11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

Vierumäki Cooken kunto?

Etusivu Foorumit Yleistä Vierumäki Cooken kunto?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 31)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Mulla mielessä tarttua Vierumäen tarjoukseen, mutta sitä ennen pitäisi tietää Cooken kunto. Tietysti kiinnostaa Classic myös, ensisijaisesti Cooke. Onko kellään tietoa?

  Viikko sitten havainnot
  Väylät normi Toukokuu eli siirtosäännöllä pärjää.
  Viheriöt, kauniisti ilmaisten normi Cooken griinit.. eli vajaa puolet pinta-alasta vihertää ja toinen puoli ei.
  raffejahan tuolla ei enää juuri ole ja metsiinkään ei juuri katoa.
  Eli pelattava tarjouskella.

  Kuvien perusteella griinit pelikelvottomat.

  Tikulla silmään kuka vanhoja muistelee, mutta kävikö tässä nyt niin että ei ole ollut rahaa panostaa kentänhoitoon (kun ei ole menty Lahden Golfin osakkaiden lompakolle) vai mistä on kysymys?

  https://www.ess.fi/urheilu/3242721

  Kyllä niillä pystyy pelaamaan, ruohottomilla osilla toki kitka on erillainen. Viime kevään speksit käyttöön 😉

  Tänään Cooken kolunneena en kutsuisi noita griineiksi vaan ruskioiksi, joilla joitain vihreitä kohtia. Nuo vihreät kohdat tekee niistä epätasaiset ja siis pomppuiset. Väyläthän on ihan hyvässä kunnossa.

  Olisikohan liikaa pyydetty että joku asiaa tunteva henkilökunnasta kertoisi missä vika ja mitä aiotaan tehdä jotta saadaan kuntoon. Ihan vieraspelaajan roolissa kyselen. Vai jääkö tänäkin vuonna väliin?

  EAI

  Sain kuvia ja raportin kisoista 27.5. Cookella. Viheriöllä siirtosääntö, paljon ruohotonta alaa – väylillä siirtosääntö mailan mitan päähän. Kentän kevätkunto kuulostaa aika heikolta.

  KL1

  Viheriöllä siirtosääntö

  Siis TÄH ???

  Mikä kisa? Oliko golfkilpailu vai frisbeekisa?

  27.05.2023 – 28.05.2023 näyttää Cookella olleen FST 2 M50 – OnGolf – Senioripokaali
  https://suomengolfseniorit.fi/golfbox-kilpailukalenteri#/competition/3936943/leaderboard
  Joku kilpailuun osallistunut voisi kertoa lisää olosuhteista ja kentästä.

  KL1

  On tasan ensimmäinen kerta, kun kuulen siirtosäännön olleen voimassa viheriöllä, se kun ei ole golfin säännöissä hyväksyttävää. Onko tuo ihan varma tieto, EAI ?

  ”Siirtosääntö voimassa kentän lyhyeksi leikatulla alueella mailanmitan verran, viheriöillä tuloskortin verran”

  KL1

  Juu, sain asialle vahvistuksen SGS:sta. Oli ihan tietoinen ratkaisu, jonka johdosta kisakierrokset eivät ole tasoituskelpoisia.

  Oli kuulemma myös tietoinen ratkaisu laittaa viheriö sadetus päälle klo 14.00, oletan ettei SGS:n puolelta. Toki kisaajille yllärinä 😉

  Cooken viheriöt ovat pelikelvottomat (oli ainakin pari viikkoa sitten). Hiekkaa ja ruskeaa kovaa multaa, kuin parketilla puttaisi. Sitten puttaat 4 metrin päästä, jossa lipun ja puttipaikan välillä on epätasaista nurmea ja sitten ruskeaa ”parkettia” ja taas vihreää eli ei mitään tietoa vauhtikontrollista.

