Aihe: Tämä lista! - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

Tämä lista!

Etusivu Foorumit Yleistä Tämä lista!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Niin golfpisteen tuore juttu, osasta samaa mieltä, osasta täysin eri mieltä.

  Mikä golfissa on tärkeää? 25 vinkkiä aloittelijalle – ja pidempään pelanneelle

  Sellaisia huomioita että golfvaatteilla ja erityisesti kengillä on erittäin iso merkitys pelaamisessa, toisin kun jutussa annetaan ymmärtää. Meidän aloittelijoiden kursseilla korostetaan kenkien merkitystä, pelkillä sandaaleilla ei ryhmään ole asiaa. Oikea golfkenkä on tärkeä paitsi 10 kilometrin matkalla, se antaa tukea ja pitoa. Jos ei ole pitävää kenkää, ei ole kunnon svingiäkään.

  Vaatteista sen verran että kunnon tekninen golfpaita on ihan eri tuntuinen kun joku vanha t-paita. Saati sitten joustavat golfhousut, verrattuna farkkuihin.

  Olisi muitakin oikaisuja juttuun, mutta tuossa tärkein.

  Tuokin lista nyt vain osoittaa että aloittelijoiden houkuttelemisessa on menty liian pitkälle. Ei golfkentälle ole asiaa bikineissä, saati ilman harjoittelua. Yhdysvalloissa on sitten noita hohtokeilaukseen verrattavia showpaikkoja, missä voi mätkiä palloja kännissä ja ei ole vaaraksi muille.

  Suomessa saa vihreän kortin liian helposti, verkosta ostettuna. Ei ole lajille hyväksi.

  Noinhan se on. Kentille on myös ilmestynyt nuuskapurkkeja ja minikaiuttimista soitetaan musiikkia. Sitten on kuulemma näitä jotka haluaisi tuoda lemmikkinsä kentälle sotkemaan pelaamista.

  Vaikea edes kuvitella mitä jatkossa nähdään kun kaikki mahdollinen sallitaan.

  Tuo prolla käyminen listalla on myös kyseenalainen, toisille löytyy sopiva, toisille ei. Erilaisia opetusmetodeja on yhtä monta kuin on opettajia.

  Jokainen tyylillään mutta mulle hyvät kengät on paljon tärkeämmät kuin mailapyyhe. Kenkiä 2-3 paria ja käytän vain golf kentällä.

  En ole lukenut juttua, mutta sääntönä se, ettei kentällä häiritä muita ryhmiä tai kanssapelaajia (omalla porukalla voi olla toki rennosti), ei roskata ja korjataan ja siivotaan omat jäljet.
  Pukeutuminen on minulle sivuseikka, tuolta osin etiketin joutaa kyllä päivittämäänkin.

  Olipahan avautuminen höyhenpallolta. Erittäin kuluneet sandaalit jalassa on tullut pelattua kymmeniä kierroksia, svingi on rento, repiä ei voi ja jopa 82 tuloskortissa kiekan jälkeen. golfsandaaleja on valmistettu ja jopa myyty joten sandaalit jalkaan ja baanalle.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Tämä lista!

Etusivu Foorumit Yleistä Tämä lista!