23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Vesivahinko Aasiassa – lomat peruutettu

Etusivu Foorumit Matkailu Vesivahinko Aasiassa – lomat peruutettu

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 89)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #632802 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Taitaa monelta jäädä tämän talven golfreissut väliin…

    #641058 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ei kai siellä Pattyalla mitään ongelmia ole? Miksi kenenkään loma peruuntuisi? Tai lento Bangkokiin?

    #641059 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Phuketin, Krabin ja Khao Lakin lähdöt 29.12.04, 1.1., 5.1. ja 8.1.05 on peruutettu. Tämän jälkeen tapahtuvien matkojen toteuttamisesta tehdään päätös heti Phuketin alueen tilanteen kokonaiskuvan selvittyä.

    #641060 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Joten siis Bangkokissa, Pattayalla, Hua Hinissä, Chiang Mayssa etc. etc. kaikki hyvin. Ja helpostihan voi golfkohteeksi vaihtaa vaikkapa Floridan, Kanarian, Karibian, etc., joten golfressun ei tarvi jäädä väliin.

    #641061 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Yli kaksitoistatuhatta (12 000) ihmistä kuollut ja pojat harmittelee, kun ei pääse pelaamaan… Huh, huh – joku raja.

    #641062 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Taitaa vainajia olla jo yli 22 000 eli moninkertainen katastrofi verrattuna 9/11. Turha miettiä, miten golfkentät ovat selvinneet…

    #641063 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Voisi kuvitella, että huonolla maulla ilmaisujen

    suhteen on joku raja, mutta ei näy olevan…

    #641064 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Osaisikohan joku kertoa että onko tietoa Hua Hin alueen matkojen toteutumisesta? Kuulin huhuja muutaman matkanjärjestäjän harkitsevan kaikkien Thaimaan matkojen peruuttamisesta… Elättelemme toivoa matkan onnistumisesta (30.12-) vaikka mieli onkin apea hirmu-tragedian vuoksi.

    #641065 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Hotellit esim. Floridassa on jo täyteen buukattu, eli kohdetta on hankala vaihtaa.

    Vuosi sitten Iranissa kuoli yli 40 000 ihmistä maanjäristyksissä. Samana iltana katsoin kotona komediaa ja nauroin. Mitä pitäisi tehdä? Hiljentyä rukoukseen? 2 viikon päästä kukaan ei enää muista mitään. Kuolleet on haudattu ja vain golf on tärkeintä. Nyt säästyy rahat kun ei tarvitse mennä leffateatteriin katsomaan luonnontuhoelokuvia. Tarvitsee vain kääntää uutiskanava päälle. TosiTV on parasta viihdettä!!!

    Miksi muuten ylipäätään luette tätä viestiketjua tai ylipäänsä golfaiheisia keskusteluja hädän hetkellä?

    #641066 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olen samaa mieltä hyvän ja huonon maun rajoista. Tämän ketjun voisi poistaa ja aloittaa vaikka uuden hieman asiallisemmalla otsikolla. Iron Man – mieti hiukan, mitä kirjoittelet. Uskomatonta.

    #641067 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Osoittaa viestiketjun otsikko ja eipä paljoa muutakaan jatko osoita. Herroja huolettaa lähinnä oman pikkuhiekkalaatikon sekoittaminen, kun muutama kymmenentuhatta ihmistä on kuollut luonnonkatastrofissa, toivoisin oikeastaan nyt että golfkentät sielläpäin olisivat huuhtouneet mereen.

    Onko otsikossa tosiaan kysymys valitettavan todellinen kuva golffareiden keskimääräisestä henkisestä tasosta ja heille täysin tuntemattomasta sosiaalisesta vastuusta ja myötätunnosta muita kohtaan? Toivoisin, että mahdollisimman moni vastuuntuntoinen golfari sanoutuisi irti otsikosta ja sen sairaasta ’huumorista’.

    Toisaalta jokaisella on ihan vapaa oikeus nolata itsensä vaikka nimimerkin takaa. Tätä otsikkoa ja kysymyksenasettelua on mahdoton alittaa edes Paloheinässä.

    #641068 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olen aina kuvitellut golfaamiseen ja golfin pelaajiin liittyy tyyliä ja hyvää makua. Kiitos että vapautit minut tästä harhaluulosta.

    Henkisellä rahvaalla on rahvaan tavat.

    #641069 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Olin erittäin iloinen Henkan aloittamasta Joulupata keräyksestä jossa golffarit konkreettisesti osallistui hyväntekeväisyytee.

