23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Tuusulan golfklubi

Etusivu Foorumit Yleistä Tuusulan golfklubi

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • En löytänyt netistä väyläesittelyjä tai edes kunnon kenttäkarttaa Tuusulasta. Onko kellään tietoa onko sellaista olemassa näkyvillä netissä? http://www.tuusulangolfklubi.fi/ Siellä on ilmeisesti pari greeniä menossa remonttiin, onko muuten kommenttejä kentästä sen kunnosta tms.

    En ole nähnyt missään kunnollista kenttäkarttaa tai väyläesittelyjä, valitettavasti. Kenttä on toki pääosin aika selkeä ja tiiltä melkein aina näkee mitä on edessä. Seiskalla kannattaa ainakin pitkälyöntisen pysyä avauksessa keskellä väylää, etteivät mäellä olevat puut tule peliin. Kasilla turvallisempi avausreitti lienee keskellä väylää olevan koivun oikean sivun vierestä, ainakin siitä hyvät pelaajat näyttävät pelaavan. Kympillä näyttävät oikaisevan doglegin kulmassa olevan metsän yli.

    Greenit ovat kai pääosin hyvässä kunnossa, mutta eivät niin nopeat kuin esim. pari vuotta sitten. Väylät ovat sateiden jäljiltä hyvin märät ja pehmeät. Bunkkerit valitettavan huonokuntoisia, eräät jopa merkitty korjauksenalaisiksi (väylä 4 greenibunkat).

    Kotisivuilta näkee, miten perusparannustyöt vaikuttavat ja milloin.

    Old John Joseph kirjoitti: (29.8.2007 14:06:49)

    … Kasilla turvallisempi avausreitti lienee keskellä väylää olevan koivun oikean sivun vierestä, ainakin siitä hyvät pelaajat näyttävät pelaavan. …

    Sorry, vasen ja oikea aina sekaisin. Tarkoitin vasemman sivun vierestä. Oikealtakin voi mennä, mutta ei kovin paljoa siellä olevan outin takia.

    Jep, tämän parempaa karttaa ei taida löytyä..tuosta ei paljoa iloa ole:

    Kenttä, Tuusula

    Hitto, näitähän ei voinutkaan editoida..eli tuosta pitäisi näkyä:

    Tuusula

    Klubilta muistaakseni sai halutessaan myös väyläoppaan… Eli kysele Caddieltä…

    Viheriöt ovat kyllä oikein hyvässä kunnossa ja liukkaatkin. Tuusulassahan on viheriöt voimakkaasti muotoillut, joten kallistukset todella tuntuvat.
    Bunkkereiden kunnossa ei ole mitään vikaa paitsi 4 väylän viheriöbunkkerissa. Se on kuitenkin suljettu sen vuoksi, että se on rakennettu suoraan peruskallion päälle. Kun hiekka bunkkerissa liikkuu, voi tulla sellaisia kohtia, missä kallio tulee liian lähelle. Bunkkeri odottaa peruskorjausta.
    11 ja 15 väylän viheriöt peruskorjataan syyskuun kahden ensimmäisen viikon aikana.
    Jos haluatte pelata viimeisiä putteja näille viheriöille, niin kiire alkaa tulla 🙂

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Tuusulan golfklubi

Etusivu Foorumit Yleistä Tuusulan golfklubi