28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

Vihti tekee historiaa- senioriluokalla.

Etusivu Foorumit Yleistä Vihti tekee historiaa- senioriluokalla.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #178517 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Onneksi olkoon Hillside ja Raul Jokilehto, toimenpiteetsä , joka tyuo Teille innokkaita pelaajia luppoaikaaan . Seniorit saavat ostaa puoleen hintaan pelioikeusosakkeen. kun pelaaavat ap ennen 14.00 , myös vuosimaksut 50 %:n ALE:lla. Kun haluaa pelata muulloin maksaa 50 % GF:stä. Mun mielstä tässä on busineksen makua , jossa kolohvaari ja – muari tapaavat kOLOHVIKlubin win – win -periaatteella vai ? Muut kentäthän eivät ole eEs antaneet senioreille eri GF:tä. Seniorit siis pelaa ilmeisesti vain arkisin – silloin kun kentillä yleensä on tILAA. MielEstäni hyvin mielekästä . Hyvä Raul ja Vihti . Muistot KEJ-tourista Malakan aurinkossa olivat muutennii hienot sekä myöhempi Suomen Senioriliiton kierros antoi mahdollisuuden ihhailla Stubei – talia. Jotain pitäis tehrä ja tet teitte. Kuukauden ruusu teille Vihtin. P.S. Onhan siel hyppyrmäkiäkii kaks pystys.

  #342288 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  EGS on tietääkseni vuosikausia mahdollistanut päiväpelioikeuden hankkimisen ilman ikärajoituksia.

  Historiaa on siis korkeintaan tuo ikärajoitus.

  #342289 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos tiedosta – onko monella muulla kentälä tämä päiväpeli ALE-hinta ja mitä se on % – E ??

  Mikä on Espoon päivähinta – – 50 % vai ? Muut ehdot. Esppoohan muuten sporttisimpia kenttiä Suomessa. Sitä todisti Olympiahopeamiehen Olli Laihon kirjoitus kuntokolohvista HS:ssa äskettäin.

  Tuo ero maksun liittäminen Senioreihin on silti hieno asia – eiköhän juniorit ole myös huomioitu Hilissä kuten useammilla kentillä Suomessa – kuin seniorit – ne on huomioitu harvemmin. Ruotsissa tilanne on paree.

  Mutta Hill teki kyllä historiaa. .

  #342290 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Sitten on Suomessa puolen tusinaa kenttää, joissa SGS:n (Suomen Golfliiton seniorit) jäsenet voivat pelata kokonaan ilmaiseksi ja mihin aikaan tahansa.

  Ongelmaksi on vain muodostunut, että kaikki varaukset on tehty kahdessa minuutissa cädärin toimiston avauduttua. Tähän ollaankin kai miettimissä jotakin järkevää parannusta ensi kaudeksi.

  Muuten hyvä homma, sillä todella valpas ja nopea seniori voi teoriassa pelata ilmaiseksi koko kesän – maksamalla muutaman kympin vuotuisen SGS:n jäsenmaksun.

  #342291 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  BNo mitäs muut kentät anhvat snioreille jloullajhaksi.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Vihti tekee historiaa- senioriluokalla.

Etusivu Foorumit Yleistä Vihti tekee historiaa- senioriluokalla.