23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

USA -> Suosituksia?

Etusivu Foorumit Matkailu USA -> Suosituksia?

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #632801 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Terve,

    On taas aika miettiä minne pelaamaan keväällä. Tällä kertaa vahvasti näyttää siltä, että matka suuntautuu USA:han. Florida näyttäisi tietty todennäköisimmältä. Reissuun lähdössä 3 kaverusta. Matka-aika: helmi-huhtikuu ja viikko perillä.

  • Miksi Floridaan?
  • Miksi ei Floridaan?
  • Saako PGA kisoihin helposti lippuja paikan päältä? Hinnat?
  • Saako PGA kisojen jälkeen kisakentälle tiiaikoja?
  • Suosittele jotain muuta paikkaa USA:ssa.
  • Mistä kautta halvimmat lennot, majoitukset ja auto?
  • Muita vinkkejä?

    Kiitokset vastauksista jo etukäteen.

    PS: Olen jo käyttänyt aiheeseen liittyviä hakuja palstalla, joten niitä ei tarvitse tarjota 🙂

    PPS: Kiitokset kahden edellisen matkan järjestelyistä: Kalevi Vesterinen (Porto) ja Sami A (Alicante, MulliganBirdie). Molempien järjestelyt toimi loistavasti.

    Lue lisää: Edellisen reissun kertomus

#641039 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kommentoin tuota PGA kisapuolta kun olen muutamaan kerran niitä käynyt paikan päällä seuraamassa.

Eli olette viikoksi menossa! Maaliskuun alusta on 2 viikkoa eteläisessä Floridassa pari kisaa. Ensin Doralissa (1-7.3) ja sitten Mirasolissa Hondan kisa (8-14.3). Sen jälkeen PGA tour siirtyy Orlandon alueelle eli pohjoisemmaksi esim. Miamista. jossa muutama kisa taas!

Helmikuun 2-8 päivä on Miamin seudulla Champions tourin kisa eli entinen PGA senior tour kisa Key Biscaynessa.

Olen käynyt seuraamassa kaikkia em. kisoja ! Koskaan en ole lippuja ostanut etukäteen ja niitä saa esim. suoraan portilta hankittua! Niitä saa myös etukäteen jos haluaa ostaa esim kisapassin joka sisältää 4 päivän sisäänpääsyt, parkkimaksut ja ehkä vielä kierroksen kisakentällä alennettuun hintaan. Tälläisista paketeista ei ole kokemusta mutta edulliseen hintaan niitä kauppasivat paikallisissa lehdissä! Normaali päivälippu oli kohtuullisen hintainen!

Kisat alkaa siis torstaina ja yleensä pelataan PRO-AM:it tiistai ja keskiviikko jotka ovat olleet PÄÄSÄÄNTÖISESTI ILMAISIA! Tosin yksi poikkeuskin mahtui mukaan! (Honda Classic 2003 ? muistaakseni) Silloin saa paikanpäällä kuvata ja ottaa videota joten hyviä päiviä alan harrastelijoille! Kisapäivinä ei kannata kameraa kentälle ottaa sillä siitä revitään filmit jos alkaa kuvailla! Sivusta seuranneena voin sen vannoa!

Molemmat PGA tourin kisat etelässä ovat ihan hienoja! Myöskin Champions tourin kisa jos silloin siellä on! (se on tosin vaan 3 kisapäivää)

Lopuksi:

– Ei tarvitse lippuja etukäteen

– Parkkialueilta bussikuljetus portille

– Kamera mukaan PRO-AM päivänä mutta ei kisapäivinä

– Jos olet viikon perillä niin siinä et ehdi kisan jälkeen pelata ainakaan kisakentällä. Koko kisaruletti kestää aina viikon!

– Suosittelen kuitenkin käyntiä max. yhdeksi päiväksi jos sattuu kalenteriin sopimaan, mutta viikko on niin lyhyt aika ettei siellä monta päivää kannata kuluttaa koska paljon muutakin nähtävää!

Ja jos mahdollista niin harkitkaa jos onnistuu järjestää min. 2 viikon reissua.

