Aihe: Viime kesän pisin veto? - Golfpiste.com

22.–29.11. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[4][5]
KilpailuaSuomalaista

Viime kesän pisin veto?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Viime kesän pisin veto?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 35)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • ja millä lyötynä?

  Kari Pohjola kirjoitti: (6.2.2006 11:19:23) … kovassa myötätuulessa, osittain alamäkkeen 345 m

  Notta alamäkkeen. Hyvät herrat, kausi 2006 on avattu. Kuka kiskaisi viime kesän pisimmän? Mä löin tyvenessä ja tasaisella 300 m. Ja tietenkin KsTseballa. Mitenkäs Sinä? PS. Ringsiden uusi tj. ei saa osallistua!

  Vihdoinkin asiaa talven pimeyteen, kiitos XXL:mme!
  Mä osallistun äkkiä tähän ketjuun, ennenkuin mut etukentän näpyttelijänä poistetaan.
  GP kisoissa tuolla mäensyrjällä mäkin tempaisin myötäseen tuolla 18. väylällä liki kernin kanttiin. Taisi olla joku 40m jäljellä, joten ei se ihan lyhyt draivi ollut. Mutta fuskua kuitenkin, kun myötäseen ja alamäkeen löin. Ja nyt muuten huomaan, että mun kaikki pisimmät draivit on lyöty myötäseen ja alamäkeen…mistäköhän johtuu. Parhaaksi suorituksekseni näistä fuskudraiveista lasken kuitenkin Pickala Forestin 18. lyödyn draivin. Syksyn kosteaa väylää vältellen onnistuin osumaan suoraan viheriölle. GP:n mittoina ilmoitettuna avaus oli tosin vain 315 metriä, mutta puolustaudun sillä, että pidempi olisi mennyt pitkäksi.

  Vaikkei tää ketju mua koskekaan, koska avauksessa oli Hyvät herrat niin vastaan tähän kuitenkin. No, enhän mä millään saa kiskastua tuollaisia lukemia kuin te hyvät herrat, mutta viime kesänä sain 220 metriä rikki. Olin IHan häpi :o).

  Keppi unohtu. Se oli Callaway Big Bertha II eli PaksuBertta. Nyt minulla on uusi raiveli Ben Hoganin C3, jonka nimesin IsoPekaksi, kun toi Paksupekka näyttää olevan jo käytössa :-D.

  Kolmesattoo meetriä onnistuu varmaan vain jos tiiltä on 300m pudotus kernille.
  Pisin neppini sattui todnäk. Linnan #11 reikällä. KsReikän tiit oli tuolloin nostettu valkoisten tasanteelle. Paperilla 300m, mutta lyyvään melkosen reippaaseen alasmäekseen. Tuuliolosuhteita en muista mutta hyvän osuman jälkeen palli kaarsi kaaniisti oikialta vasemmalle ylittäen ojan ilimassa. Putosi sitten jossain satkun lätkän haminoilla ales ja megarullit piälle. Libulle paltiarallaa 50m. IHan mukava neppi. Ikävä kyllä korttiin merkkasin vain parin, kun missasin parimetrisen. Puttaaminen o persiistä.

  Ai nii. Keppi oli tietenkin omin kätösin rakentamani SMT O2 Ten/Acculflex Vizion.

  Parahin golflady!

  Kyllä ketjun avaustekstiä laatiessa mielessäni oli lähinnä miespuoliset kollegat koska kun lyöntipituuksista puhutaan, on ilma niin sakeana testosteronista, että et kuule golfpallon putoavan. Se putoaa yleensä niiin pitkälle…

  Mutta tottahan avoimen foorumin kisat ovat kaikille avoimia. Olet tällä hetkellä kolmantena!

  Mää vetäisin Lohjalla Pyhiksen ykkösellä tyynessä tasamaalla griinin takareunaan. Pallon iskemä oli metrin verran griinin etupuolella. Bunkkerien välissä, tietty. Oisko tuo sitten 300 meedriä ollut. Tai ihan vähän yli. Välillä tulee näitä leiskautuksia että ihan itteensäkin hämmästyttää. Harvemmin kuitenkin.

  Tämä ei tullut KsTseballa, vaan TM R5TP:llä 9,5 astetta.

  Noin 4 minuuttia.

  KL

  Aika hyvä. Olikos siinä harjoitusswingit mukana?

  Notta nuinkin kauan. Kuullostaa työläältä jyystämiseltä. Millä vedit?

  Jäsen XXL kirjoitti: (6.2.2006 14:02:55)
  Notta nuinkin kauan. Kuullostaa työläältä jyystämiseltä. Millä vedit?

  Kuivalla?

  Ykköseen vai kakkoseen?

  Jyrkkä Draw tuossa tohkeissaan sekoitti kaksi lajia: salakan vetouistelun Strömman kanavassa ja avauslyönnit.

  Kanavassahan on tunnetusti vuorovesi joten vastavirtaan kiskottu neljän minsan veto on kovaa kansallista keskitasoa jota tietenkään ei kuivalla pysty tekemään. Silloinhan puhuttaisi rantaonginnasta joka sopii paremmin jos kalamies on juovuksissa esim.

  Taasen draivin kun vetää kuivalla niin johan pomppii.

