23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Tilastonurkka & Raahentienoon Golf

Etusivu Foorumit Yleistä Tilastonurkka & Raahentienoon Golf

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Höh, Tilastonurkassa on EDELLEEN Raahen/Siikajoen kentän osalla väärä reikäjärjestys ja HCP-järjestys. Klubihan on siirtynyt, joten reikäjärjestys on hypännyt kolmella taaksepäin (eli entinen 4. on nyt 1., entinen 5. on nyt 2. jne). Reikien HCP:tkin näyttäisi tuloskortissa olevan jotain muuta kuin Tilastonurkan tietokanta väittää. Samalla voisi päivittää Oulun Sanki-kentän viimeisen reiän par3:ksi, tilastoissa on rajusti böördejä, kun se edelleen kummittelee par4:na. Lukeeko näitä huomautuksia kukaan? Tuosta Sankin 18. reiän par:sta on mainittu varmaan kymmenen kertaa eri yhteyksissä täällä.

    Kyy

    Paikka taitaa olla väärä palautteen antamiseen. Golfpisteen etusivulla vasemmalla yläkulmassa linkkien ja mediakortin välissä lukee palaute, meilaa sinne.

    Korjattu sekä Sanki että Raahentienoo. Jos teillä on kierroksia noilta kentiltä, käykää tallentamassa tuloskortti uudestaan! Siis ei tarvitse syöttää tuloksia uudelleen, vaan valitse ’Pelatut kierrokset’ ja klikkaa ’tuloskortti’. Mikäli slopetasoitus on väärin, klikkaa myös ’muokkaa yleistietoja’ ja laske uusi slopetasoitus! Tallenna myös tuloskortti.

    Excellent. Kiitos ja kumarrus ylläpidon suuntaan 😉

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Tilastonurkka & Raahentienoon Golf

Etusivu Foorumit Yleistä Tilastonurkka & Raahentienoon Golf