  Vierumäki/Cooke sijaitsee suurin piirtein samoilla leveysasteilla kuin esim. Vihreämaa, siis Grönland’in eteläinen osa. Lajia harrastetaan meillä luonnon ehdoilla ja äärimmäisissä olosuhteissa. Joten pientä ymmärrystä voisi ehdottaa. Meillä olosuhteet vaihtelee ja jossain muualla saattaa olla kenttä lähes parhaassa kunnossaan. Tilanteet vaihtelee vuosittain ja kenttäkohtaisesti jne.
  – esim. ei ole tietoa miten Vierumäen ja Lahden muilla kentillä greenit ovat talvehtineet.

  Kaikessa kurjuudessa on kuitenkin yksi hyvä asia. Olosuhteet ovat kaikille pelaajille samanlaisia ja tasapuolisia.

  Muutenkin ollaan vielä kevään puolella ja kauden alussa..eiköhän tilanne korjaannu viimeistään juhannukseen mennessä.

  KL1

  Muutenkin ollaan vielä kevään puolella ja kauden alussa..eiköhän tilanne korjaannu viimeistään juhannukseen mennessä.

  Toivottavasti. Talmassa griinit ovat paikoin jopa erittäin hyvässä kunnossa, mikä meitä suuresti ilahduttaa viime vuoden tilanteen erityisesti muistaen.

  Vierumäki/Cooke sijaitsee suurin piirtein samoilla leveysasteilla kuin esim. Vihreämaa, siis Grönland’in eteläinen osa. Lajia harrastetaan meillä luonnon ehdoilla ja äärimmäisissä olosuhteissa. Joten pientä ymmärrystä voisi ehdottaa.

  Sijaitsee aikalailla samoilla leveyspiireillä kuin Hämeen tiilaakso. Griinikuiskaaja voisi kertoa, että onko vain kyse rahojen loppumisesta vai joku muu syy kun ei saada kenttää kuntoon.

  Sijaitsee myös 500m päässä Vierumäen Classic kentästä, jossa griinit on ok. Griinit on siis niin kehnot, että toivottavasti edes heinä-elokuussa pelattavassa kunnossa.

  Bonuksena molempien kenttien taukokiskat on kiinni arkisin. Mukava ylläri vieraspelaajalle, joka ajelee lähes 2h kentälle aamupalan voimin. Oletuksena että ysin jälkeen saa jotain purtavaa. Taukokiskalla ovet kiinni ja kaikki pelaajat nykii kahvaa. Golfpaviljongistakaan ei edes kierroksen jälkeen saa ruokaa, jos missasit lounaan. Toivottavasti kesäkuussa joku keksii palkata kesätyöntekijät kioskeille.

  KL1

  Bonuksena molempien kenttien taukokiskat on kiinni arkisin. Mukava ylläri vieraspelaajalle, joka ajelee lähes 2h kentälle aamupalan voimin. Oletuksena että ysin jälkeen saa jotain purtavaa.

  Eikä vieraspelaajaa voi edes syyttää siitä, ettei olisi tutustunut kentän palveluihin etukäteen, koskapa huhtikuun lopussa Vierumäki Golf on julkaissut tämän:

  Golf Paviljonki avaa ovensa toistaiseksi seuraavilla aukioloajoilla:
  Ravintola klo 8.-18, lounasta tarjolla klo 11.-16

  Caddiemaster paikalla päivittäin klo 8.-17

  Taukobaarit ovat avoinna varaustilanteen mukaan ja myös kioskiauto kiertää kentillä

  Ota tuosta sitten selvää…

  Niin.. Eihän siitä konkurssista ole kulunut vielä kuin pari vuotta. Tuollaisilla palveluilla saattaa pian käydä niinkin että laput on jälleen luukuilla.

  Joko griinit pelikunnossa?

  https://vierumakigolf.fi/cooken_viheriot_2706/

  ”Cooken viheriöt 1, 5, 7 ja 18 rauhoitettiin 14. kesäkuuta, ja ero on jo silminnähden huomattava esimerkiksi Golf Paviljongin terassilta katsottuna.” 😂😂😂

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 31)
Vastaa aiheeseen: Vierumäki Cooken kunto?

Etusivu Foorumit Yleistä Vierumäki Cooken kunto?