Aihe: Talvi etelässä - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

Talvi etelässä

Etusivu Foorumit Matkailu Talvi etelässä

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1122327 Ilmoita asiaton viesti

  Olemme vaimoni kanssa harrastaneet jo useampana talvena 4 – 8 viikon long stay – paketteja sekä Espanjassa että Portugalissa. Tuttuja paikkoja ovat jo Mar Menor ja Fuengirola Espanjassa ja Aroeira Portugalissa.

  Ensi talveksi on haussa 8 – 12 viikkoa tammi – maaliskuussa. Tavoitteena on 2 mh + olohuoneen huoneisto ja mahdollisuus pelata edullista golfia 3 – 5 eri kentällä. Innokkaina ruoanlaittajina arvostamme hyvin varusteltua keittiötä. Auton vuokraamme koko ajaksi, joten paikalliset siirtymät eivät ole ongelma.

  Löytyykö Forumin keskustelijoilta hyviä ehdotuksia kohteeksi?

  #1122623 Ilmoita asiaton viesti

  Kun kysymyksessä on useamman viikon reissu niin Florida on ihan harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Helsingistä pääsee Miamiin Finnairin suoralla lennolla. Sieltä voi sitten jatkaa lentokentältä vuokrattavalla autolla vaikkapa Tampa Bayn alueelle, missä lienevät maailman halvimmat greenfeet (18 reikää jopa alle $20 sisältäen golfauton). Vuokra-asuntoja löytyy runsain mitoin mm. täältä: http://www.vrbo.com

  #1132027 Ilmoita asiaton viesti

  Hei,
  Minulla on erittäin hyviä kokemuksia Portugalin Algarven alueella talvi-golfista. Parhaat tiedot golf tarjouksista muutamaksi kuukaudeksi saat Algarven Suomi seuralta http://www.algarvensuomiseura.fi osoitteen kautta.

  Pestana ja Oceanico tarjoavat 3-5 kenttää.

  Talvella asuntoja on paljon tarjolla.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Talvi etelässä