Aihe: TAWAST GOLFILLA PYYHKII HYVIN - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

TAWAST GOLFILLA PYYHKII HYVIN

Etusivu Foorumit Yleistä TAWAST GOLFILLA PYYHKII HYVIN

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #189954 Ilmoita asiaton viesti

  Olen ennen pelikauden alkua laatinut ohjelman, joka kattaa koko kauden senioritoiminnan. Ohjelma tarkkoine ajankohtineen lähetetään jäsenlehtemme mukana tiedoksi kaikille senioreille. Toimikunnassa olimme suunnitelleet kesän yhtä retkeä Hämeenlinnaan, jossa pelaisimme Tawast Golfin kentällä. Tässä mielessä soitin huhtikuun alussa Tawast Golfin toimitusjohtaja Kari Kuivasaarelle ja esitin asiani. Pyysin saada varata 5 lähtöaikaa ja kerroin meitä tulevan n 20. Tarkan määrän lupasin ilmoittaa viikkoa ennen pelipäivää. Mainitsin esimerkiksi jonkun kesäkuun arkipäivän, johon toimitusjohtaja vastasi, että meillä on silloin kilpailuja eikä sovi heinä- eikä elokuussakaan. Hölmistyin moisesta vastauksesta ja toistin vain edellä mainittuja kuukausia, mihin hän vastasi, että voin ottaa kauden lopulla uudestaan yhteyttä, niin hän koittaa sovittaa seuraavalle vuodelle meille aikaa. Kiitos vaan! Oliko sukupuoli- vai ikärasismia? En koko 15 vuotta kestäneen pelaajaurani aikana ole tavannut moista toimitusjohtajaa. Jos he eivät halua maksavia senioreita kentälleen, asian voisi esittää toisinkin. Soittamieni muiden kenttien toimitusjohtajien kanssa keskustelu oli asiallista, sain varattua lähtöajat ja meidät toivotettiin jopa tervetulleeksi. Hyviä pelejä nuorille miehille Tawast Golfin kentällä, muut älköön sinne vaivautuko. Ruukki Golf / Senioritoimikunnan pj. Vuokko Palmu

  #512771 Ilmoita asiaton viesti

  Ohhoh. No, niitä Tawastin edustusjunnujahan Lau**kin on! Hän olisi varmaan järjestänyt tämän kädenkäänteessä. Tuntuu niin kovasti arvostavan vanhempia pelaajia.

  #512772 Ilmoita asiaton viesti

  Ja taas jäitä hattuun. Eiköhän odoteta Karin kommenttia ennenkuin lynkataan? Yleensä näissä jutuissa tuppaa olemaan kaksi subjektiivista totuutta..

  #512773 Ilmoita asiaton viesti

  En minäkään pääse Tawastiaan pelaamaan koska kenttä Aulangon tapaan harrastaa ’tasoitus rasismia’. En olisi kylläkään tästä alkanut kitisemään ilman jupinaa rasisimista golfissa – en oikeastaan tee sitä nyttenkään; täytyy vaan hioa taidot ko. kenttien tasoitusvaatimuksia vastaaviksi. Mutta sehän tietenkään kuulu tähän.

  Onko muuten omituista että kentällä on kilpailuja kesäkuussa? Ja miten 21 pelaajaa mahtuu viiteen lähtöön? Kannattaako toistaa itseään?

  #512774 Ilmoita asiaton viesti

  Taitaa Tawast Golfilla mennä yhtä hyvin kuin niiden junnuilla. tarkoitan siis meidän amis viiksistä Lauria, siis kaikkien tuntemaa idiootti Lauria….Siis älkää vaivautuko Hämeenlinnaa…ja sillä sipuli…………………………

  #512775 Ilmoita asiaton viesti

  On se harmi että kaikki ei voi pelata kaikkialla. Mielestäni kuitenkun näinkin upean kentän ’lynkkaaminen’ yhden suulaaman juniorin ja toimitusjohtajan takia on typerää.

  Nautitaan itse lajista ja pelataan siellä missä se on mukavaa:)

  Hyvää Golf kesän alkua kaikille.

  #512776 Ilmoita asiaton viesti

  Lapio puhuu asiaa. Kenttä on todella upee vaikka toistaiseksi minulla ei ole sinne mitään asiaa (paitsi rangelle). Ne jotka sinne kykenee ja onnistuu saamaan flightin niin eikun menoksi.

  Ja kyllä minäkin aion siellä joskus käydä kierroksen lyömässä. Aulangolla myös.

  #512777 Ilmoita asiaton viesti

  Pitänee myöntää, että Tawast on hieno kenttä ja siellä olen aina saanut ihan hyvää palvelua sekä mukavasti lähtöaikoja.

  Yksi kierros jäi mieleen viime kesältä; pelasin kolmen nuoremman henkilön kanssa ja kuulin neljän tunnin rupeaman aikana ainakin 200 kertaa sen karvaisen sanan. En muista pelikavereiden nimiä, mutta oliskohan ollu ite L***i!!???

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä TAWAST GOLFILLA PYYHKII HYVIN