#641040 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pyysit suosittelemaan jotain muuta paikkaa USA:ssa, joten tässä yksi:

North Carolinassa on Pinehurst-niminen golfpaikkakunta, jossa on 30 mailin säteellä yli 50 golfkenttää. Paikkakunnan slogan on: ’Golf Capital of the World’. Maasto on miellyttävää kumpuilevaa mäntymetsää. Siellä pelataan ympäri vuoden, high season on huhti-kesäkuu ja syys-marraskuu. Ensimmäinen kenttä avattiin siellä vuonna 1895, joten perinteitä on.

Omatoimimatkalainen pääsee sinne parhaiten reittilennoilla osavaltion pääkaupunkiin Raleighiin (Suomesta esim. New Yorkin, Washingtonin, Chicagon, Atlantan kautta), jonka lentokentältä voi vuokrata auton. Itse olen jo varannut lennot Helsingistä Raleighiin ensi keväälle, ja hintaa edestakaisin tuli yhteensä 500+ euroa (Finnairin marraskuun erikoistarjous New Yorkiin ja sieltä Raleighiin). Ajomatka Pinehurstiin/Southern Pinesiin vaatii noin tunnin hyvää moottoritietä.

Perillä ei pärjää ilman autoa, sillä golfkentät ovat alueella hajallaan ja esim. keskeisestä majapaikasta Southern Pinesista on eri kentille matkaa 5-20 mailia. Greenfeet vaihtelevat halvimmista 10-15 dollarista/9 reikää yleisimpiin 30-70 dollaria ja kalleimpiin (mm. Pinehurst Country Clubin kentät) noin 100+ dollaria. GF:ään sisältyy yleensä pakollinen golfauto.

Jotkut amerikkalaiset matkanjärjestäjät myyvät golfpaketteja, joihin sisältyy majoitus Pinehurst Hotellissa ja pelikierrokset viereisillä Country Clubin kentillä, mutta ne paketit maksavat maltaita. Hakuohjelmalla niitä löytynee netistä.

Lisätietoja löytyy linkistä golfcarolina.com

#641041 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täydennykseksi edelläolevaan: vuoden 2005 US Open pelataan Pinehurstissa kesäkuun puolivälissä Country Clubin kentällä No. 2. Lippujen saanti siihen tapahtumaan voi olla kyllä kiven (ja ison taalatukun) takana!

Saatiin päätetty jo ajankohta. Eli 14. päivä maaliskuuta mennään ja 21. päivä takas. Käydään varmaan katsomassa sitten Bay Hill Invitational kisaa. puttha kertoilikin olennaisen = lippuja luukulta. Se olkoon suunnitelmamme. Jos ei lippuja tipu jostain syystä niin sitten joutuu pelamaan itse jollain kentällä, aivan hirvee kohtalo 😀

Onko kellään kommentteja Orlandon alueesta, kun kerran tuo Bay Hill Invitational on siellä päin. Sama kai se on sitten asua ja pelaillakin siellä. Paitsi, että liekköhän majoitusta vähän hankala saada, kun on kisa viikko?

EFC

Kannattaa varmistella majoitusta etukäteen, sillä noihin ajankohtiin osuus myös ’spring break’. Kyseessä on jenkkien vastine meidän hiihtolomalle joka tarkoittaa että pohjoisista osavaltioista tulee sakkia floridaan reippaanpuoleisesti.

Kiitokset EFC spring break varoituksesta. Pitää koettaa hoitaa tuo majoituskin pikapuoliin.

Huomattiin, että viikkoa aikaisemmin jos menee niin lennot on 160e halvemmat. Joten piti sitten aikaistaa.

Nyt sattuu Honda Classic, Mirasol Country Club (Sunrise Course), Palm Beach Gardens, FL samalle viikolle. Sinne siis 🙂

Edellisellä viikolla ollut Doralissa Fordin kisa. Jos koettas saada tiiausajan Doralin Blue courselle ja neppailis bäkäriltä sitten 😉

EFC

Saatat päästä pelaamaan Blue Monsterin juuri sillä rahalla, jonka säästät lennoissa, tai ei jää ainakaan paljoa vaille 😉 Onnea yritykselle, sillä kentälle voi olla vaikea päästä heti PGA -kisan jälkeen.

Sähläys jatkuu. Missattiin tarjousaika eli tosi halvat lennot missattiin. Piti palata myös myöhempään matka-aikaan eli 14. – 21.3.

