Aihe: The Open selostus - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

The Open selostus

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu The Open selostus

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 29)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1365042 Ilmoita asiaton viesti

  The Open selostus Vsportilla suomenkielinen, Vaalas ja Soravuo. Miten saa englanninkielisen selostuksen, vai saako?

  #1365045 Ilmoita asiaton viesti
  Jk

  GolfTV lähetys englanninkielinen (SkySport production).

  Viime vuonna kuuntelin selostuksen englanniksi The Open Radion kautta (kuva Viasatilta). Sen kikkailun jälkeen lopetin Viasatin tilauksen ja siirryin GolfTV:n katsojaksi. Ei ole ainakaan vielä kaduttanut.

  Kahtena ensimmäisenä päivänä taitaa tulla myös YouTuben kautta ilmaiseksi Feature Groupit.

  #1365050 Ilmoita asiaton viesti

  Mitä vikaa on suomenkielisessä selostuksessa? Antti Vaalas asiantuntija, myös muut tietävät paljon. Tulossa on mm Mikko Ilonen joku päivä kommentoimaan. Kaikki eivät ymmärrä englantia, kuten minä.

  #1365051 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Ehkä jotkut englannin kieltä ymmärtävät haluavat mieluummin kuunnella asiantuntevaa selostusta sillä kielellä. Mitä vikaa siinä on?

  #1365053 Ilmoita asiaton viesti

  Mitä vikaa on suomenkielisessä selostuksessa? Antti Vaalas asiantuntija, myös muut tietävät paljon. Tulossa on mm Mikko Ilonen joku päivä kommentoimaan. Kaikki eivät ymmärrä englantia, kuten minä.

  Paikan päältä olevat selostajat ovat paljon paremmin kärryillä kaikesta turnauksen ympärillä tapahtuvasta vs Vaalas & Soravuo Helsingin studiossa. Englantilaiset selostajat ovat lisäksi melkein kaikki entisiä European Tour pelaajia.

  Pieni esimerkki: DPTourin selostajat tiesivät kertoa toissatalvena Dubain kisan sunnuntai aamuna ~9:00 Kalle Samoojan perheen kasvusta edellisenä päivänä/yönä, kun taas suomalaiset golfmediat uutisoi myöhään sunnuntaina.

  #1365138 Ilmoita asiaton viesti

  Näkeekö kisaa mitään kautta ilmaiseksi, ei viitsi maksaa, kun ei tiedä paljonko ehtii katsoa?

  #1365139 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  GolfTV lähetys englanninkielinen (SkySport production).

  #1365145 Ilmoita asiaton viesti

  Näkyykö Open oikeasti Golftv:n kautta? Tulevissa lähetyksissä sitä ei ole mainittu… Mitä muita vaihtoehtoja on?

  #1365148 Ilmoita asiaton viesti

  Laita VPN:n päälle esim. Sinapore. Siellä näkyy tulevissa lähetyksissä.

  #1365208 Ilmoita asiaton viesti

  Taas alkoi selostuskielen itku ja valitus Vaalas & Soravuo aivan loistavia selostajia eikä ne paikalla olevat selostajat lasikopissa tiedä yhtään sen enempää pelitilanteesta kuin täällä Suomessa juorut on asia erikseen.

  #1365209 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  eikä ne paikalla olevat selostajat lasikopissa tiedä yhtään sen enempää pelitilanteesta kuin täällä Suomessa

  Onko varma tieto?

  #1365214 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä tästäkin viestiketjusta kunnian voi ottaa tuo suurin suomalaisen golfin ihmelapsista, Teemu Tyry, kaunistellen häntä voidaan kutsua myös puhuvaksi pääksi.
  Kirjoittelee ja höpisee omiaan tietämättä golfista mitään.
  Muutama vuosi sitten hän analysoi Bethpage Blackin kenttää; takaysillä alkaa kunnon tykitys, niin 500 jaardin suoria ja pitkiä par -nelosia, joita voisi Pohjanmaalle rakentaa sarkaojitetuille heinäpelloille noin 70.000.
  Se oli lopullinen niitti minun suomenkielisen selostuksen kuuntelulle, ”mute” tai joku muu kieli,
  joko Peter Hedblom Ruotsista, tai englanti.

  #1365215 Ilmoita asiaton viesti

  Aloittajan viesti oli muuten nähdäkseni ihan viaton kysymys ilman kritiikkiä tai negatiivisuutta mihinkään suuntaan. Vastausta tähän ei ole vielä tässä ketjussa tullut. 🙂
  Mutta yritetään: oletettavaa on, että V-sportilta ei saa vaihdettua selostuskieltä, kun katsoo huomisen päälähetyksen ohjelmatietoja.

  Tuli itsekin tuossa yllä poikettua aloittajan aiheesta, keskustelu kun soljuu kuin savolaistorilla! Kysyt onko ilimoja pidellyt, vastauksena kuulet mitä kapallinen pottuja maksaa! 🙂

  Mukavaa openia kaikille hyvällä mielellä, kielellä kuin kielellä!