  Jäsen XXL kirjoitti: (6.2.2006 13:42:19)
  koska kun lyöntipituuksista puhutaan, on ilma niin sakeana testosteronista, että et kuule golfpallon putoavan. Se putoaa yleensä niiin pitkälle…

  Niin ja kun lady lyö punaisilta pidemmälle niin ne testosteronia huokuvat äijät sanoo, että sun kyllä pitäis pelata keltasilta, mutta enhän mä millään pärjää, jos kaikki lyö yli 300 metriä :-O. Se niistä lyöntipituuksista. Pelaan edelleen punaisilta ;o).

  Viime kesän pisin veto… …päätyi metsään. Väylälle päätyneistä pisin taisi olla joku 230m sponella, hieman alamäkeen. Driverit ei pysyneet väylällä. Hyvänä päivänä reintsillä vetelin carry 220m.

  Kesällä pistetään paremmaksi! 😉

  180 metriä, kiinasta ostettu draiveri taylormade R580. Aito, mutta
  maksoi vain 25 euroa kun oli joku maahantuoja peruuttanut tilauksen niin oli tämä liike ostanut sen erän.

  Nimetön

  Koska kyselyssä ei sanottu, että vetäisyn pitää olla väylällä (tai kentällä) niin luulen sijoittuvani aika hyvin Phuketin Blue Canyon Lakes -kentällä tekemälläni avauksella. Se meni kiviaidan yli suoraan tielle ja pomppi sitä pitkin alamäkeen niin pitkälle, ettei edes hyvästä kaukonäöstä tunnettu pelikaverini ei kyennyt palloa enää näkemään. Kyseessä oli tietysti vuoden mutta samalla myös koko golfurani pisin lyönti. Kokonaispituutta en viitsi lähteä edes arvuuttelemaan, jottei se herättäisi ansaittua kateutta tällä palstalla. Vihjeeksi kuitenkin sanottakoon, että pallo oli ollut ilmassa jo noin 200 m siinä kiviaidan kohdalla 🙂

  Viime kesän pisin veto taisi olla Ruuhikosken kauniilla 13:lla (305 m par-4), jossa löin draivini ilmassa greenille.

  KL

  Minäpä taas löin Lakiston 12:lla pallon ilmassa kasvihuoneen katolle! Sinne on matkaa reippaaseen ylämäkeen rapiat 300 metriä. Ja jottei huijariksi haukuta, niin sen verran tingin, että pallo oli jo tulossa alaspäin osuessaan kasvihuoneen kattoon.

  Kunpa näillä oiskin tuloksen ja kehittymisen kannalta merkitystä, mutku mutku..
  Nautitaan nyt kuitenkin niistä piitkistä hetkistä kun varsi vavahtaa ja jännitys laukeaa kuin vesuvius parhaimpina aikoinaan. Lantion kierto aukeaa niin nopeasti ja suurella säteellä , että kanssapelaajien hämmentyneissä silmissä näyttää kuin munaskuut oisivat pepun puolella ja pakarat kohti lippua. Parasta on se kun pallo viipyy niin kauan ilmassa, että forea voi huutaa kaanonissa ja aikaa jää jopa musiikkityylin miettimiseen.
  Itsellä tämä sattui Hankasalmen 18 reiällä. Huvittavaa oli kun just sanoin kaverille, että nyt lyödään pallo kiertoradalle ja perinteisen 50 astetta tyyrpuuriin sijaan lähtikin piikkisuoraan. Pallo oli tosiaan niin kauan ilmassa, että meille tuli nälkä ja jano. Kun se vihdoin tippui mentiin katsomaan niin 9 metriä griinin etureunasta ja olihan se hieno tunne. Kyllä niitä kaipaa enemmänkin. Tais olla joku 315 meeteriä. Voi kun joka lyönti olis tuollainen, siis avaus..

  Nimetön

  Puu3:lla vetäisty. Eerikkalan 8. reikä n. 200 metriä. Greenin tasalla on sitten kiva lampi suoraan tiiltä eteenpäin, eli pitäisi saada pallo pysähtymään ennen lampea ja siitä oikealle vähän matkaa on griini.

  No se siitä. Ilmassa suoraan lampeen ja hämmästys oli melkoinen. Elämäni ensimmäinen suora lyönti ko. mailalla 🙂

  Tämmöinen reikä

  Nimetön

  Semmoinen parisataametrinen rullineen, kenttää en muista.

  clap kirjoitti: (7.2.2006 2:20:27)
  Viime kesän pisin veto taisi olla Ruuhikosken kauniilla 13:lla (305 m par-4), jossa löin draivini ilmassa greenille.

  Joo, ei tuollaisia vetoja enää jalat maassa lyödäkään.

  No en kyllä kiistä sitä mahdollisuutta, että saatoin liioitella hiukan vedon pituutta. Muuten kyllä veto suoritettiin ilman pysyviä ruumiillisia vaurioita. Henkisten hiertymien uskon olevan keskimääräistä tasoa. Mutta sai siinä tosiaan salakka kyytiä, kuten jäsen xxl jo menikin arvaamaan.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 35)
Vastaa aiheeseen: Viime kesän pisin veto?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Viime kesän pisin veto?