Aihe: Viasat Sport HD - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

Viasat Sport HD

Etusivu Foorumit Yleistä Viasat Sport HD

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #185364 Ilmoita asiaton viesti

  Katseleeko kukaan pga touria hdnä. Mitenkäs selostus? jostain muistan lukeneeni, että hdllä kommentointi tulee ainoastaan ruottix. Onko tietoo??

  #396070 Ilmoita asiaton viesti

  Joo, näin on. Kielinä on vain ruotti ja norja. Asiantuntevalla asiakaspalvelijalla ei ollut mitään hajua miksi näin on. Lupasi ottaa selvää ja palata asiaan. Epäilen sitä vahvasti. Kuva tosin on hyvä.

  #396071 Ilmoita asiaton viesti

  Kuva on todella hieno, mutta ruotsia siellä puhutaan ainakin golflähetyksissä.
  Edellä viitattiin Viasatin asiantuntevaan asiakaspalveluun. Se onkin kehittynyt valovuoden verrattuna ’virolaisaikaan’, jolloin asiakaspalvelijat toki puhuivat sujuvaa suomea, muttei heillä ollut harmaintakaan aavistusta siitä bisneksestä, jonka palveluksessa olivat. Suomen toimisto korjasi allekirjoittaneen viimeisen virolaisvirheen melkein vuosi sopimuksen teon jälkeen, kun alkuperäisellä sylttytehtaalla virhe korjattiin aina toisella virheellä. Toista oli nyt kun hankin hd-boksin. Täysin kädettömänä atk-taitajana soitin pari kertaa vartin sisällä tekniseen tukeen. Tekninen avustaja arvasi jo puolesta lauseesta, mistä oli kummallakin kerralla kyse ja homma toimi. Hd lähti heti pelittämään.
  Ainoan miinus tulee Ylelle, joka on ilmeisesti kieltänyt suorien hd-lähetysten välitämisen Viasatin kautta suomalaisille jääkiekon MM-kisoista. Että kun maksaa mediamaksun, niin pakotetaan katsomaan huonompaa kuvaa… Julkista palvelua?

  #396072 Ilmoita asiaton viesti

  Takatii kirjoitti: (30.4.2009 13:10:28)
  Ainoan miinus tulee Ylelle, joka on ilmeisesti kieltänyt suorien hd-lähetysten välitämisen Viasatin kautta suomalaisille jääkiekon MM-kisoista. Että kun maksaa mediamaksun, niin pakotetaan katsomaan huonompaa kuvaa… Julkista palvelua?

  Tämä on kyllä kertakaikkiaan surkuhupaisaa. Isonpajan pojat varmaan meinaa, että tulee mellakka ja kapina jos joku näkee terävämpää kuvaa näistä kekkereistä? Viasatin normaaliresoiset kisalähtetykset kyllä pääsee läpi.

  #396073 Ilmoita asiaton viesti

  Aika hämmentävää, että myöskään viasat ei tähän pysty tähän selostuskieli asiaan vastaamaan.
  Tiedusteltu on

  #396074 Ilmoita asiaton viesti

  Joo, ruattiksi valitettavasti tulee HDn selostus. Kuva olisi hienoa, mutta ei sitä oijojoi-kimitystä jaksa kunnella. Tarjolla kun on todella ammattitaitoinen selostusryhmä normaalin golfkanavan puolella.

  En kyllä minäkään ymmärrä, että miksi h…tissä sitä Golf Channelin selostusta ei saa sinne HDn puolelle. Olen itsekin kysynyt Viasatilta samaa.

  #396075 Ilmoita asiaton viesti

  Ruotsiksi tietenkin, kun kanava taitaa olla svenskien käsissä. Sen näkee myös siitä, että kaikki ohjelmien ennakkoaikatiedot on Keski-Euroopan ajassa. Olen huomauttanut asiasta useasti aspaan, mutta eipä tunnu korjausta tulevan.
  Kumma, kun mikään digikanava ei tajua käyttää digitekniikkaa täysin hyväkseen. Käsittääkseni olisi mahdollista lähettää erikielisiä selostuksia tai pelkästään taustaääntä, joka meikäläiselle riittäisi. Kuvahan kertoo mitä tapahtuu – ei siihen tarvita mitään radioselostusta siitä kuinka pallo lentää.
  HD-kuva on sensijaan upea, jos jotain positiivista pitää löytää;-)

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Viasat Sport HD