26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Uusi Seelanti

Etusivu Foorumit Matkailu Uusi Seelanti

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Ollaan loppuvuodesta menossa Uuteen Seelantiin. Osaiskos joku suositella hyvää golf-kenttää ja/tai golfhotellia. Tai yleensä mitä vaan mielenkiintoista Uudesta Seelannista.

    Jos vielä ehditte vaihtamaan, niin menkää mieluummin ausseihin. Jollei se ole jo liian koluttu paikka.

    Meidan mielesta paras golfkentta, niista missa kavimme :

    http://www.terracedowns.nzgolf.net/

    suosittelemme erittain lampimasti, mahtava kentta ja viela mahtavammat maisemat. Hyva proshop ja klubi.

    Uudessa Seelannissa on kenttia (public course) varmaan muutaman kilometrin valein, ainakin tuntui silta.

    Ajaminen on helppoa, ei ollut ruuhkia, ajoimme viikolla, aamuisin, iltaisin, pyhina (jouluna), viikonloppuisin.

    Liikaa ei kannata ahnehtia, me olimme 10 paivaa (lento Kiinasta, joten matkaan kului huomattavasti vahemman aikaa kuin Suomesta lahtiessa), olimme vain etelasaarella ja sinnekaan aika ei joka paikkaan riittanyt.

    Maa on taynna mahtavia B&B paikkoja, kaiken hintaisia, olimme tyyriissa ja halvoissa. Ihmiset olivat hyvin ystavallisia ja maisemat ovat mahtavat.

    Paallimmaisena muutavan vuoden joulun ajan reissulta tulee nyt mieleen

    1. http://www.glenorchy.com/
    kavimme Dart river cruise jet boat ajelulla, saa oli aivan kamala, mutta vauhtia riitti, hyvalla saalla ajelusta irtoaa varmaan vielakin enemman. Taalla on muuten filmattu Taru sormusten herrasta elokuvat. Emme tienneet mennessamme, mutta paikan paalla selvisi

    2. Mount Cook, oli tosi hienoa tehda vaellus jaatikolla, opas mukana, han selosti koko ajan paikan luotoa ja historiaa, sai todella paljon irti. Saa esti meita tekemasta taalla muita juttuja, joten niita en voi suositella…

    3. Dunedin, jattilais-albatrossi-linnut

    4. Golf…….

    Kaikin puolin kaikki aktiviteettijutut olivat mahtavasti jarjestettyja, ei mitaan valittamista. Jopa kun saimme mukaamme vaarat valokuvat itsestamme tuolta Jet boat ajelulta ja huomasimme sen vasta kotona, niin otettuamme yhteytta kotoa kasin jarjestajaan, tulivat oikeat kuvat postissa parin viikon kulttua kotiin.

    Saat vaihtelivat todella voimakkaasti: Christchurchin +30C asteesta Duneedinin +13C asteeseen, Mount Cookilla piti olla jo housujen alla valikerrosta.

    Christchurchin lentokentalla oli infopiste, missa oli esitteita joka lahtoon ja vaikka mihin aktiviteettiin.

    Maahan tullessa pitaa tayttaa tullikaavakkeet. KAIKKIEN matkustajien KAIKKI matkatavarat lapivalaistaan tullissa. Eli, jos mukana on golf/vaelluskengat, kannattaa ne listata. Ne erottuvat lapivalaisussa joka tapauksessa, ja tullissa he haluavat varmistaa, etta kenkien pohjat ovat puhtaat (ei tule vieraita elioita maahan)

    Aivan mahtavan näköinen golfkenttä maisemineen tuo Terrace Downs Golf Course, sinne täytyisi päästä. Oliko kallis paikka, paljonko oli green fee?, yövyittekö alueen hotelleissa? Jos etelä-saarelle menemme, tuonne on päästävä, tällä hetkellä vielä lennot on varattu Aucklandiin, mutta etelässä taitaa olla hienommat maisemat.

    Ko. sivustolla olevan hinnaston mukaan greenfee on 40 $ ja majoitus alkaen 95 $…

    Parisen vuotta Uudessa Seelannissa asuneena (Auckland) voin todeta, että maassa löytyy aivan loistavat mahdollisuudet kaikenlaiseen ulkoaktiviteettiin. Minä aloittaisin ostamalla ensiksi esim. Lonely Planetin tai vastaavan oppaan, josta saisin yleiskäsityksen maasta.

    Golfista löydät esim. alla olevasta webbi sivusta golf oppaan, joka oli ainakin minulla ensimmäinen ostos, kun kiertelin n. 40 Uuden Seelannin eri kenttää.
    http://www.golfguide.co.nz/

    Muita webbisivuja, josta löydät tietoa on esim.

    http://www.destinationnz.co.nz/

    http://www.newzealandvacations.co.nz/newzealand.asp

    http://www.nzwinemakerscentre.com/

    Ei muuta kuin hyvää matkaa, kateeksi käy, etten itse pääse lähtemään.

    Emme olleet yota tuossa Terrace Downsin hotellissa, meidan tukikohta oli Christchurch, mista oli parin tunnin ajomatka tuolle golfkentalle. Ja, jos muistan oikein, hotelli oli vasta rakenteilla kaksi vuotta sitten…

    Hintoja en enaa muista ja nekin olisivat kahden vuoden takaisia … 🙂

    http://www.capekidnappers.com

    Moi kaikille!
    Tuossa on yksi kohutuimpia kenttiä niillä saarilla. Suunnittelija on sama kuin Bamdon Dunesin kentällä Oregonissa jenkeissä.
    Ehdottomasti kannattaa käydä tutustumassa ja jos menette, niin ottakaa paljon kuvia.

    T:Ville

    http://www.capekidnappers.com

    Moi kaikille!
    Tuossa on yksi kohutuimpia kenttiä niillä saarilla. Suunnittelija on sama kuin Bamdon Dunesin kentällä Oregonissa jenkeissä.
    Ehdottomasti kannattaa käydä tutustumassa ja jos menette, niin ottakaa paljon kuvia.

    T:Ville

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Uusi Seelanti

Etusivu Foorumit Matkailu Uusi Seelanti