18.–26.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][6]
KilpailuaSuomalaista

VIasat Golfin selostus

Etusivu Foorumit Yleistä VIasat Golfin selostus

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1327770 Ilmoita asiaton viesti

  Saakohan Viasat jo viimeinkin selostuksen suomeksi?Kausi alkaa .Jatkaako katselua,vai sitten ei?

  #1327771 Ilmoita asiaton viesti

  Mie en ainakaan halua että ”mikkään Tyry” selostaa Viasatilla. Miulle riittää oikein hyvin erinomainen ja asiantunteva brittien selostus (BREXITistä huolimatta). Jos rinnakkainen suomenkielinen selostus saadaan Viasatille (tai Viaplaylle) ni se on miulle ihan OK. Keep calm and carry on.

  #1327786 Ilmoita asiaton viesti

  Toivotaan, että EI SAA. Poikkeuksena ehkä majorit ja jotkut suuremmat turnaukset, mutta ILMAN Tyryjä.

  Vieläkin muistan kauhulla kesän PGA Championshippiä, missä vanhempi Tyry ei antanut asiantuntijansa (Timo Karvinen) lopettaa lauseitaan keskeyttäen tämän lauseet alkuunsa, aloittaen mainostaan oheistuotteitaan.

  #1327810 Ilmoita asiaton viesti

  Moikka!

  Näitä keskusteluita vuosikausia seuranneena toivoisin että saisin tehdä yhden pyynnön keskustelijoille tulevaisuutta varten (kunnioitatte sitä tai ette). Tiedän että meillä on isäni kanssa hyvin sama sukunimi, mutta kun käytte näitä keskusteluita selostuksista (joita en ole yhtäkään tehnyt reiluun vuoteen) niin olisin kovin kiitollinen jos tämä ”Tyryjä” fraasi voitaisiin jättää jatkossa vähemmälle ja henkilöisitte mielummin erikseen Teemusta ja Nikestä. Uskon, olevamme kaksi täysin eri henkilöä, joilla on jopa hyvin eri tyylinen tapa selostaa golfia. Otan oikein mielelläni palautteet niskaan omista selostuksistani mitä joskus tein, mutta nyt näin 31-vuotiaana ihmisenä olisi mahtavaa joskus pystyä henkilöityä myös johonkin muuhun kuin yleisesti sukunimen perusteella.

  Kiitos jo etukäteen ja loistavaa golfvuotta 2021 kaikille suomenkielisellä selostuksella tai ilman!

  – Nikke Tyry

  #1327812 Ilmoita asiaton viesti

  Hyvä Nikke, arvostan tosi paljon että omalla nimelläsi annat palautteesi tälle foorumille. Ymmärrän kyllä että kommentit ”Tyryistä” eivät tunnu hyviltä ja korrekteilta, sekä sen tosiasian että isä ja poika ovat kaksi eri yksilöä.
  Pyydän omalta osaltani kommenttiani anteeksi, tämä tarpeeton mollaaminen ei tule minun kohdallani enää toistumaan.
  Toivotan sinulle onnea ja menestystä näillä ja muilla elämän foorumeilla.

  #1327815 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Kirahvin kaulan mittainen hatunnosto Nikelle tuosta kommentistaan! Rakentava ja sopivan neutraali kannanotto pikkuriikkisellä piikillä. Ihailtavaa, en voi muuta sanoa.

  #1327841 Ilmoita asiaton viesti

  Yhteen henkilöön käyvää aihetta on muutenkin kaluttu kuinka kuinka montaa kertaa, nickin takaa. Äänestäkää lompakolla tai antakaa yhtiölle palautetta.

  Yhden kuuntelin.. ei se niin paha ollut. Vähän eriä kun noilla isoilla on ukkoja kuin monta. Tää oli yksin.

  #1328097 Ilmoita asiaton viesti

  Viasat ei vastaaonko kysymys rahasta vai jostain muusta.Nykyisillä vehkeillä voi valita mitä kieltä haluat, esim. suomi, ruotsi, englanti siitä vaan maun mukkaan.Jos se selostus on tehty ei kielillä.Selostajien taidoista on vähän turha keskustella ,jokaiselle ihmiselle tulee joskus mokia ,mutta ei pidä Yleistää selostajaa yhden ison mokan takia.Selostajiin sopii sananlasku” Toiset ptitää äidistä ja toiset tyttärestä”.(näissä jutuissa Isä tai poika)
  Tsemppiä Dubaihin suomalaista selostusta odotellessa.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä VIasat Golfin selostus