  #1365225 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Näyttäisi tuo GolfTV vaativan vähintään maksullisen LivePassin, jotta pääsee katsomaan turnausta. Ilmainen TVPass ei näköjään riitä.

  #1365226 Ilmoita asiaton viesti

  Ilmaisten lounaiden aika on ohi. VPN:n sijainti Mexico City, selostus espanjaksi.

  #1365227 Ilmoita asiaton viesti

  Ei mun ainakaan tarvitse vpn päälle laittaa. Tulee ihan suoraan golftv. Näyttää olevan eurosprtin lähetys.

  #1365238 Ilmoita asiaton viesti

  Huomaan yllätyksekseni että The Openin päälähetyksen kielivalintoja on nyt ilmestynyt Viaplayhin,edellisvuosista poiketen. Ainakin Elisa Viihteen kautta voi nyt valita suomenkielisen selostuksen lisäksi alkuperäiskielen, englannin, sekä myös ruotsinkielisen selostuksen. Vihdoin voi itse valita ja vaikka surffailla hyvän suomenkielisen ja hyvän englanninkielisen selostuksen välillä.

  #1365239 Ilmoita asiaton viesti

  Laitatko tähän ohjeet miten ihmeessä sait sen tehtyä? Olen yrittänyt Elisan digiboksin kautta sekä Viaplayn apin kautta.

  #1365246 Ilmoita asiaton viesti

  Triple, painat kaukosäätimen OK keskinappia, siirryt > oikealle päätyyn, josta ylös ja vaihtoehtoina Suomi tai alkuperäinen. Kanava 745. Itselläni ulkona terassilla suomenkielinen selostus, sisällä isolla ruudulla alkuperäinen. Molemmat hyviä, sopivaa vaihtelua. Välillä tietysti featured groups. Kehitystä on tuotannoissa havaittavissa, kyllä, kilpailun lisääntyessä (lue Discovery+)

  #1365247 Ilmoita asiaton viesti
  EFC

  Ainakin Viasat sport1 suomi -kanavalta voi valita englanninkielisen selostuksen ja Viasat sport golf -kanavalta ruotsinkielisen. Ja täsmennetään että mulle kanavat tulee telian kaapelin kautta.

  #1365248 Ilmoita asiaton viesti

  eikä ne paikalla olevat selostajat lasikopissa tiedä yhtään sen enempää pelitilanteesta kuin täällä Suomessa

  Paikallisilla selostajilla on apunaan iso määrä pelaajien mukana kenttää kiertäviä apuselostajia (entisiä pelureita kuten mm David Feherty) ja istuvat todennäköisesti tilassa missä kymmenittäin monitoreita, joissa fiidiä eri puolilta kenttää.

  Suomiselostajat seuraa Pasilan uumenissa 1 ruutua, joka voi olla isokin!

  #1365268 Ilmoita asiaton viesti

  Osaako joku sanoa mitä tapahtui golfteeveelle. Katsoin eilen openia useita tunteja ilman vpn ja otin golfteeveen äpistä vain suomi asetuksen pois. Iltapäivällä kuva pysähtyi ja sen jälkeen en saanut lähetystä enään toimimaan. Kuvassa vain ympyrä pyörii kuin hakien ohjelmaa. Koitin vpnllä mikään maa-asetus ei antanut openia näkyviin.
  Mikä vikana ja saako joku jollain maa-asetuksella sen näkymään. Myöskään the open äppi ei toimi ollenkaan. Tulee vain ilmoitus sovellus kaatuu toistuvasti.

  #1365273 Ilmoita asiaton viesti

  GOLFTV laittoi The Openin vahingossa eilen näkymään kaikissa maissa. Tästä syystä lähetys toimi aamupäivällä ilman VPN:ää. Lähetysoikeuksien takia virhe korjattiin iltapäivällä.

  GOLFTV:n asiakaspalvelun mukaan lähetys on saatavilla joissakin Kaakkois-Aasian maissa, mutta ainakaan Singaporen kautta se ei näkynyt. Meksikon kautta lähetys näkyy espanjaksi selostettuna.

  #1365274 Ilmoita asiaton viesti

  Sixties, EFC:

  Näin tuntuu olevan… mulla on Elisalta vain v-sport golf tilaus (Elisan kanava 736), eli ei v-sport 1 Suomi. Ja kun on pelkkä golf-kanava, kielinä vain Suomi ja ruotsi.

  Viaplayn kautta näkyy vain suomeksi, mutta toki featured group -lähetykset englanniksi.

  #1365307 Ilmoita asiaton viesti

  Minkähän vuoksi suomenkielinen selostus kuuluu niin hiljaa? Muilla kanavilla riittää volyymiksi 1/3 mitä Viaplay Sport1 Suomessa.
  Seurattu näitä golflähetyksiä jo useamman vuoden, joten tämä kerta on todella hiljaisella. Onkohan tekniikassa selostajilla nappulat parhaimmilla asetuksilla?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 29)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu The Open selostus