Nyt kaivattaisiin pikaista apua majoituksen hommaukseen. Onko kellään hyviä kontakteja tonne päin? Mistä kannattaa kysellä? Evukas sais olla. Alueet: Miami tai Orlando.

Matti Lassilan toimistosta jo kysyttiin, mutta hänellä ei ollut meille sopivaa vapaana. Muita suomalaisia kontakteja?

EFC

Jos motellit kelpaa niin katso linkistä. Varmaan vaikea sanoa kumman kaupungin (Miami vai Orlando) alueella on paremmin tilaa. Nuoriso pukkaa varmaan rannikolle ja perhelomailijat enempi Orlandon suuntaa (disney jne.)

Lue lisää: Motellit

Tsekkaapa http://www.interhome.fi – välittävät loma-asuntoja ympäri maailmaa ja USAsta löytyy juuri Floridasta kohteita.

Matkapäivänne eivät valitettavasti sovi yksi yhteen Interhomen aikataulujen kanssa (vuokraavat asunnot viikoksi, kahdeksi, kolmeksi jne) ja aloitus- ja lopetuspäivät on määritelty maaliskuun puoliväliin 12. – 19.3.

Kolmelle hengelle kyseinen viikko maksaa Kissimmeessa (Orlandon kupeessa pohjoispuolella, Villas at Island Club, kolme tähteä) 491 euroa eli 33 euroa yö per henki (5 yötä; 23 euroa jos olisitte olleet paikalla jo 12. päivä) – vielä oli vapaata; loppupäiviksi sitten vaan motelliin johonkin tien varteen, ihan toimiva ratkaisu myös.

Olen itse käyttänyt Interhomen palveluja Ranskassa ja USAssa – olen ollut tyytyväinen hinta-laatu suhteeseen; hyvä ratkaisu kun on isommalla porukalla liikenteessä vähintään tuon viikon.

Lue lisää: Interhome

Jos Orlandon seudulle suuntaatte, kannattaa kyllä harkita villan vuokraamista Interhomen sijaan. Interhomella ei tuo hinta/laatusuhde oli mielestäni oikein kohdallaan.

Esim. Orlando villas -sivuilta löytyy kivoja kämppiä joka lähtöön, esim. muutamalla makuuhuoneella ja omalla uima-altaaalla… päivätkin ovat noissa vuokrausissa paljon joustavimpia kuin Interhomella. Kannattaa vilkaista!

Lue lisää: Orlando Villas

Nimetön

Miamin pohjoispuolelta(noin 40mailia pohjoiseen miamista) south palm beach:sta voisi olla kaksio tai kolmio vapaana?
Minkä ikäinen ja kokoinen konkkaronkka on lähdössä?
Taloyhtiössä sauna&uima-allas, tenniskentät, aidattu piha+portit…

Koitappas laittaa googleen hakusanat Accommondation tai golf package ja alue (orlando tai miami) ja pyydä tarjoukset golfpakettien järjestäjiltä tai asuntojen vuokraajilta.

Itse suunnittelen tällä hetkellä kans reissua USA:han ja lähetin n. 30:lle toimistolle tarjouspyynnön. Halvin tarjous minkä oon saanu on luokkaa 550e. sis 10 yötä, 9 kierrosta, verot ja golfautot. Kallein vastaavasti ~750e ja paketeissa ei ollut merkittävää eroa. (Kalliimmassa 1 kierros vähemmän)

Olisko mitenkään mahdollista kertoa vähän tarkemmin, että mistä _kannattaa_ kysyä. Ei jaksaisi kaikkia kahlata läpi ja aika tällä hetkellä vähän rajttu muutenkin tuon surffailun suhteen. Eli jos pystyisit heittämään vinkkejä niin pistän kyselyt liikenteeseen. Tuntuu kohtuu edulliselta tuo ehdottamasi tyyli.

Ei olla vielä uskallettu lentoja varata, kun majoitus täysin auki.

Floridan suunnasta en o paketteja tilaillut, itse ollaan suunnistamassa myrtlen alueelle. Mut nopeasti googlella (hakusanat golfpackages orlando) ainakin seuraavilta kannattais kysellä… Contact us alta löytyy email osoite mistä voi kysellä tarjousta tai täytä sivuilla oleva lomake.

http://www.fairwaysgolftravel.com/

http://www.golfzoo.com/

http://www.golfpactravel.com/go2/

tältä sivulta löytyy useampikin järjestäjä

http://www.worldgolf.com/golf-packages/florida.htm

Kannattaa lähettää useammalle kyselyt, koska osa ei vastaa takaisin.

