- Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[0][0]
KilpailuaSuomalaista

Utility tms hcp 25 pelaajalle?

Etusivu Foorumit Välineet Utility tms hcp 25 pelaajalle?

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1293452 Ilmoita asiaton viesti

  Olisi tarvetta yltää raudalla pidemmälle kuin mitä tuolla nelosella pääsee, suosituksia?

  #1293454 Ilmoita asiaton viesti

  Miten pitkälle R4:llä lentää ilmassa? Pitkät raudat eivät välttämättä ole helpoimpia työkaluja – onko R4 ylipäätään oikea valinta setissä vai kannattaisiko se(kin) korvata hybridillä? Suosittelen käyntiä esim. Golf Centerissä Toni Salakarin juttusilla niin eiköhän oikeat välineet löydy.

  #1293455 Ilmoita asiaton viesti

  140 metriä lentää R4:llä parhaimmillaan (eli vähän vähän), vastaavalla hybridillä ei sen enempää. Nimenomaan rautaa haen tarkkuuden takia. En tiedä onko yhtälöön ratkaisua, mutta mielellään kokeilisin utility-osastoa helpommasta päästä.

  #1293456 Ilmoita asiaton viesti

  Hyvällä tekniikalla ja suhteellisen hitaalla mailanpään nopeudella 140 m lentää ilmassa R6:lla. Eli opetusfittaus voisi olla järkevä ratkaisu. Hybridejäkin on huomattavan helppoja, mutta mikään väline ei ratkaise ongelmia puutteellisessa tekniikassa. Useammalta valmistajalta löytyy jopa R6:n korvaajaa. https://www.golfdigest.com/hot-list/golf-clubs/hybrids

  Edit: Ja suositus perustuu omakohtaiseen kokemukseen eli välineillä on itselläkin tullut yritettyä kompensoida puutteita tekniikassa. Kun karkeamotoriikka alkaa olla suunnilleen kohdallaan niin sitten voi alkaa miettiä välineitä.

  #1293458 Ilmoita asiaton viesti

  Onhan noita hybridejä joiden loftia voi säätää halutuksi.

  #1293494 Ilmoita asiaton viesti

  Itse laittaisin nuo rahat opetukseen. Äkkiä lyöt tosiaan rautakutosella tuon 140 metriä sit ja varmaan muutenkin peli paranee. Toki onhan se kiva ostella uusia rensseleitä enkä itse ole tuossa yhtään parempi. 🙂

  #1293514 Ilmoita asiaton viesti

  Uutta Taylormade gapr mailaa vaan! Uudet mailat ja välineet lisää intoa. Peli se on mikä kehittää!

  #1293517 Ilmoita asiaton viesti

  Ahkeraa harjoittelua ja pelaamista vaan. Muutaman kerran kauden aikana pro:n tunteja ja ei muuta kuin rauta-3:sta ja jopa 2:sta bägiin. Pitkä rauta on hyvä svingimittari. Jos osaat toistuvasti lyödä varmasti pitkällä raudalla, olet yleensä siinä vaiheessa varsin hyvä klubipelaajaksi.

  Mutta on tämä laji muuttunut siitä välineiden osalta melkoisesti, kun tuli itse viimeksi pelattua… Silloin juttu meni niin, että jos avauslyönti ei oikein kulkenut, niin rauta-3:lla varmisteltiin. Nykyään tuntuu rauta-3 olevan monelle kuin kirosana. Loistava maila, jonka käyttö kannattaa ehdottomasti opetella. Rauta-1 on luku sinänsä. Sillä ei kai osaa jumalan lisäksi lyödä kuin itse Jack, mutta rauta-3:n kyllä oppii ihan keskiverto klubipelaajakin, joka viitsii edes jonkin verran harjoitella.

  #1293518 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Jos R4 lentää 140 metriä, sitä pidempien rautojen haaliminen bägiin tuskin pelastaa tilannetta.

  Mutta on tämä laji muuttunut siitä välineiden osalta melkoisesti, kun tuli itse viimeksi pelattua… Silloin juttu meni niin, että jos avauslyönti ei oikein kulkenut, niin rauta-3:lla varmisteltiin.

  Ehdottomasti. Itse käytin rautakakkosta avauksiin silloin, kun olin vielä nuori ja urheilullinen (enkä osunut latuun draiverilla…). Nykyään tekee tiukkaa päästä samoihin mittoihin draiverilla. Toisaalta kierrostulokset ovat keskimäärin merkittävästi alhaisempia kuin silloin, ehkä lyöntien tarkkuus ja jotkin muut peliin liittyvät asiat ovat niistä ajoista kohentuneet…

  #1293519 Ilmoita asiaton viesti

  No totta. Ei vielä, ei vielä… Mutta pienen harjoittelun ja parin pro:n tunteroisen myötä sitä mittaakin alkaa vähitellen varmasti löytyä. Tuossa vaiheessa nimittäin kehitys ottaa monesti aimoharppauksia eteenpäin. Sopivasti kun lihasmuisti alkaa toimimaan, niin jopa yks kaks iltakierroksella huomaakin hämmästyksekseen kuinka kaikki lyönnit kolisevat pitkäksi.. Ja oi sitä fiilistä! Edes huono tuloskaan ei siinä vaiheessa haitannut kun tajusi että 150 metrin kiveltä pystyi lyömään lähestymiset rauta-7:lla täysin rennosti repäisemättä ja vieläpä balatapallolla. Oi niitä aikoja. Yhen kanttilyönnin kun vetäisit raudalla, niin 30 markan balatapallo olikin roskiskamaa 😀

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Välineet Utility tms hcp 25 pelaajalle?