäiltyä ja päätän ottaa huikan vasta avauksen jälkeen. Mutta samalla tulee jätettyä se tärkeä suun kostutus ja kymmenen sekunnin tauko pitämättä. Samalla saattaa jäädä kaikki muukin keskittyminen ja tähtääminen avauksessa puolitiehen kun yrittää olla nopea pelaaja. Mutta kyllä enemmän vastustan hidasta peliä missä kaveri tekee muutaman harjoitussvingin, käy pallon takana ja taas pari harjoitussvingiä ja sitten lyönti. Tällaisen kanssa jouduin pelaamaan viime kesänä ja siinä vasta joutuikin pitämään kiirettä omalla vuorolla.

    #297658 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Omat kokemukseni ovat kyllä ne, että viimeisen putin ja seuraavan draivin välillä on liian usein liian paljon tarpeetonta hidastelua, joka toistuu 17 kertaa kierroksen aikana ja lisää kierrosaikaa 30-40 minuuttia. Ei se nyt tietysti niin fataalia ole, että kentällä menee 30 minuuttia pitempään. Ärsyttää vaan, kun ei joukko siirry reipasta vauhtia seuraavalle tiille ja kun honöörimies ei kaiva vitkastelematta sitä draiveria esiin ja pane toimeksi. Ne tuloskorttimerkinnät ja huikat ehtii paremmin hoitaa sen jälkeen niin muutkin pääsevät töihin.

    #297659 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Pahimmille kiirehtijöille on vaimo pannut kotiintuloajan – siinä koko totuus kaikessa karmeudessaan.

    #297660 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    ons tää miehestä hyvä vai huono merkki .

    Eisk yks mies yrittänyt selittä ,että hänt vanpattiin baarissa ja vietiin jatkoille.

    Vaimo urahti – ’ Valetta, luikiria oot taas olllut

    linkseillä kolohvaamassa seniorin kaa ’. .

    #297661 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    mäkisuksi.. tuo pitää laittaa korvan taakse :=)

    #297662 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    tmv

    Aika vaikeaa tuo turhasta kiireen pitämisestä huomauttaminen varmasti on.

    Pyrin itse pelaamaan ripeästi, mutta kyllä esim. mulla on tapana ottaa vesipullosta lähes joka reiällä huikka ennen lyöntiä. Välillä tulee sellainen fiilis, että sitä eivät kaikki hyvällä katso, vaan heti pitäisi olla lyömässä palloa matkaan.

    Avauksissa olen yleensä keskivertotasoa nopeuden osalta. Ensin tiiaus sopivaan paikkaan, sitten pari askelta pallon taakse ja katson tähtäyslinjaa ja tavoiteltua lyönnin sijoituspaikkaa. Sitten yksi harkkaswingi fiilistelyn saamiseksi ja seuraavaksi pallolle. Kroppa rennoksi ja pallo matkaan!

    Jos syystä tai toisesta tulee joskus tämä kohtuullisen nopea toimenpide tehtyä hutloiden tai jättäen väliin, tulee usein huonoja avauksia. Ainakin minulle tietynlainen rutiini on avausten osalta tärkeä, vaikkakaan siihen ei juuri aikaa mene.

    Pari kertaa on tullut pelattua ’hölkkääjän’ seurassa, enkä voi sanoa nauttineeni sellaisesta pelistä. Minulle golf on vaikeudestaan huolimatta harrastus, josta yritän parhaani mukaan nauttia. Siihen ei kuulu kaiken tekeminen mahdollisimman nopeasti ja lähes juosten. Osa noista hyperaktiivisista pelaajista näyttävät ikäänkuin kiirehtivän koko ajan jonkun alta pois, vaikka takana ei olisi ketään. Minä en tuollaisesta vain voi nauttia.

    Tarkennettakoon kuitenkin, että tosiaan en pidä hitaasta pelistä. Jonkinlainen rytmi täytyy pyrkiä pelatessa saamaan. Toki joskus kauniina kesäpäivänä odottelukaan ei haittaa. Tiiboksilla väylän vapautumista odotellessa on mukava rupatella.

    Kunhan jokainen – hidas tahi nopea – muistaisi vaan kentällä sen toisten pelaajien kunnioittamisen. Ei pakoteta toisia odottamaan eikä juoksemaan turhaan.

    Kesällä meinasi kerran tulla pallo nuppiin, kun takaa avasivat liian aikaisin. Kysyttäessä syytä moiseen toimintaan, sanoivat: ’No kun meitä painostettiin pelaamaan nopeammin’. Huono syy riskin ottamiselle. Syynä kentän (meidänkin edellämme) väliaikaiseen tukkeutumiseen oli pari isompaa hidasta ryhmää, jotka sitten olivat jakautuneet pienemmiksi kun peli hidastui huomattavasti. Kaikista koomisinta oli, että kun kävin vaaratilanteesta näiltä ihmisiltä kysymässä, päättivät viereisen väylän avaamassa olleet herrat ottaa mistään mitään tietämättä kantaa asiaan ja syyttivät täysin aiheetta MEIDÄN ryhmäämme hitaasta pelaamisesta (eivät edes olisi voineet tietää kun tulivat eri suunnasta vastaan). Kommenttia tuli malliin: ’Noin siinä käy kun pelaa hitaasti’ ja blah blah blah. Todella upeaa käytöstä ja viimeisen päälle etiketin mukaista.

    Mainittakoon kuriositeettina, että ko. herrojen avauksien jälkeen mopon tankeillaan kuului molempien jälkeen ’FOOOOORE!’ ja pallot slaissina kummaltakin oikealle outtiin. Ja uutta tiille. Sillä hetkellä ei voinut kuin hymyillä…

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Voiko liiannopeasta pelistä huomauttaa

Etusivu Foorumit Säännöt Voiko liiannopeasta pelistä huomauttaa