Kannattaa miettiä etukäteen mitä kenttiä haluaa pelata sivuilla yleensä tiedot kentistä ja kysellä mitä ne suosittelee. Joillakin kentillä on maanantai-keskiviikko ja iltapäivät halvempia, jolloin pienellä joustamisella säästää helposti.

Lennoissa saattas kannattaa pitää kiirettä, istellä kahden viikon jahkailu on vieny monta hyvää ja halpaa vaihtoehtoa pois ja vaihtanu päiviä.

Lake Worthissa majapaikka. Siitä sitten pelaillaan viikko ympäriinsä. Alla listaa 25 mailin säteeltä. Onko jollain vinkkejä. Tarviis vastata ennen puolta yötä tänään. Sitten nukkumaan ja aamulla taksiin 🙂

Listaa tuolta: http://www.golfdigest.com/placestoplay/

Course Name Location Rating

The Links at Boynton Beach:

– Championship Course Boynton Beach, FL 4.5

Abacoa Golf Club:

– Abacoa Golf Club Jupiter, FL 4.0

Boca Raton Resort & Club:

– Country Club Boca Raton, FL 4.0

Emerald Dunes Golf Course:

– Emerald Dunes Golf Course West Palm Beach, FL 4.0

PGA National Golf Club:

– Champion Palm Beach Gardens, FL 4.0

PGA National Golf Club:

– General Palm Beach Gardens, FL 4.0

PGA National Golf Club:

– Squire Palm Beach Gardens, FL 4.0

TPC at Heron Bay Coral Springs, FL 4.0

Binks Forest Golf Course:

– Binks Forest Golf Course Wellington, FL 3.5

Boca Raton Resort & Club:

– Resort Boca Raton, FL 3.5

Deer Creek Golf Club:

– Deer Creek Golf Club Deerfield Beach, FL 3.5

Okeeheelee Golf Course:

– Eagle/Osprey – Blue/White West Palm Beach, FL 3.5

PGA National Golf Club:

– Estate Palm Beach Gardens, FL 3.5

PGA National Golf Club:

– Haig Palm Beach Gardens, FL 3.5

Polo Trace Golf Course:

– Polo Trace Golf Course Delray Beach, FL 3.5

Winston Trails Golf Club Lake Worth, FL 3.5

Atlantis Country Club & Inn:

– Atlantis Country Club & Inn Atlantis, FL 3.0

Cypress Creek Country Club:

– Cypress Creek Country Club Boynton Beach, FL 3.0

West Palm Beach Municipal Country Club West Palm Beach, FL 3.0

Westchester Golf & Country Club:

– Blue/Gold Boynton Beach, FL 3.0

Carolina Club:

– Carolina Club Margate, FL 2.5

Crystal Lake Country Club:

– Crystal Lake Country Club Pompano Beach, FL 2.5

Crystal Lake Country Club:

– Tam O’Shanter Golf Club Pompano Beach, FL 2.5

Palm Beach Gardens Golf Course:

– Palm Beach Gardens Golf Course Palm Beach Gardens, FL 2.5

The Village Golf Club Royal Palm Beach, FL 2.5

Lue lisää: http://www.golfdigest.com/placestoplay/

Terve,

katto ohessa oleva linkki.soita paikalle, kerro pelihalusi ja makusi, niin järjestyy.

Olin ko. motellissa pari vuotta sitten, ja homma pelasi mainiosti. Paikka on ihan ok.

Siis, jos et tahdo tai halua maksaa viiden tähden palvelujen hintoja.

Lue lisää: New Sungate motel

Joo. Kiitti vinkistä. Ei tosiaan viiden tähden reissulla olla. Golf tärkeintä. Majoitus floridaan.com sivuston kautta. Asunto Lake Worthissa.

Tervetuloa jenkkilään. Toivottavasti kelit ovat paremmat kuin nyt. Itse olen TX:ssa työreissulle, mutta hotellin varustukseen kuuluu tämä:)

http://www.thecreeksatbeechwood.com/

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
Vastaa aiheeseen: USA -> Suosituksia?

Etusivu Foorumit Matkailu USA -> Suosituksia?