23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Vermon lyöntipaikat

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Vermon lyöntipaikat

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #175323 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    En ole ennen käynyt vermossa harjoittelemassa, mutta kun katsoin golfpisteestä löytynyttä kuvaa lyöntipaikasta (?) niin näytti siltä että tilaa on todella vähän mailan taakseviennille ? Valehteleeko kuva, vai onko asia oikeasti tällä tavalla Lue lisää: Tässä siis linkki kuvaan

    #256340 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kyllä sitä tilaa on ihan tarpeeksi. Huoleti voit huitoa.

    #256341 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Yläkerrassa voi lyödä käytännössä ainoastaan raudoilla mutta alhaalla voi huiskia myös pidemmillä mailoilla.

    #256342 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tilaa on ilmeisesti alakerrassa juuri ja juuri tarpeeksi draiverilla lyöntiin. Uudet (?) matot ovat kyllä sudet ja ne on sijoiteltu hieman huolimattomasti. Mattojen reiät ’tuteille’ ovat aivan liian takana. Oma draiverini raapaisi pylvästä ja sen käyttö loppui siihen. Esim. viikonlopun pituuslyöntikisaa varten matto oli irroitettu ja siiretty puoli metriä eteenpäin.

    Kannattaa myös katsoa onko vieressä vasuri. Olen itse vasuri. Löimme takanani olevan kanssa puumailamme backsvingissä yhteen. Kummallakaan ei edes ollut draiveri. Mattomme vain näyttivät olevan hieman keskimääräistä lähempänä toisiaan. Kun vielä tuttien reiät ovat turhan kaukana maton reunasta, korostuu ongelma eri puolilta lyövien kesken.

    Elikä mattoihin pitäisi porata uudet reiät sekä osoittaa vasureille omat paikat, joissa voi lyödä turvallisesti.

    #256343 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kannatan lämpimästi Prboyn ehdotusta, että vasureilla osoitettaisiin omat paikat. Olin lauantaina Vermossa ja vasurina täytyy aina tarkkaa harkita mihin kohtaan mahdun turvallisesti lyömään palloa. Yläkerrassa reunoilla oli hyvää tilaa ja kyllä mahduin paksulla bertallani draivaamaan.

    Alakerrassa on yleensä täyttä, joten hakeudun yläkerran rauhaan harjoittelemaan.

    #256344 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Itse olen kanssa vasuri ja tarkotuksena olisi juuri saada tuntuma uuteen deep red driveriin talven aikana.

    #256345 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olen 195 cm, ylipitkät kädet ja tuuman pitemmät varret mailoissa, mutta enpä ole viimeisten neljän vuoden Vermossa harjoittelun aikana kertaakaan edes huomioinut takana olevia tolppia tai naapuria. Lyönyt ole varmaan jokaiselta lyöntipaikalta.

    Lyöjien täytyy olla todella takana matolla tai vastaavasti kantapäät ulkona matolta osuakseen naapuriin tai tukirakenteisiin. Normaalista swingaavan kaverin takaa voi kävellä (ja selvitä hengissä).

    #256346 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Muistan että driverilla saatta tulla ongelmia. Menee todella lähelle tolppaa. Reunapaikassa muistaakseni jokin verkko onkin jo tiellä.

    #256347 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tänään sitten kävin Vermossa hakkaamassa palloa ja totesin etten voi lyödä driverillani ainakaan alakerrassa, maila viistää tolppaa ja liian takana oleva kumitiin paikka ei ainakaan auta asiaan.

    En huomannut käydä yläkerrassa, olisiko siellä mahdollista treenata draivi kuntoon ?

    #256348 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Kyllä draiverilla lyöminen vermossa on tuskallista,jos vähänkin laakeampi svingi.Pitkällä pelaajalla on luonnostaan pystympi svingi.Saattaa olla helpompi.Lyöntiä se kyllä häiritsee,kun pitäävaroa.

    #256349 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tänään kävin tarkistamassa asian ja ylhäällä kyllä pystyy lyömään hyvin, koska takana olevia tolppia ei ole.

    Vermon avajaisissa tunsin oloni täysin turvalliseksi,

    mutta eilen Malmilla katselin kun eräs miespuolinen pelaaja svingaili syvään kyykistyen ja matalalla laajaalla kaarella tosi isopäisellä draiverilla; en uskaltaisi olla hänen lähellään. Jos takana oleva kyykistyy esim laittamassa palloa tiille on vaara mitä suurin.

    Nimetön

    kyllä siinä lyödä mahtuu jos lyö ’oikeaoppisesti’!!!

    jos ei mahdu, niin sitte on ittessä vikaa ja voi alkaa hakeutua hoitoon! kyllä voi tottakai aluksi tuntua vähän ahtaalta, mutta kun se ei siihen osu niin pitää vaan uskoa omaan tekemiseen…

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Vermon lyöntipaikat

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Vermon lyöntipaikat