28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista

Us Open 2005

Etusivu Foorumit Yleistä Us Open 2005

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nimetön

  Jännittävä kisa tulossa . Kenttä on tehty niin vaikeaksi , että väylään olisi osuttava . Itse uskon parin yllätyksen löytyvän top 10 .. Voittaja tulee olemaan veikkaukseni mukaan varma pallon lyöjä , joka osuu väyliin ja hallitsee hermonsa . Luke Donaldin uskon selviävän top viiteen . Jos Woods tai Ööni osuvat joten kuten edes väyliin ja puttaavat hyvin , heillä on mahdollisuutensa minun mielestäni..

  Uskon että voittaja löytyy big fivesta tai viime aikoina hyvin pelanneesta David Tomssista, joka on todella varma ja osuu hyvin väyliin.

  Pinehurs on kyllä tylsän näköinen kenttä

  ainakin U.S. Openin kotisivuilla kun katsoin piirrettyjä kuvia väylistä http://www.usopen.com/course/holebyhole.html

  Epäilemättä mielenkiintoinen viikonloppu tulossa. Vesiesteitä ei näytä olevan riesaksi asti. Maallikon silmään näyttäisi kentältä, joka suosii robotti-golfia.

  Toms, Goosen, Vijay, Hamilton….

  Lyo hyvin pitkia rautoja, lahipeli-guru ja putti kulkee… Siina laakkeet US Open voittoon.

  Tana vuonna USGA ei pilaa kisaa samalla tavalla kuin viime vuonna Shinnecock Hillseilla, vaan pitaa jo muutenkin vaikeat griinit suht vastaanottavaisina. Viime vuonnahan koko homma meni aivan lekkeripeliksi, kun tuloskorteissa oli pitkalle yli 80n tuloksia eika kukaan pelannut sunnuntaina alle par:n.

  Vaan eipa silti, kylla Pinehurstin kakkosen saa vaikeaksi muullakin tavalla. Kapeat pitkat vaylat ja vaikeat griinit. Jos et osu griinille, pallo vierii pitkalle. Ja sekos syo pelaajan varmuutta reika reijalta.

  US Open 2005 pelataan toki Payne Stewartin muistoa kunnioittaen. Todellinen herrasmies voitti taalla mestaruuden ja kuoli lento-onnettomuudessa vain muutama kuukausi sen jalkeen… Veikkaan, etta Paynea muistellaan nayttavasti Pinehurstissa.

  Kukapa siis voittaa? Olisiko vihdoinkin Sergion aika? Sergio vei todella hyvalla pelilla Booz Allenin viikonloppuna supervaikealla Congressionalin radalla, jolla muuten pelataan US Open 2011. Muita hyvia vaihtoehtoja voittajamitteloon on tottakai Ernie, vaikka lahipeli sukkasikin sunnuntaina. Se rautakakkonen sunnuntaina teeboxista, joka lensi vaivaset 280 jaardia, on kuitenkin juuri sita mita Pinehurtsissa tarvitaan. Lisaksi viime vuoden mestari Goosen on laskettava mukaan, kuten myos Tiikerikin. Mustaksi hevoseksi ilman muuta Luke Donald ja Davis Love. Tuntemattomista Ben Crane on top 10ssa. Phil… njaaah, jotenkin en usko muuhun kun top 5-6een, ihan voittokahinoihin asti, ei.

  Onneksi meille tanne lansirannikolle on luvattu torstaiksi ja perjantaiksi sadetta, joten paivat kuluu ilman oman tunnon tuskia TVn aaressa. Lahetysta tulee 8-9 per paiva (viikonloppuna tosin ’vain’ 5)…

  Ja lopuksi, Rory Sabbatini voi haistaa perseen. Sen mita mies teki sunnuntaina 17 vaylalla, griinilla ja 18 reijalla on niin alle vyon ja vastaan golfin etikettia, etta sympatiapisteita ei sille aijalle tule enaa koskaan. Rupee heittamaan tikkaa, pelle!

  Sabatini joo.. Tassa Cranen kommentti asiasta:

  ’Rory was frustrated because we were on the clock, and I understand that,’ Crane said after his closing 4-under 67 left him in a three-way tie for second with Davis Love III and Adam Scott, last year’s champion. ’Technically, we were off the clock [on No. 17]. Rory wanted to keep playing, and that’s fine. I understand he’s frustrated, and I feel bad. I can’t change the situation, but I am the one who caused the problem.’

