23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

The Open Champioship

Etusivu Foorumit Yleistä The Open Champioship

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 28)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Aijai, huonosti alkoi tiikerin matka kohti British Open voittoa; ekalle väylälle triplabogey…

    Nimetön

    Hmm, 2 puttia kahden reiän jälkeen. Eli taisi kakkosväylällä tehdä parin lyömällä sisään greenin ulkopuolelta – taitaa maila täristä pahasti!

    EFC

    Mitäköhän siellä ykkösväylällä Tigerille tapahtui??

    Näin kertovat http://www.opengolf.com :n omat sivut:

    A disastrous tee shot into the long rough on the right of the 442 yard par 4 opening hole has cost Tiger Woods dearly. Despite an army of helpers to aid him in searching for his ball the world number one was unable to locate it within the five minutes allowed and had to make his way back to the tee to play his third shot.

    His next attempt landed back in the rough and he had to play out sideways to try and get back onto the fairway. He overshot to the other side and came to rest near television cables, but his approach shot, his fifth, left him with a testing 20 feet downhill putt. That was hit with little conviction and pulled up short to leave Woods with a 7 and put him 3 over par.

    Playing partner Sergio Garcia made par while the third member of the trio, Luke Donald, bogeyed the hole

    Tiikerin draivaaminen on ollut kyllä ällistyttävän huteran oloista… Mun mielestä hän ei ole vielä osunut ensimmäiseenkään väylään draiverilla. Ei oikein vakuuta, tuolla pelillä ei tiikerin tarvitse kyllä pokaalia pokata.

    EFC

    Kiitti copy pastesta

    no onhan noita reikiä kiriä…

    Ensin alkuun kiitos Neloselle hienosta ohjelma-ajasta.

    Sitten kolikon kääntöpuolelle: Ei jumalauta tätä selostusta!!! Tähän asti olen ottanut tyynesti vastaan mitä tulee ja ollut tyytyväinen, mutta nyt meni yli. Kun toinen herroista meni ruokatunnille niin tilalle tuli tämä korvaava seniili. Tämä menee vahvasti farssin puolelle.

    Tällä hetkellä tulos +1, sijoitus T37.

    birdies 2

    pars 7

    d bogies / worse 1 (ykkösen tripla)

    fairways per round 2 / 8

    greens in regulation (gir) 6 / 10

    putts per round 16

    scrambles from missed gir 3 / 4

    Epävarman oloista siis, etenkin FRWY ja GIR ovat luvattomankin alhaiset tuolle tasolle. On kyllä sitten pelastanut pareja hyvin, ykkösellä hukattu pallo vain huonontaa korttia aikasen kovastikin. Ilman sitä (siis jos 🙂 sijoitus olisi T8 tuloksella -1.

    Lue lisää: The Open Championship leaderboard

    EFC

    Kuka seniili??? Ei nimittäin näy nelonen+.

    Ei jäänyt nimi mieleen mutta joku lahtelainen, joka on golfannut 40 vuotta.

    Paras kommentti tähän asti tilanteessa jossa Tiger teki virheen, joka on viemässä häntä cutista ulos:’Oho’

    Odotinkin jännityksellä, että koska päästään asiaan eli nelosen selostajien mollaamiseen! Tuostahan se jo lähtikin… Jatka vaan hyvää työtäsi!

    Niinkuin sanoin: mulla on pitkä pinna, mutta jossain menee raja. Kyllä valtakunnallisessa lähetyksessä, jossa selostataan erittäin arvostettua Major-kisaa pitää jotain rotia olla. Siellä pitää keskittyä kisaan, sen tapahtumiin ja pelaajiin. Muita jorinoita voi jutella vaikka oman klubin terassillla.

    BBC:ltä löytyy Five Live-radiokanava, josta pitäisi tulla Openia netissäkin. Valitettavasti paranoidin tietoturvan vuoksi tuota en saa töissä kuulumaan… Voittanee nelosen selostajat.

    Lue lisää: BBC – Five Live

    Kuuntelen itse juuri samaa töissä, palomuurin takaa niinkuin sinäkin. Loistava selostus, tuota voisi joku kokeilla nelonen+:n kuvan päälle. Tosin tämä on bbc:n ihan oma lähetys, joten tapahtumat saattavat olla ihan eri paikoista…

    Kokeilepa laittaa realplayerin (tms) tools-preferences asetuksista proxyksi sama minkä läpi selaimesi menee. Lisäksi network transportsin RTSP ja PNA-kohdasta jätä ainoastaan HTTP klikatuksi. Tällöin jos webbi toimii, toimii streaming.

    EFC

    Kiitti linkistä. Hyvin pelittää (palomuurin läpi).

    dr

    Kiitos M! BBC sentään panostaa selostukseenkin kunnolla.

    Mickelson draivasi juuri äsken 5. reiän (420yds) päälle! ja teki siitä sitten parin. sopii vaan toivoa, että nelosen koosteessakin näytetään tuo lyönti.

    Voisiko joku kertoa tarkoittaa pelaajien tilastoissa oleva SCRAMBLES FROM MISSED GIR? Esim. Davis Love III:lla se on 4/5.

    On muuten Davis tykittänyt aika hyvin avauskierroksella: 317,5 jaardia.

    Ja Duval jatkaa ’vahvaa kauttaan’, +12.

    Scrambling tarkoittaa up&downia jolla tehdään par.

    dr

    ’Voisiko joku kertoa tarkoittaa pelaajien tilastoissa oleva SCRAMBLES FROM MISSED GIR? Esim. Davis Love III:lla se on 4/5.’

    scramble tarkoittaa parin pelastamista missatulla viheriöllä, eli suomeksi chippi ja putti tai chipillä suoraan kuppiin.

    Davis on siis missannut greenin 5 kertaa, joista nejällä on pelastanut parin (tai chipannut suoraan kuppiin) ja yhdellä tehnyt bogin tai huonomman.

    scrambles .. tarkoittaa pelastettua par-tulosta reiällä, jolla pelaaja ei päässyt viheriölle ’oikealla lyönnillä’, siis par-3:lla avauksella, par-4:llä toisella jne, mutta pystyi silti pelastamaan par-tuloksen tai paremman hyvällä lähipelillä, joko chipillä tai putilla.
    On muistettava, että tässä tilastossa sentti foren puolella ja uppopallo bunkkerissa ja niistä pelastettu par ovat samanarvoisia.

    Nimetön

    BBC:n selostus tulee reilut puoli minuuttia kuvan perässä.

    Näin aiheen sivusta mut asia on harvinaisen tärkee.

    Haluaisin kattoo Openin, mut ei viä oo digiboksia. Ja sit se kysymys.

    Kuinka moneen telkkariin digi-sovitin menee? Eli tarvitaanko yks per TV?

    Olis kiva että vastaisitte nopeesti sillä tää on tän illan juttu.

    Kiitän tietoja jo etukäteen!

    Nimetön

    Jep, yksi viritin per näytin.

    No kyllähän sen virittimen saa kytkettyä kerralla vaikka kuuteen vastaanottimeen ja seitsemiin videoihin, mutta kaikista näkyy sama digikanava… analogisia kanavia voi sitten katsella jokaisella erikseen.

    Nimetön

    Tässä on luonnollisesti kaksi vaihtoehtoa:

    1) Ymmärsin alkuperäisen kysyjän tarpeen väärin, tai

    2) viilaat pilkkua aivan turhaan.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 28)
Vastaa aiheeseen: The Open Champioship

Etusivu Foorumit Yleistä The Open Champioship