    Iro Manin puolustelu omasta avauksestaan saa niskakarvani pystyyn kuinka oma hyväine voi ihminen olla. Onneksi suurin osa golffareista ei kannata Iro Manin ajatuksia.

    Syvä osanottoni maanjäristyksen uhreille ja omaisille.

    #641070 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    En olisi voinut kuvitella, että näin alas vajotaan. Vanhasen papan oppi tästä vielä puuttuisi.

    Toivottavasti ylläpito ei poista näitä viestejä hetkeen. Saadaanpa hyvä kuva kanssa pelaajien arvomaailmasta.

    #641071 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Iron Man: Ei kukaan ole sanonut, ettei elämän pitäisi jatkua. Eri asia kuitenkin on, millä tavalla järkyttävästä tapahtumasta puhuu. Onnistuit osoittamaan keskustelunavauksellasi täydellistä tilannetajun puutetta, ja taisit jatkovastineellasi osoittaa myös muunkinlaisen olennaisen kapasiteetin puutetta.

    Ritari: Minullakin oli aikaisemmin selkeästi vinoutunut käsitys golfaavan väen jonkinlaisesta sivistyneisyydestä…kunnes näin selvityksen, jonka mukaan 100% otoksesta US Tourin pelaajia olisi äänestänyt Bushia…

    #641072 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tilaisuus kääntää viestiketjun ’asenne’ toiseen suuntaan:

    Lue lisää: Apua tuhoalueelle

    #641073 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Välitömät kuolonuhrit, vammautumiset, kulkutaudit. Uhrit elävät shokkivaihetta, mutta jo muutaman korttelin päässä seurataan tapahtumia kuin jännitysnäytelmää. Joidenkin kilometrien päässä saatetaan golfata. Onko se moraalisesti tuomittavaa. Mitä muita toimintoja pitäisi lopettaa myötätunnon osoittamiseksi? Maailmalla kuollaan nälkään joka minuutti ja me suremme paria lisäkiloa, jotka pyhinä kertyivät vyötärölle. 40 miljoonaa HIV:n kantajaa, joista vain murto-osa saa riittävää lääkitystä. Puhelinsoitto SPR:n lahjoitusnumeroon maksaa 20 €. Kytäjän greenfee tulevana kesänä kallistuu mahdollisesti 15€ ja vastike halpenee 100€. Mitä saisi 20000 €urolla vedenpuutteesta kärsiville?… Listaa ja rinnastuksia voisi jatkaa loputtomiin. Kukaan meistä ei aidosti ja pyyteettömästi tee henkilökohtaisia uhrauksia kärsivien hyväksi niin kauan kuin kärsimyksellä ei ole kasvoja ja usein ei sittenkään.

    Suurin isku tuon katastrofin kohdalla jatkossa on taloudellinen eli golf- sukellus ym turismin romahdus, mitä paikalliset jo nyt kaaoksen keskellä pelkäävät.

    #641074 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Kukaan ei vaadi, että muu elämä pitäisi lopettaa myötätunnon osoitukseksi. Normaalia elämää saa viettää. Sen sijaan asialla vitsailu on mautonta. Itselläni ei myöskään olisi ensimmäisenä mielessä, että miten matkan käy.

    ’Kukaan meistä ei aidosti ja pyyteettömästi tee henkilökohtaisia uhrauksia kärsivien hyväksi niin kauan kuin kärsimyksellä ei ole kasvoja ja usein ei sittenkään.’

    Jaa-a, mitäköhän tuokin sitten tarkoittaa? Minä olen tehnyt toistakymmentä vuotta vapaaehtoistyötä erilaisissa hyväntekeväisyysjärjestöissä (mm. SPR, Amnesty, pakolaisapu ja Lastenklinikan auttamiseksi). Se on harrastus ja hyvä sellainen.

    #641075 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Taisit vastata omaan kysymykseesi.

    #641076 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Mielestäni oma kannanottoni kaikessa provokatisuudessaan osoittaa enemmän henkistä kapasiteettia kun kuin kaikki muut tekopyhät vastaukset yhteensä. Otin asiaan tarkoituksella kantaa tyylillä, joka ei jätä kylmäksi. Kerroin vain totuuden. Viimeistään kuukauden päästä aihe on jo jo loppuun kaluttu eikä siitä enää irtoa mitään mehevää.

