16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

Voe voe Karajalainen

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Voe voe Karajalainen

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 66)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #174337 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Meinas perkules lipsahtaa, mutta loppukiri oli kyllä mukava.

    #252955 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    juu, hyvä paikkaus. Tasaista on ja menee varmaan ihan tappiin asti tuo jännittäminen.

    Mistäköhän muuten Tyry on tuon faktan kaivanut, että CT sijat 15-20 saa heikon kortin. Meinaan ET:n nettisivuilla on kyllä vielä vanha vuoden 2004 tilanne, jossa tietty 15-20 ei saa kunnon kategoriaa. Ettei vaan olisi niin, että ensi vuodeksi koko CT 20 kärki saa Q-Schoolia paremman kategorian?

    #252956 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    ts

    Nuo kategoriauudistukset olivat jossain ET:n sivujen uutisessa. Jostain syystä uusia kategorioita ei vielä ole sivuille ilmestynyt.

    Näin taisi olla, että 15 parasta meneen karsintojen edelle ja 5 seuraavaa heti siihen perään, eli ohittaisivat ET:n sijat 116 >> Käytännössä siis lienee kyseessä ’täys kortti’ kuitenkin

    #252957 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Näin kai se sitten on tuon kategoria-asian osalta, kiitoksia tiedosta. En täikammallakaan löydä mitään tuohon viittaavaa ET:n sivuilta (se ei tosin ole mikään ihme, kun ovat luvalla sanoen aivan ahterista).

    CT-kategoria 15-20 ei kyllä takaa pelejä isoimmissa kisoissa, joten on melko heikko.

    #252958 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mistas kisasta tassa on nyt kymysys?

    #252959 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    ts

    Tuossahan täytyy juuri noilla sijoilla muistaa, että 16. on huomattavsti parempi asia kuin 20.

    Eli kategorioiden sisällähän pelaajat ovat vielä paremmuusjärjestyksessä ja mukaanpääsy menee sen mukaisesti.

    Golfinn: kyseessä on CT:n finaali, jossa on mukana 45 CT:n parasta taistelemassa paikasta 20 parhaan joukkoon, joille taas on luvassa kortti ET:lle vuodeksi 2006

    #252960 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    jaa mikä pga tour? kuka tigerwoods?

    #252961 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tyry kun kikkailee noilla sijoituksilla ja rahoilla, niin tekaisin omaa spekulointia varten excel-taulukon, jossa voi seurata rankingin muutoksia tuossa viimeisessä CT-kisassa.

    Taulukko löytyy alla olevan linkin takaa. Taulukossa pitää itse kirjoittaa ’Ranking’-sivulle kohtaan Kisa sija monesko pelaaja on tuloksissa. Tasatuloksissa kirjataan sija, mitä pelaaja jakaa.

    Sitten tuonne ’Rahat’-sivulle pitää kirjoittaa tuloksissa olevat jaetut sijat, eli kohtaan ’Eka’ sija mitä jaetaan ja kohtaan ’Vika’ viimeinen sijaluku, mitä jaetaan.

    Tämän jälkeen ei kun katsomaan ’Ranking’-sivulta kohdasta ’Sija kisan jälkeen’ monesko kukakin on, jos rahat jaettaisiin siten kuten siihen on kirjattu.

    Esimerkkinä taulukossa on sijoitukset ensimmäisen päivän jälkeen. (En ole viitsinyt pistää voittajaa erikseen vaan olen tyytynyt nyt jakamaan sijan 1)

    Lue lisää: Rahanjako-sydeemi

    #252962 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    …Karjalaisen alkua, eagle, bogi, birkku. Siinäkin on vaihtelua, mutta miesten meininkiä!

    #252963 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Sinähän varsinainen golfkone olet – atk-mielessä.

    Muitta kuten ilman exelliäkin toisessa ketjussa epäilin, niin Karjalainen tarvitsee top 10 sijoituksen, jotta kortti tulisi. Jaettu 16 ei riitä kuten Baystreamin taulukko osoittaa.

    Tyryn laskelmat ovat lähinnä supertoiveikkaita. Tottakai heikompikin sija riittää, jos kaikki ennen kisaa takana olevat pelaavat vielä heikommin. Näin tuskin käy edes elokuvissa. Kyllä joku kärkipäähän sijoittunut menee takaa ohi, että hujahtaa. Tonin pitäisi ohittaa edellä olevia ja se on yli 10 sijoituksella vaikeaa, koska vain yksi pelaaja edessä on ihan lähituntumassa.

    Mutta tärkeintä on, että peli kulkee.

