14.–21.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][8]
KilpailuaSuomalaista

Työntökärryt hakusessa

Etusivu Foorumit Välineet Työntökärryt hakusessa

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1211062 Ilmoita asiaton viesti

  Kevään korvalla pitäisi hommata työntökärryt. On tullut katseltua kolmipyöräisiä kärryjä eri valmistajilta, joista ilmeisesti Clickgear on tämän kategorian mersu? Onko muilla valmistajilla kelvollisia kärryjä mielellään edullisemmalla hinnalla, joita kannattaisi harkita? Saa myös suositella eri nettikauppoja.

  #1211227 Ilmoita asiaton viesti

  Juu. Clickgear on hyvä ja varmaankin paras golfhankintani, jos vertaan tavallisiin klubikärryihin. 80-luvun bleideistä vaihto moderneihin rautoihin on vähäisempi parannus, mielestäni.
  (Muista merkeistä ei ole kokemusta.)

  #1211285 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Täältä myös ääni Clicgearille. Perheessämme on niitä kaksi, ja kokeilemistani työntökärryistä tämä on toiseksi paras, mutta se paras maksaakin yli 2000 euroa…

  Lisäarvoa tälle kärrylle tuovat runsaat ja käyttökelpoiset lisävarusteet.

  Suosittelen.

  EDIT: Kärryjä testattiin Golflehdessä muutama vuosi sitten ja Clicgear oli siinä ykkönen testatuista kärryistä.

  #1211558 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitoksia kommententeista, eipä noista Clicgeareista ole huonoa sanaa kuulunut muualtakaan. Kiinnostaisi kuulla kokemuksia kannattaako mitään halvempia kärryjä (esim. http://www.clubhousegolf.co.uk/acatalog/Cube-Cart-3.0-3-Wheel-Golf-Trolley-Charcoal-Black.html#SID=5487 ) edes harkita, vai satsata kerralla noihin Clickgeareihin?

  #1211660 Ilmoita asiaton viesti

  Minulla on tuollainen Cuben kärry ollut nelisen kesää käytössä. Hinta/laatusuhde ihan kohdillaan, muistaakseni jostain Budjetin alesta ostin aikanaan hieman päälle satasella. Menee kasattuna pieneen tilaan, helppo avata ja kevyt työntää/kantaa. Kaivannut olen oikeastaan vain kasatun kärryn lukitusmahdollisuutta (jos vahingossa nostaa väärästä kohtaa, kärry alkaa avautumaan) ja hieman isompaa tarvikelokeroa (mm. tuloskortti taitaa juuri ja juuri mahtua kannen alle oikein aseteltuna). Myös sateenvarjoteline hieman kankea ja vaikeasäätöinen.

  Nyt jos kärryä ostaisin, varmaankin päätyisin kuitenkin tuohon Clicgeariin.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Välineet Työntökärryt hakusessa