23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Viasat Golf

Etusivu Foorumit Yleistä Viasat Golf

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Lähetyksistä on poistettu suomenkielinen selostus.Tyryn porukka takaisi selostamaan!Viime viikkoisessa lähetyksessä ei näytetty tulosluetteloa kolmekymmentä pitemmälle.Pikkuväiski

    ET:n lähetyksissä on todellakin outoa, ettei tulosluetteloa juuri näytetä kuin aivan kärjestä ja sitä näytetäänkin 120 kertaa per päivä. PGA:n lähetyksissä sentään pyörii välillä ainakin banneri, joka kertoo kaikkien tilanteen. Miksi ihmeessä ET:llä ei voisi ainakin kerran tunnissa antaa kuvan sivussa olevan tulosluettelon pyöriä loppuun saakka. Nyt se suljetaan heti, kun joku ryhtyy puttaamaan. Eli ihan sama systeemi kuin oli T:Tyryllä, joka lopetti lauseensa kesken, kun joku puttasi (eikä putin jälkeen muistanut minkä lauseen aloitti). Ilmeisesti ET ei ole saanut käytännöstään palautetta.

    Kyllähän siellä tulisi olla suomalainen selostaja joka A) haluaisi ja B) osaisi kertoa suomalaisten pelaajien tilanteessa ja tapahtumista. Varsinkin kun TV-kuvassa näytetään vain muutaman kärkiryhmän pelaajat. Ja valitettavan harvion suomalaiset ovat tässä tilanteessa.

    Nykyisen palvelun vuoksi ei todellakaan kannata hankkia Viasat’ia.

    Ettekö te osaa käyttää nettiä?

    Kyllä tulokset löytyvät aivan helposti (kuten täti Satu kommentoi) – ohessa linkki viikonlopun kisaan (löytyy GP:n sivuiltakin):
    https://www.europeantour.com/european-tour/saudi-international-powered-by-softbank-investment-advisers-2020/leaderboard

    Tottakai tulokset löytyvät netistä ja ihan ilmaiseksi. Mutta kun on maksanut TV-lähetyksestä, niin toivoisi, että saisi vastinetta rahalleen edes samalla tavalla kuin PGA-televisioinneista.

    Älkää hyvät ihmiset pyytäkö kotimaista selostusta takaisin (vaikka Vaalas olikin OK)! Nyt saa sentään selvää mitä selostajat sanovat. Puhelin tai tabletti syliin, josta voi seurata koko ajan tilanteita. Tyryt olivat useimmiten useamman väylän perässä suomalaisten otteista, joten siitä ei paljon kostunut. Olen kyllä samaa mieltä, että voisivat näyttää esim. sen rullaavan bannerin avulla kaikkien pelaajien tilanteen. Antakaa palaute ensisijaisesti ET:lle, jonka pitäisi sitten painostaa SKY Sportsia toteuttamaan tuollainen banneri.

    Suomenkielinen selostus on lähtökohtainen edellytys että voisi edes harkita Viasat’in palvelua. Ne kerrat mitä olen kuullut ja nähnyt niin Tyryissä ei ollut mitään vikaa. He hoisivat perusasiat ihan oikein ja kaikenlaista taustatietoakin löytyi kiitettävästi.

    Netistä saa samat tilastot ja yhtä paljon livenäkymää AT:n suomalaisista kuin Viasat’in TV-lähetyksestä.

    CMoro tarjoaa US PGA:n kisat ja paljon muutakin mielenkiintoista joten valinta kallistui heidän suuntaansa jo muutama vuosi sitten. Golfin osalta siksi että siellä pelaavat kuitenkin ne maailman ykköspelaajat. Muutenhan golflähetykset ovat samanlaisia kummallakin tuottajalla.

    On kyllä makuasia jos tykkää enemmän britti- tai jenkki-selostuksesta ja tavasta televisioida golf-turnauksia. Itse kyllä nautin suunnattomasti brittien erinomaisesta huumorista ja pienistä jutuista selostuksen yhteydessä. Mutta, makuasioista voi kiistellä aivan vapaasti ja loputtomiin (kunhan Tyryt eivät palaa Viasatille/Viaplaylle). Kaikkia kun ei vain voi miellyttää.

    Sama tulosten näyttövika on GolfTVn lähetyksissä. Nettiä ei viitsi käyttää silloin kun ei katso suoraa lähetystä, koska silloin paljastuu live-tilanne. Tosin suomalaisten kohdalla se ei paljonkaan haittaa, kun ovat enimmäkseen cut-rajan takana.