    Kuitenkin te kaikki ryntäätte huomenna kuin verikoirat iltalehtitelineille ja koluatte ne puoleenpäivään mennessä tyhjäksi. Himoatte tietoa, kiihotutte kuolemasta, janoatte verta, olette ihmisiä. Nautitte salaa kun pienissä mielissänne kuvittelette mahtavaa luonnon näytelmää ja ihmisen pienuutta sen rinnalla. Ulospäin kuitenkin uhoatte tekopyhyyttä henkeen ja vereen. Olette yksinkertaisia sikaniskoja ja toistatte ulkoa opittua mantraa kuitenkaan ymmäärtämättä asian sisältöä.

    Kuka muistaa ne yli 40 000 ihmistä jotka kuolivat tasan vuosi sitten Iranissa? Entä ne kymmenet tuhannet joka päivä nälkään ja sairauksiin kuolevat ihmiset köyhissä maissa jotka voitaisiin pelastaa viemällä kehittyneen maailman tietotaito myös heidän ulottuville.

    Nyt teitä kiinnostaa Aasian tilanne, koska siellä oli kasapäin länsimaalaisia.

    Herätkää! Asioilla on aina enemmän kuin 2 puolta!!!

    #641077 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Omakohtaisuus puuttuu näistä keskusteluista. 9/11 ja monet muut tuhot. Jos ketjun avaajan perhe/vaimo/lapset/asunto/auto ja mikä luultavasti hänelle pahinta – golfmailat olisivat pyyhkiytyneet johonkin mustaan aukkoon, ei tarvittaisi tälläisiä tyhmiä kyselyjä mikä on tärkeää ja mikä ei.

    Suomessa sattuu henkilökohtaisia tragedioita päivttäin. Helppo vitsailla niin kauan, kun ei satu omalle kohdalle. Tilastollisesti se sattuu harvalle golfarille.

    #641078 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tottakai elämä jatkuu kuukauden jälkeen kuten se on jatkunut ennen sinua ja minua. Minua vain harmittaa oman viitekehykseni puitteissa, että näin tahattoman mustamaalavaa avausta en ole nähnyt. Nimenomaan mustamaalausta, joka värjää muut.

    Selittelyt ovat aina oma lukunsa, anteeksipyyntö olisi paljpn parempi vaihtoehto. Kasvotkin voisivat säilyä.

    #641079 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ritari on oikeassa. Pahoittelu ajattelemattomasta letkautuksesta olisi ollut parempi kuin naurettava selitys tarkoituksellisesta provokaatiosta. Onneton selittely vain vahvisti sen mistä on kyse. Luulit olevasi hauska, mutta osoitit olevasi vain ajattelematon typerys.

    #641080 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Ei minun tarvitse selitellä, perustelen vain kantaani jotta muutkin sen ymmärtäisivät.

    Omakohtaisuus ei täysin puutu kohdaltani. Serkkuni olivat pahimmalla tuhoalueilla Phuketissa. Yritimme tavoittaa heitä 6 tuntia – tuloksetta, kunnes saimme yhteyden.

    Pystyn silti asettumaan tilanteen yläpuolelle ja analysoimaan asioita järkiperäisesti, liikoja tunteilematta. Tämän vuoksi näenkin suuria epäkohtia ihmisten reagoinnissa.

    Yksinkertaistan asioita, jotta ritaritkin ymmärtäisivät:

    10 ihmisen kuolema USA:ssa aiheuttaa suuremman kohun maailman mediassa kuin 2 miljoonan afrikkalaisen kuolema sisällissodassa (Hutut/Tutsit). Kun asiat ovat näin huonosti, on jonkun siitä aina välillä muistutettava.

    #641081 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    En todellakaan ymmärrä kommenttejasi!

    Jos 10 kuollutta ihmistä jenkeissä saa enemmän palstatilaa kuin 2 miljonaa afrikkalaisuhria, niin mitä sitten? Jos heittäisit vitsiä kummasta tahansa, niin samanlaisen ryöpyn viestejä saisit niskaan…

    Ja jos sinä pystyt nousemaan tilanteen yläpuolelle ja siis järkeilemään asiat, niin miksi pidät muiden – tunneihmisten – reaktiota jollain tavalla vääränä!?

    Kyllä, asiolla on kaksi puolta! Mm. joku golfia pelaava henkilö voi vaikka sukulaisten tavoittelun välissä käydä golfpisteen keskustelupalstalla lukemassa, kun joku on päättänyt aloittaa omasta mielestään hassunhauskan viestiketjun…

    Pidät itseäsi järkevänä, kun et ajattele tunteella, mutta niin järkevä et ole, että tajuaisit ottaa nämä tunneihmiset huomioon!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 89)
Vastaa aiheeseen: Vesivahinko Aasiassa – lomat peruutettu

Etusivu Foorumit Matkailu Vesivahinko Aasiassa – lomat peruutettu