23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Tukholman alueen golfliikkeet

Etusivu Foorumit Yleistä Tukholman alueen golfliikkeet

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Voisiko joku ystävällisesti informoida Tukholman alueen golfliikkeista sekä hintatasosta. Olen kuullut myöskin alueella olevista outletmyymälöistä mikäli joku tietää näiden osoitteita niin olisin tiedoista kiitollinen.

    Barkarbyn Golf Outlet lienee yksi suosituimmista. Tää on jokavuotisen Skåne reissumme yks etappi jos vaan aikaa riittää…

    Lue lisää: Golf Outlet

    Terve. Yksi suuri outlet-myymälä löytyy läheltä Sveavägenin pohjoispäätyä. En muista osoitetta, mutta jos käännyt viimeisestä liittymästä vasemmalle (e4 kääntyy oikealle samasta liittymästä) ja ajat sitä tietä arviolta 1-2km niin tien oikealla puolella on punaisia pitkiä tiilisiä varastorakennukselta näyttäviä taloja. Niistä löytyy edullinen golfliike. (Varastorakennuksien takana taitaa mennä rautatie).

    (Norra stationsgatan tai Sankt Eriksgatan?)

    Sveavägenin ja Kungsgatanin risteyksestä löytyy intersport joka myy Taylormadea (Hintatasosta ei tietoa)

    Ihan keskustasta löytyy Stadiumin suuri urheiluliike, jossa on laaja golf-valikoima.

    Tukholman keskustassa on itseään Stockiksen suurimmaksi golfkaupaksi mainostava kauppa. Nimeä en muista, mutta tilat ovat erittäin hienot… katutasossa pieni myyntitila ja alakerrassa tarvikkeiden lisäksi simulaattori (pubin kanssa) sekä lyönnin analysointilaite. Hinnat samaa luokkaa kuin Intersportissa (ainakin kengät).

    Kannattaa käydä katsomassa, sijaitsee Birgl Jarlsgatan 101 (?). (Sveagatanin suuntainen katu, olisiko kolme(?) katua Stadionille päin)

    Samalla kadulla, vähän matkaa rantaan päin löytyy toinen kauppa, joka ainakin mainostaa ’ostamme-myymme-vaihdamme’.

    NGL

    Nora tarkoittaa ilmeisesti liikettä nimeltä Golfhuset, Birger Jarlsgatan 99. Itse en ole käynyt, mutta vaikuttaa ainakin nettisivuston perusteella hyvältä.

    Näitä liikkeitä osoitteineen löytää aika hyvin ruotsin keltaisilta sivuilta (www.gulasidorna.se). Siellä sitten Rubrik:golf, Katalogområde:Stockholm. Kun sitten vielä tietää että Detaljister on Vähittäismyyjät, niin johan löytyy muutama.

    Lue lisää: http://www.golfhuset.se

    Pitkäpätkä tarkoittaa ’Norra Station’ kompleksia. entinen rautatieaseman rakennus, jossa useita liikkeitä nyt. ei ole karttaa tässä, mutta muistaakseni Solnavägen menee siltaa pitkin radan yli heti kun tuo liiike on vasemmalla. toisessa pässä on oikea golfliiike ja sisällä on urheiluliike jossa jo pari vuotta ollut golf-kamojen loppuunmyynti, voi siis olla jo kamat myyty tai sitten voi saada tosi halvalla

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Tukholman alueen golfliikkeet

Etusivu Foorumit Yleistä Tukholman alueen golfliikkeet