  Ja jatkoa:

  ’If someone is still, it’s not a big deal. If someone is moving around, but [Sabbatini] wasn’t moving around, so it was okay.’

  En kyllä itse ole nähnyt mita sylettävää tapahtui mutta aika viileästi Crane sen otti ja myös syyn päälleen.

  Noh, ei kuulu tahan otsikkoon, mutta kundit olivat olleet ’kellolla’ ennen 17. reikaa. Ei enaa 17. reijalla. Rory veti kakkosen griinin taakse veteen ja lahti samantein kavelemaan sinne griinin taakse, kun Crane vasta valmistautui kakkoseensa. Crane veti kakkosen griinille, kun Rory seisoi lipun takana (linjalla), griinin ulkopuolella, noin 6m paassa lipusta. Crane oli lyodessaan n 150m paassa lipusta.

  Rory chippasi pallon griinille, 2m paahan lipusta ja samalla kun Ben tuli griinille (pallo n 10m paassa reijasta), Rory puttasi jo omansa sisaan ja marssi suoraan 18 tiille, kun Ben oli vasta puttaamassa omaansa. Kylla suu kavi purkkaa jauhaessa… Yleiso buuasi kuuluvasti.

  Ainakaan itse en ole koskaan nahnyt torkeampaa kaytosta keneltakaan, semminkin kun Crane oli voittotaistelussa ’periaatteessa’ viela mukana.

  Crane tunnetaan kylla hitaana pelaajana ja Rory vastaavasti nopeana. Silti kaytos oli torkeaa, joka ei kuulu golfiin mielestani ollenkaan.

  Olkoonkin, etta tapahtuma on sovittu ja Crane luvannut _edelleen_ treenata nopeampaa pelaamista, mutta silti Sabatini saa puolestani haistaa pitkan peen. Ja samaa mielta oli Paul Azinger ja Nick Faldo ABCn studiossa.

  Nimetön

  1,ADAM SCOTT,2PHIL MICKELSON,3GOOSEN,4CARSIA.

  Pakko tulla yllätyksiä. Jos lähtee peesailemaan di Marcoa niin yllätysnimiä olis Scott Verplank ja Fred Funk väyläosumavarmuuden vuoksi. Huippunimistä kärjessä Taikuri, Pili ja jostain syystä tuntuu et Adam Scott olis kans kahinoissa. Titun veikkauksessa laitoin kuitenkin järjestyksen di Marco, Tiger, Funk. Voittajan tulos -7.

  tmv

  Ohessa Nelosen lähetysaikataulut:

  US Openin suorat lähetysajat Nelosella ja Nelonen Plussalla:

  Pe 17.06. klo 23.20 Nelonen

  La 18.06. klo 23.25 Nelonen

  Su 19.06. klo 20.00 Nelonen Plus, klo 23.45 Nelonen

  Ma 20.06. klo 13.30 Nelonen, uusinta sunnuntailta

  … eli jälleen (kuten kauden ensimmäisenkin Majorin kohdalla) torstaina ei tule mitään ja pe+la ovat ilmeisesti parin tunnin pätkiä päivien lopuista. Sunnuntaina on sitten pidempi lähetys. Olisi kyllä erittäin mukavaa nähdä plussan puolelta myös torstaina lähetystä – ainakin minulle ykköstiin ekan päivän avaukset ovat yksi osa Major-tunnelmaa.

  Taitaa vaan olla niin, että fyffeä ei noihin lisäaikoihin ole ja toistaiseksi saadaan olla tyytyväisiä että tulee edes tämän verran.

  Vaikka Us Open onkin ensin vuorossa, niin TV-lähetysten takia kannattaa katseet kääntää jo British Openiin:

  British Open

  – to 14.07. klo 11.00 – 21.30

  – pe 15.07. klo 11.00 – 21.30

  – la 16.07. klo 12.00 – 21.20

  – su 17.07. klo 13.00 – 18.00 ja 20.00 – 21.20

  + Nelosen lähetykset.

