Aihe: Teneriffan kentät - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

Teneriffan kentät

Etusivu Foorumit Matkailu Teneriffan kentät

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632736 Ilmoita asiaton viesti

  Olen menossa ensimmäistä kertaa talven aikana pelaamaan Teneriffalla. Matkatoimistolla on useita erillaisia paketteja eri kentille. Onko jollakin mahdollisesti kokemusta/jäätävää analyysiä ko. saaren kentistä ja välimatkoista Playa d.las Americaksesta käsin? Tyrkyllä olis lippuja ainakin Americaksen omalle kentälle ja Golf del Sur kentälle.

  #640466 Ilmoita asiaton viesti

  Kerrotko, missä olisi tyrkyllä ’edullisia’ lippuja ko. kentille, erityisesti Americasin omalle. Olen näätkös itsekin lähdössä sinne ja asunkin kentän laidalla mutten ole varannut mitään etukäteen.

  Saamani tiedon mukaan halvimmat liput olisivat hotellin respan kautta. Eikä siltikään halvat.

  #640467 Ilmoita asiaton viesti

  ’edullisista’ lipuista en tiedä mutta Tjäreborgin kautta(josta itse olen matkani varannut helmikuuksi) saisi kolme pelilippua hintaan 135 e. Tähän pakettiin sisältyy kaksi kierrosta Americaksen kentällä ja yksi tuolla mainitsemallani Golf del Sur kentällä. Tämän lisäksi on muitakin variaatioita eri kentille. Näiden eri mahdollisuuksien vuoksi kaipaisinkin kommentteja eri kentistä. Mielestäni tuo on kohtuu hintainen siihen nähden, että ko. kenttien omien nettisivujen mukaan molemmilla kentillä yksi kierros maksaa n. 90 e

  #640468 Ilmoita asiaton viesti
  Eki

  pelasin viime helmikuussa Adejen (A+B): greeneissä oli jotain tautia (olivat braunit), mutta kenttä oli kiva, mm LET-kenttä tänä menneenä vuonna.

  Golf del Sur:n (myös entinen ET-kenttä), B ja C ovat hyviä ja haastavia mutta A (Links) oli pettymys (ei ole mikään links).

  Amarilla on ihan kiva lyhyehkö, 5537m par 71, pääosin hyviä väyliä, varsinkin väylät rannassa ovat komeita.

  Meillä oli autopaketti: 5 greenfeetä +auto oli 530 Eur per nuppi, mutta eihän siellä autoa tarvitse, välimatkat ovat tosi lyhyet, taxilla pärjää jopa paremmin. Americasin oma kylä-kenttä on kylän alueella.

  #640469 Ilmoita asiaton viesti

  Jos haluaa edukkaasti kulkea niin Americasista pääsee bussilla Golf de Surin kentän portin pieleen ja Amarilla oli muistaakseni tien toisella puolella eli ei kaukana.

  Bussilla pääsee myös Adejeen, mutta silloin joutuu kävelemään vajaan kilsan päätien varresta.

  #640470 Ilmoita asiaton viesti

  Oisko muuten kukaan muu tuolla pelikaverin tarpeessa 16.-23.2. välillä? Minulla on silloin B-luokan reissu Americasiin ja vaimolta lupa pariin kierrokseen. Ainahan se ois mukavamapaa, jos saisi suomeksi selittää, että miksei tänään kulje …

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Teneriffan kentät