    KL1

    CMoro tarjoaa US PGA:n kisat ja paljon muutakin mielenkiintoista joten valinta kallistui heidän suuntaansa jo muutama vuosi sitten.

    Kuka siellä siimorolla selostaa golfia suomeksi?

    Lopetin Viasatin siinä vaiheessa, kun kaikki luvatut Majorit eivät näkyneetkään kanavalla. CMorella paketti on pelkkään golfiin taas niin ylihintainen, että ei kiinnosta enää tukea. Katsominen kiinnostaa mutta hinta-/laatusuhde on telkun tarjoomissa aika huono.

    US-tourilla ei juurikaan pelaa suomalaisia joten heidän aktiiviseen seuraamiseen ei toistaiseksi ole nähty tarpeelliseksi palkata suomenkielistä selostajaa.

    Omalta kohdaltani golfkanavan valintaan vaikutti pari asiaa..
    – Viasat vähensi aikoinaan golftarjontaansa kesken sopimuskauden.
    – US PGA Tour’illa/C-more pelaa maailman parhaat pelaajat.

    Nyt kun Viasat’in kautta ei enää seurata ET:n suomalaisiakaan ei kakkostason tour jaksa kiinnostaa senkään vertaan.
    – en ole lähivuosina hankkimassa Viasat’ia ja tältä osin asia selkiytyi entisestään kun suomalainen selostus loppui.

    KL1

    Ei snookerin huipputurnauksissakaan tai Ranskan ympäriajoissa juurikaan ole suomalaisia mukana, mutta silti Eurosportilla selostuksen saa halutessaan suomeksi suurimmassa osassa lähetyksiä.

    KL1: Ei snookerin huipputurnauksissakaan tai Ranskan ympäriajoissa juurikaan ole suomalaisia mukana, mutta silti Eurosportilla selostuksen saa halutessaan suomeksi suurimmassa osassa lähetyksiä.

    Juuri näin. Tämä on sitä hyvää palvelua.
    Voit arvata katsonko (vanhana kisapelaajana) mielelläni snookeria (sekä Kauppisen ja Pasasen selostuksia). Arvostan kovasti myös Eurosportin pyöräilylähetyksiä sekä selostusta (a’la Selin’it).

    Kyllä tuon Viaplayn saa hankittua Viasatin asemasta kuukaudeksikin, jos se nyt on niin vaikeaa sitoutua puoleksi vuodeksi. Itse hankin Viaplayn loppuvuodesta, kun katson Viaplayltä muutakin urheilutarjontaa ja leffoja golfin lisäksi. Lisäksi minulla on VPN ja katselen viikonloppuisin (la-su jos aikaa riittää) CBS Sportsin kautta PGA-turnauksia. Tämä maksaa n. 42 EUR kuukaudessa, mielestäni varsin edullista kun leffalipun hinta on 11 EUR. Kesäksi meinasin irtisanoa Viaplayn, silloin kun parempaakin tekemistä kuin telkkarin tuijottelu.
    Taitaa olla niin että ”vanhanaikainen TV-katselu” korvautuu pikkuhiljaa ”netti-TV:n katselulla”, jolloin ohjelma-nauhoituksiakin voi katsoa silloin kun itselle sopii? Minulle sopii Viaplay tästä syystä johtuen paremmin kuin hyvin.
    ”Parhaimmat golffarit PGA:lla”? Kenties rahapalkkioilla mitattuna, muitta kuinka määritellään ”maailman parhaat golffarit”? Maailman listan vai Ryder Cupin (syyskuussa Viaplayllä) perusteella?
    Minulla ei ole henkilökohtaisesti mitään sitä vastaan jos Viaplay tarjoaisi suomenkielisen selostuksen vaihtoehtoisena kielenä sitä haluaville. Arvostan myöskin Eurosportin todella asiantuntevia ja hienoja suomenkielisiä selostuksa.

    Olen täysin samaa mieltä Pikkuväiskin kanssa, suomenkielinen selostus takaisin Viasatin golf-selostuksiin. Nimimerkki Finnwin: ”Älkää hyvät ihmiset pyytäkö kotimaista selostusta takaisin.” Kysymys Finnwinille: Oletko tullut ajatelleeksi, että Suomessa on paljon golflähetysten katselijoita, joilla ei ole riittävän hyvää englanninkielen taitoa, jotta pystyisivät seuraamaan englanninkielistä selostusta.

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
Vastaa aiheeseen: Viasat Golf

Etusivu Foorumit Yleistä Viasat Golf