  Toivottavasti tuona viikonloppuna sataa…

  No ensin jännittämään Pinehurstin kisaa. Tiikeri voi olla kova muiden Fab5-jäsenten kanssa. Kuitenkin mulla on sellainen fiilis, että joku ’yllättäjä’ vie kisan. Tosin esim. DiMarcoa tuskin voi enää laske yllättäjäksi!

  tmv

  Jeps, tuo on kyllä hieno homma. Myös viime vuonna Nelonen lähetti British Openin samaan tapaan. Ja kyllä: lomaa hyödyntäen tollotin kisoja koko neljä päivää sieluni kyyllydestä! Toivottavasti pystyn tekemään saman tänäkin vuonna… (miten niin hölmöä puuhaa? =)

  Veikkaus nmän ohi suun olin Viikissä lintui ponkaamassa; näin pikutylin ja nulhawkin .

  isin veuikant

  1. Cink

  2. weir

  3. Funk.

  kuik opis käyny. ??

  no pojat pääs cutiist 3:lle

  fred funk 28.

  cink ja weir jaetulla 57.

  kaikilla viel pokaali päkissä 3 ja 4

  ratakaisee.

  Huomaatteko kuka johtaa draivien pituuslistalla?

  Jep, sama hemmo, joka on puttitilaston viimeinen 😉

  Vaan olispa kivä nähdä ylivoimaisesti lyhimmän draivaajan, Corey Pavinin, rauta- ja lähipelityöskentelyä livenä. Tuollainen tulos noilla draiveilla on käsittämätön saavutus.

  Corey taitaa edelleen pitaa PGA Tourin yhden kierroksen puttiennatysta itsellaan: 18 puttia.

  Olipa huikea paiva Pinehurstissa! Huomenna lahdetaan ’insinoori’ Goosenin ja ’NoName’ Goren johtaessa vikaan paivaan. Taitaa vaan tuo Retiefin vika birkku olla jo se naula taman turnauksen voitolle… Aija pelaa niin eleettomasti ja _lahes_ ilman virheita, etta kolme eteen on jo aika paljon. Tanaan kaksi pelasi alle par:n, Goosen itse ja meidan kylan Jacobsen, joka on muuten Senior’s US Openin hallitseva mestari. Huomenna, riippuen toki lippujen paikoista, ei pelanne kukaan.

  Tiikerilta ’hyva’ paiva (16/18 griinit), joskin putti on aika hukassa. Milloin kaveri on viimeksi putannut 36 kertaa kierroksella?? Vetaa turhan varmasti vaan griineja eika lippuja, niin kun Goosen. Siina iso ero.

  Mutta huh huh, maailmanlistan 818. ja 5. johtavat kisaa 3. paivan jalkeen… Brownekin pelasi karsinnoissa surkeasti menneen ekan kierroksen jalkeen, jonka jalkeen oli jo pakkaamasa laukkuaan, tokan kierroksen 59:iin (lopetus: birkku, eagle, eagle) ja on nyt T2 US Openissa.

  You’ve gotta love this game! 😀

  Näinhän se on, tällä kertaa greenit on niin haastavat että lähipeli ratkaisee menestymisen. Pelkästään se että osuu greeneille ei riitä, vaan täytyy päästä sopivan lähelle lippua ja putteri kuumana. Tigerin pitäisi saada vieläkin pidempiä avauksia, jotta pystyisi toisella lyönnillä osumaan aivan lipun juurelle.

  Tällaisella kentällä saattaisi olla melko hyvä yhdistelmä jos Tiger pelaisi avaukset ja Corey Pavin jatkaisi siitä eteepäin.

  Kentien Goosen’in vahvuus on siinä että hänellä ovat kaikki osa-alueet parhaiten balanssissa. Mutta peli on vielä kesken..

  Tiikeri draivaa ja pääsee hyvin greenil, muta puttit ja fairwayllä pysyminen heikoo.

  suosikkin cink puttaa, mutta ei pys ollenkaan fairawayll. 48 funkin kaa .vasuri way viel kauempana. goosen on ollut elsi ja vijayn kaa kestosyuosikini, mutta vaihtelu virkistä.

  vikan päivänä uudet syuosikit loistivat

  cink koko porukan eka 69

  funk toka 70

  weir 3. 71

  jotain kyll tieisn määki.

  Nelja pelasi 69 eilen, joten kylla Funk oli eilen siten T5, ei toka. Weirsey taas jotain ihan muuta kun 3. Eiks jeh? 😉

  kolohvis vaan pointsit lasketaan cink, funk ja weir olivat paras, toiseks paras ja kolomanneks paras , jos puhutaan tuloksesta. samalla tuloksella oli useita, mutta ett mää veikkasin pohkeesta näitä kolomee ja he olivatten nousuus. siin on jotain mustista. eiks hej -jeg- jweh, jeh hehhehehheh

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
Vastaa aiheeseen: Us Open 2005

Etusivu Foorumit Yleistä Us Open 2005