23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Tupakoinnista kentällä

Etusivu Foorumit Yleistä Tupakoinnista kentällä

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kylläpä sivulauseessa esittämäni tupakoinnin vastainen ehdotus herätti aivan ihmeellistä vastakaikua. Tässä siis alkuperäinen viestini kokonaisuudessaan: ’Mitä maksaa kahvi/olut klubiravintolossasi? Meillä SHG:ssä kahvi 1,30 (joka on pienestä kahvikupposesta/pahvimukista aika kova hinta) ja 0.5 keskioluttuoppi 4 euroa (joka lienee aika kohtuuullista). Limsat automaatista 2,20 – hirvittävää, onneksi Luukissa on luonnon lähdevettä saatavilla. Olen muuten edelleen sitä mieltä, että tupakointia voitaisiin pyytää välttämään golfkierroksen aikana.’ Ja tässä yksi esimerkki (ei pahimmasta päästa) vastauksista: ’Tuossa Ford P. otti esiin pahan ympäristöhaitan, piereskelyn. Entäs jos sama hawaijipaitainen vieraspelaaja päästää vanhan viinan ja valkosipulin hajuisen röyhtäyksen? Kyllä on putti pilalla vaikka olisi tuulen yläpuolella. Eipä ole elämä helppoa, eipä…’ Tähän totean vain, että eipä taida tupakoitsijoilla olla elämä helppoa,eipä. Kaikella ystävyydellä. myös pelikentällä. Ringo (I am just a drummer)

    Nimetön

    nii..ja sitten tämän viestin pointti oli ?…oliko jotakin muuta tarkoitusta kuin ,että saat omalla provollas suuren viestiketjun aikaseks.. ?..huh huh…

    Eiiii… Ei taas tätä….

    Parahin rumpalipoika.

    Olet vetänyt väärän johtopäätöksen. Minä, esimerkkilainauksesi kirjoittaja, en ole tupakoinut elokuun 21 päivänä, klo 08.10, kymmeneen vuoteen, minkä melko polleana totean. Sitä ennen meni aski päivässä 15v.

    Lopetusvaiheen alussa, vieroitusoireiden ollessa karmeimmat, suhtauduin muitten tupakointiin todella vihamielisesti. Saatoinpa sipaista kädessäni olleella mailalla tupakan kaverin huulilta jos savu tuli silmiini. Silloin oli tupakoitsijan syytä pelätä etten pahemmin duffaisi!

    Nyt, kun vieroitusoireita ei enää ole, pystyn suhtautumaan kiihkottomammin tupakointiin. Tupakan hajua en siedä vieläkään. Golfkenttä on vain niin avara paikka, että ei savu paljon kiusaa. Sitä paitsi olen huomannut, että tupakoitsija ovat nyt niin vainottuja, että niillä on aistit valppaina jos mukana on tupakoimattomia. Paitsi hajuaisti. Olen havainnut heidän helposti luikkivan tuulen alapuolelle jos vähänkin mulkaisee vihaisesti.

    Tupakoitsijoitten porukka harvenee luontaisesti. Ensin leikataan toinen keuhko pois jolloin askel lyhenee niin, että ratagolfkierrokseenkin on varattava koko iltapäivä.

    Kirjoitukseni viesti oli, että kysymys on lähinnä hajuhaitasta, sillä et kai tosissasi väitä joutuvasi tupakoimaan passiivisesti ulkoilmassa, usein tuulisellakin golfkentällä näitten sekakäyttäjien kanssa. Jos näin väität, niin eipä ole elämä helppoa, eipä…

    Leading guitar

    Minä minä minä.

    Kuinkas pitkälle lyötte milläkin mailalla ja onko TM320 hyvä driveri mulle joka olen 187 pitkä ja lyön lujaa(drive n. 270 m)?

    Ei kai tämäkin mennyt aiheen sivuun?

    Nimetön

    Ford P.. Toi 270metrin draivi ei riitä…Mene Proolle ja maksa sille ainakin 100€..rahallahan saa laatua…ja josset viikon sisällä draivaa reilusti yli 300 metriä,spoonilla,suosittelen lajin lopettamista.. >_<

    Ja muuten…Toi TMn 320 draiveri on tarkoitettu vain yli 2 metrisille pelaajille.. Sen takia se onkin Kiinassa ja Japanissa niin suosittu..myytiin päivässä loppuun…

    Nonono! Koeta hyvä mies pysyä topicissa! Siis millä kentällä et mielestäsi ole kaukojäsenenä? Ja sitäpaitsi; mitä muuta kuuluu bägillesi?

    Alotimpa kessuttelun tänään, piiitkän tauon jälkeen.

    Eipä maistu yhtään huonolta.

    ,tosin minulla olisi yksi varsikysymys.

    Sopiiko varsi putteriin, ja kuinka jäykkänä pitäisi olla kun puttaa. Pään nopeus on mitattu; oli hidas.

    Jospa joku vastais mulle äkkiä, kun en tiiä pitäiskö aloittaa myös golfin pelaaminen.

    Nimetön

    sopii jos sopii.. Jokaine tsäänssi o mahdollisuus sano Nykäsen Mattiki..

    Elämä on knaiffii…

    Nimetön

    Kun tässä työkaluihin päästiin niin Sinun, röökaamisen aloittanut, ensi kosketuksesi tulee ilmeisimmin olemaan sellainen pieni, käsikäyttöinen sirkkeli, jolla… ymmärräthän.

    Laki on niin pikkumainen, että päivänselväkin kuolinsyy pitää vielä varmistaa.

    Nimim. Toimitusta todistanut (puistattaa vieläkin).

    Sepä siitä Matin resumesta puuttuukin;)

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
Vastaa aiheeseen: Tupakoinnista kentällä

Etusivu Foorumit Yleistä Tupakoinnista kentällä