26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista

Verottaja ja pelioikeuksien vuokraus

Etusivu Foorumit Yleistä Verottaja ja pelioikeuksien vuokraus

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1287034 Ilmoita asiaton viesti

  Nyt kun veroilmoitusten tarkistaminen on ajankohtaista niin kannattaa huomioida, että pelioikeuksien vuokraamisen kautta saatava voitto on veronalaista tuloa. Ainakin menneinä vuosina täälläkin foorumilla on kehuskeltu kuinka kannattavaa osakkeen omistaminen ja vuokraus on. Onhan verottajan saatavat muistettu hoitaa?

  Jos vuokraustoiminnan liikevaihto on yli 10 000 euroa niin pitää lisäksi rekisteröityä alv-rekisteriin ja hoitaa siihen liittyvät lakisääteiset valtionosuudet. Tämähän ei taida koskea täällä kuin muutamaa aktiivisinta 0- hinnalla pelioikeuksia vuokraavaa.

  #1287072 Ilmoita asiaton viesti

  pelioikeuksien vuokraamisen kautta saatava voitto on veronalaista tuloa.

  Hyvin vedettyä kuivaa huumoria. Arvostan.

  #1287077 Ilmoita asiaton viesti

  Miten niin huumoria, taisin itse maksaa pelioikeudesta 80€ yli vastikkeen ja olisin ollut valmis maksamaan enemmän, minusta osakkeen omistaja on oikeutettu kohtuulliseen korvaukseen , toistaiseksi en ole itse uskaltanut osaketta ostaa koska pelkään että vuotuisen vastikkeen lisäksi tulee jotain ylläreitä joihin talouteni ei taivu, tosin näin ei ole 6 vuoteen ko.kentällä käynyt.

  #1287080 Ilmoita asiaton viesti

  Pitää muistaa, että pelikausimaksu ja hoitovastike voidaan vähentää vuokratulosta. Voitto on verotettavaa ja tappio voidaan vähentää muista pääomatuloista. Mutta Huom! Rahoitusvastiketta ei saa vähenttää vuokratuloista vaan se tulee lisätä hankintamenoon. (kansankielellä ilmaistuna hankintahintaan).

  #1287101 Ilmoita asiaton viesti

  Osaatko Eikka varmudella sanoa pelioikeuksien välitystoiminnasta (eli kun jotkut vuokraavat edelleen jonkun toisen omistamaa osaketta): oman tulikintani mukaan liikevaihdoksi lasketaan koko vuokratuotto jos/kun hommaa tehdään omaan lukuun, jolloin 10 000 euron alv-velvollisuus iskee jo aika nopasti eli jos 15 pelioikeutta saa vuokratuksi keskihintaan 700 euroa niin sitten tulee huolehtia myös alv-tilityksestä. Tämä kannattaa kaikkein aktiivisempien välitystoimintaa harjoittavien huomioida.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Verottaja ja pelioikeuksien vuokraus