26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Ukkosen kanssa ei ole leikkimistä

Etusivu Foorumit Yleistä Ukkosen kanssa ei ole leikkimistä

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • KL1

    Salamanisku

    Ukkoseen kannattaa golfkentällä suhtautua erittäin vakavasti eikä ottaa pienintäkään riskiä. Valitettavasti salama voi todellakin iskeä aivan kirkkaaltakin taivaalta, mutta normaalisti lähestyvän ukkosen kyllä näkee ja kuulee. Toivottavasti Kirkkonummen uhri toipuu ennalleen.

    KL1

    Oliko jälki ristin vai rastin muotoinen?

    Onneksi ei kahta kertaa iske…

    KL1 unohti mainita että tasoituskierrosta ei voi jättää kesken, koska ukkonen. Kilpailussakin pitää odottaa merkkiääntä ja pyytää tuomarilta lupa vai mitä?

    Säännöt on sääntöjä ja jos niitä rikkoo ei ole oikea golfari, vai mitä KL1?

    KL1

    Luepas Svingikeisari ne säännöt uudemman kerran…

    Ai mutta mitäs minä höpisen! Et sinä ole niitä koskaan lukenut sitä ensimmäistäkään kertaa.

    Ei tästä ole kuin muutama vuosi niin ukkonen iski pelaajaan Suomessa kesken kilpailun. Ei ollut summeria soitettu. Pelaaja lensi muutaman metrin, ei ollut säännöistä paljon hyötyä.

    KL1 unohti mainita että tasoituskierrosta ei voi jättää kesken, koska ukkonen. Kilpailussakin pitää odottaa merkkiääntä ja pyytää tuomarilta lupa vai mitä?
    Säännöt on sääntöjä ja jos niitä rikkoo ei ole oikea golfari, vai mitä KL1?

    Keisarin pata on nyt kyllä pahasti hitsannut kiinni, kun koko ajan pitää ehdoin tahdoin yrittää tehdä itsestään naurettava. Eikös ton nyt voisi ihan oikeasti lopettaa ja keskittyä vaikkapa golfaamiseen?

    Kyllä minä pelaankin, melkein päivittäin. Bagissa vain 13 mailaa ja ei, en aio lukea sääntökirjaa.

    Jos minä vaikka autan

    5.7a Milloin pelaajat voivat keskeyttää pelin ja milloin pelaajien on keskeytettävä peli

    Yksittäinen pelaaja keskeyttää pelin salamoinnin vuoksi. Pelaaja saa keskeyttää pelin, jos hän perustellusti uskoo salamoinnista aiheutuvan vaaraa, mutta hänen tulee ilmoittaa tästä toimikunnalle viipymättä.

    KL1

    Kyllä minä pelaankin, melkein päivittäin.

    Onko tämä se sama henkilö, joka aiemmin kertoi pelaavansa 5-10 kierrosta kaudessa..?

    Niin eilen pelasin yhdeksän reikää, huomenna ehkä toiset yhdeksän reikää. Katsos KL1 golfia voi pelata myös tällä tavalla, tuliko sinulle yllätyksenä? Joskus pelaan jopa 12 väylää, toisinaan en. Saattaa tällä kaudella tulla 20 täyttä kierrosta tai sitten ei. Voi tulla vain 15 tai jopa 25 tai jotain niiden väliltä. Joinain kausina olen pelannut yli 100 kierrosta ja sitten oli muutama kausi kun en pelannut yhtään kierrosta.

    Alan nyt olla vähän huolissani KL1:n lukemisen ymmärtämisen tasosta. Onko taustalla jokin keskittymishäiriö vai mikä vaivaa?

    KL1

    Niin no, minun ymmärtääkseni 5-10 on 5-10 eikä esimerkiksi 15-25 tai 2-43. Joku toinen voi ymmärtää toisin. Mikään noista ei kuitenkaan ole ’melkein päivittäin’.

    Sinulla vain tuntuvat nuo luvut ja näkemykset vaihtelevan päivittäin, se tässä on jokseenkin kummallista.

    Niin minä olen siitä onnellinen että voin pelata koska haluan, missä haluan, jos haluan. Katsos minun minun ei tarvitse etsiä sääntökirjasta vastausta siihen että koska saan pelata.:) Pitkän ajan keskiarvo voi olla se 5-10, mutta kuten aikaisemmin kirjoitin niin joinakin vuosina on mennyt yli 100 täyttä kierrosta. Tämän jätit tietysti tahallaan pois omista tulkinnoistasi. Tämän kauden lopullinen kierrosmäärä selviää loppuvuodesta.

    En minä lyö kaikkia avauksiakaan yli 300 metrin, vaikka näin halusit toisessa ketjussa tulkita. Riippuu väylästä, lämpötilasta, osumasta ja monesta muusta asiasta.

    Se että sinä et selvää tekstiä ymmärrä, ei kyllä kauheasti yllätä. Pelkkää saivartelua ja trollaustahan sinun kommenttisi täällä on ollut vuodesta toiseen. Tästä on muutkin lukijat huomauttaneet sinua moneen kertaan.

    Svingikeisarille annetaan nyt yksi rankku. Kannattaa rehellisesti myöntää, kun tekee virheen, eikä kiemurrella ja syyttää muita.

    Tulee itselle ja muille parempi olo.

    MOD Q8

    Ihan mielenkiinnosta, missä on tehty virhe? Tämä uutinen kentällä sattuneesta ukkosesta kilpailun aikana on ihan faktaa:

    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000784240.html

    Sääntökirjasta ei löytynyt apua tuohon.

    En pysy enää kärryillä miten kentällä kisassa salamaniskun aiheuttama kuolema liittyy sääntöihin, joita et lue, tai siihen, että menet sekaisin kierrostesi määrän kanssa.

    Miksi sitten jaat jotain varoituksia, jos et pysy keskusteluissa kärryillä? Kuten totesin, viime vuonna kierroksia oli 15 ja sitä edellisenä 10. Vuonna 2007 pelasin yli 100 kierrosta kaudessa. Tänä vuonna tulee jotain 25-50 välillä, mutta kausi on vielä kesken. Tämä nyt tiedoksi, kun näyttää asia niin monia kiinnostavan.:) Kai jokainen saa pelata niin vähän tai paljon kun huvittaa?

    Eiköhän tuo jankkaaminen kannata lopettaa ja suhtautua ukkosen tosissaan, niinkuin KL tuossa esittää. Kierrosmääristä keskustelu ei kuulu tähän ketjuun.

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
Vastaa aiheeseen: Ukkosen kanssa ei ole leikkimistä

Etusivu Foorumit Yleistä Ukkosen kanssa ei ole leikkimistä