    #252964 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Pääsis nyt se Karjalainen sinne Et:lle ja pärjäilis vielä siellä niin kyllä olisi mukava jännittä niin, että pää halakee. Nyttenkin on jotenkin niin erilaista kun käressä pelataan. On se Mikkokin tarjonnut jännitystä, mutta harmi kyllä aika vähän. Se on niin pirun jännää kun on joku suosikki mitä seurata.

    #252965 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Katselin äsken Tonin korttia ja totesin, että hänellä on edessään eläimellisen pitkä par-5, 565 metriä! Sitä melkein toivoo, että niillä on joku kioski siinä puolenvälin huitteilla; on se niin pitkä väylä…

    #252966 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Juu, on piiitkä väylä kun Tonin ryhmän tulostakin siltä saa odottaa turkasen kauan. Ettei vaan koko ryhmä ole eksynyt polulta?!

    #252967 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Birkkuhan sieltä sitten tuli, dodih.

    #252968 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Toni veti kahdella päälle ja pari puttia niin se oli siinä. Aikaa meni sen takia kauan kun ne kävi siinä kioskilla välillä..?

    #252969 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Nyt loppu ilman bogeja ja lintuja paljon

    #252970 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kun toljottaa Tonin edellisten päivien sisääntuloa voi toivomuksesi olla hieman liikaa pyydetty.. Viimeiset 9 olleet huomattavasti etu-9:iä vaativampia tuloken suhteen ainakin.. Mutta kyllä edellisistä päivistä pitää pystyä parantamaan ja heittämään apinalauma olkapäiltä.

    Lue lisää: Tonin kortti

    #252971 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Aivan , katsoin samaa ja toivottavasti niitä bogeja ei tule, börö 11:lla, hyvä.

    #252972 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hyvinhän se loppu meni, yksi bogi mutta eagle myös, jeps jeps, hienoa!

    #252973 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ehdin jo itsekin iloita iigelistä, mutta sitten 5 min myöhemmin se 17. reiän iigeli korjattiin par’iksi. Voi turkasen tujaus, kun yhtäkkiä Toni tiputettiin listoilla 2 lyöntiä alaspäin. Alkoikin jo toi top-10 sijoitus tuntua jo liian hyvältä hetken…

    #252974 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tiukoille vetää. Jos kolmen kierroksen tilanne jäisi voimaan, Toni sijoittuisi rankingissa juuri 20. Yksi menisi ohi ja yhden Toni ohittaisi. Todennäköisesti tämän hetkinen sijoitus ei riitä, sillä parin pelaajan pienikin petraus pudottaa Tonin ulos.

    Urheilukanavan haastatattelussa Toni vakuutti pelaavansa vain kenttää vastaan ja katselevansa sijoituksia vasta huomisen jälkeen. Ainakin asenne on terve.

    #252975 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    ts

    Kyl mää ton Wikin ekan taulukon ymmärsin mielestäni jotenkin, mutta nyt joutu kyllä maalaispoika oikeen kunnon testiin ton uuden kanssa. Nooh.. yön kun tässä pähkäilee, ni eiköhän se selviä.

    #252976 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Uudessa taulukossa on jätettynä historian tiedot, eli nuo tilanteet ensimmäisen, toisen ja nyt myös kolmannen kierroksen jälkeen. Näin voi katsella, kuinka nopeasti nuo sijoitukset muuttuvat, jos muuttuvat.

    Eniten minä pelkäisin Tonin takan noita herroja Lee James ja James Hepworth, sillä muutaman lyönnin parannus tarkoittaa kymmeniä tuhansia joroja, joilla voi helposti pudottaa Tonin 20 ulkopuolelle. Samoin tuohon Sutterfieldiin ero on vain muutaman satasen.

    Mutta minä kumminkin LUOTAN TONIIN, sillä häneltä löytyy TONIXIA.

    Lue lisää: Rahanjako, jos huominen peruttaisiin…

    #252977 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    ts

    Juu.. kyllä määkin siitä tolkun sain lopulta.. ehkä..

    Juu hämäs vaan toi yks otsikko siellä oikeella missä oli ne rundit jne…

    Tarkalle menee, mutta samoin uskon Tonin hoitavan homman kotiin. Tuossa kun itekseni vielä tarkentelin noita jaettujen sijojen trahoja, niin satasista näyttäis olevan kiinni tällä hetkellä.

    Jänskää ..

    #252978 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    ts

    Duoda… nyt se kyllä näytti jotain IHan hassua Tonin kohalle ???

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 66)
Vastaa aiheeseen: Voe voe Karajalainen

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Voe voe Karajalainen