23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Viasat HD, DNA ja antennitalous

Etusivu Foorumit Yleistä Viasat HD, DNA ja antennitalous

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Huomasin ilokseni että Viasat tarjoaa HD-tasoista golfkuvaa myös antennitalouksiin. No, on sitä odotettukin. Vielä en kuitenkaan ole nähnyt kuin mustaa vain, sillä tuote on vissiin tuotu markkinoille raakana. DNA-kortti ei toimi, kuvaa ei näy vaikka kanava latautuukin, ja muutenkin on ollut aika sotkua kun olen tilannetta yrittänyt myyjien kanssa selvittää. Onko joku saanut Viasatin HD-kanavan näkymään antennitaloudessa?

    On sitä tullut tässä ehkä viitisen vuotta katseltua. Siis HD-tasoisena. Saattaa olla, että kauemminkin – aika kuluu nykyään niin nopeasti.

    Onko antenni sopiva HD lähetyksiin?

    Mulla oli sama ongelma. Aikansa katselin mustaa ruutua ja kertaalleen pistivät uudelleen valtuutukset päälle jne. mutta ei auttanut. Marssin DNA kauppaan ja siellä vaihtoivat kokonaan uuden kortin + sille linkitys + valtuutus. Kotiin ja kuva alkoi näkyä alle 5 min.

    Itse vaihdoin muutama viikko sitten ja kyllä pelittää hyvin. Alku oli tosin hankalaa eli
    ensin piti päivittää ulkoantenni. Vanhalla piiskalla (15 v) ei saanut Espoossa UHF-kanavia (vaiko oliko ne nyt VHF) näkyviin eli esim YLEN TV 1 ja TV 2 HD eivät näkyneet. No antenniliike päivitti ja suuntasi antennin a’ 350 €. Seuraavaksi luulin että minulla on HD-TV, mutta kun tarkistin asian HD-sivustolta, ei kyseinen Sansunggi sieltä löytynytkään. Seuraavaksi Giganttiin ostamaan T2 HD-digiboxi (80 €). Vielä DNA:lle piti ilmoittaa digiboxin sarjanumero parittamista varten ja eikun kanavat hakuun. Välittömästi löytyivät ja pitää sanoa että kyllä on hyvää kuvaa sekä HD Hockey että Golf-kanavilla!

    Huh, olipa vaikeata, mutta piiitkän taistelun jälkeen Viasat HD näkyy. Täytyy sanoa että DNA:n asiakaspalvelu oli hyvää vaikka sielläkin mokattiin, tosin omatkin laitteet piti päivittää. Viasat siirsi tilauksen jälkeen (tietysti!) kaiken vastuun DNA:lle. Hienoa kuitenkin että vihdoin antennitalouksiinkin saa HD-golfia ilman satelliittisysteemejä.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Viasat HD, DNA ja antennitalous

Etusivu Foorumit Yleistä Viasat HD, DNA ja antennitalous