23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

’Taktikointia’ ala Arkkola

Etusivu Foorumit Yleistä ’Taktikointia’ ala Arkkola

Esillä 24 viestiä, 1 - 24 (kaikkiaan 24)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Asko Arkkola ylisti PGA:ssa Micheelin ratkaisua lyödä 14.väylä yhdellä päälle loistavana taktisena vetona. Arkkolan mukaan Micheel pakotti Campbellin lyömään myös draiverilla. Campbell oli tällä väylällä kuitenkin honourissa edellisen väylän birdiensä ansiosta ja sai näinollen tehdä aivan oman ratkaisunsa. Että silleen taas…

    Nimetön

    Jep, olivathan nuo rakkaat selostajamme muutenki vähä väliä pihalla ku lumiukot. En tosin väitä että olisi helppoa kokoajan pysyä ajan tasalla, koska lähetyksessä oli vähän väliä uusintoja, mutta kyllä sitä vähä skarpimmin voisi yrittää.

    Näiden kahden toiminnasta on mielestäni keskusteltu jo aika paljon. Kritiikki on aina hyvästä, mutta mielestäni he kyllä hoitavat hommansa kohtuudella ottaen huomioon tosiaan noiden lähetysten ’hyppelehtimisen’. Ja sitäpaitsi, eihän Kyllönenkään asiantuntemuksellaan saanut kisoja selostaa… 😉

    Mieluummin minä heitä kuuntelen kuin esim. urheilukanavan kommentaattoria. Muita mielipiteitä?

    Minäkin käytän usein kikaa, jos en ole honorissa, että otan sopimattaman mailan ja heiluttelen sitä ennen tiiausta. Kaverit tulevat usein epävarmoiksi ja ottavat neuvosta vaarin, valitettavasti.

    Joo ei nuista nelosen selostaja ukkeleista kannata jokaisen Major kisan jälkeen avata uutta threadia sen takia, että niiden selostuksia saisi kommentoida.. Joka kerta sama virsi.. ’ne horisevat aivan omiaan eivätkä pysy ajatsalla asioissa’

    Mitä itse puoltuntia lähetystä seurasin ennenkuin laitoin nauhoituksen päälle videoista selostus oli aivan tarpeeksi hyvää ja kerrankin vaihtelua Urheilukanavan selostukseen eikä monotonista honotusta kuin Urheilukanavalta kuulee.

    Täällä ihmeteltiin, miten Arkkolan& Tilanderin kommentointia jaksetaan joka kisan yhteydessä haukkua. Itse taas ihmettelen herroja itseään & Nelosen johtoa, jotka eivät tajua, että muitakin vaihtoehtoja olisi. Jos golfia vähänkin enemmän tuntee, tietää että suuri osa kommenteista on puuta heinää. Tilander nyt vielä menee, mutta Arkkola on pihalla kuin lumiukko…Ja unohtivathan arvoisat herrasmiehet taas olevansa Nelosen mainoskatkon aikana digillä kuitenkin mukana ’Kustaan taas ristiin niinkuin viimekin kerralla – heh heh heh’.

    Ainakin minun mielestäni Tyry on Urheilukanavalla noin 10 kertaa parempi selostaja. Sitäpaitsi, on hiukan haasteellisempaa selostaa mielenkiintoisesti yksin ET:n perjantain lähetystä, kuin kahdestaan majoria, jossa tapahtumia riittää. Jenkkien mainoskatkoista ollaan samaa mieltä, ne kyllä pilaavat katselukokemuksen lähes totaalisesti (mikä ero British Openiin!!!)

    Toi on kyllä niin ala-arvoinen kaksikko… Aina vaan ’lyännit’ lähtee ’tuanne’ … ’HETKINEN!’ ja KATSOKAA!’ on yleisimmät sanat.

    Nimetön

    …Kuten kuvaruutukin kertoo….arg!

    ts

    Ensimmäistä kertaa muuten Major kisassa oli selostajien mukaan mukana ’tavallisia klubipelaajia’ toistettuna vielä kahteen kertaan.

    Nimetön

    Ihme kitisijöitä! Jos ei selostus kiinnosta, laita äänet pois. Jos pelaatte tosissanne kentällä nii ottakaa rennosti ees kotosalla telkunääressä 😉

    Nimetön

    Niin kukahan se nyt ottikaan herneet nenään? Ei tätä liian vakavasti kannata lukea.

    Oikeen *******ti, kun Peter Kostis esitti analyysia lyönnistä, niin eikus nää kaks seniili seiskaa puhuu päälle. Saakeli sentää.

    Yhtä asiaa ihmettelen, etteikö nää seniilit ota missää vaiheessa opiksi virheistä, vaan samoja mokia koko ajan.

    Osaako kukaan kertoa sitä, että onkohan seniili Arkola ja pässi Tilander lukenut näitä kommenteja koskaan!!!

    Juo aina kun kuulet:

    Tässä ilmakuvaa kauniista…

    No niin!

    Hyvin!

    Jaksaako, jaksaako, ei jaksa…

    Meille vähän tuntemattomampi…

    …joka on valittu Euroopan Ryder Cup -kapteeniksi.

    …tässä taitaa olla voittaja.

    … yksi kisan tärkeimmistä lyönneistä.

    ja bonuksena ryyppy aina kun telkkarissa lukee ’putting for par’, ja äijät sanoo, …tekee birdien!

    Nimetön

    Asetun puollustamaan nelosen ’herrojen’ selostustyötä.

    Asko ja Lassi elävät aidosti mukana major-tunnelmassa. Teemu Tyryn kuivaa asiantuntemusta en missään tapauksessa haluaisi nelosella kuulla. Eikä varsinkaan Matti Even löpinöitä majoreihin.

    Lassi ja Asko luovat jatkuvasti uutta ja värikästä golfsanastoa.

    tässä muutamia helmiä:

    pinaatti=erittäin tuuhea raffi

    käännetty soppalautanen= kumpuviheriö

    Phil Mickelssonin uusi putteri, joka muistuttaa lähinnä ’matkasilitysrautaa’.

    Jim Furykin kotitekoinen svingi: Näyttää kuin hän hätistelisi jotakin hyönteisiä.

    Tuosta bunkkerista ei pääse ulos, kuin nahkaviitosella, jos silläkään.

    unohtamatta klassikoita:

    tulee hyvin

    ripsuu

    ei saanut spinniä

    parissa on vielä tekemistä

    hän on hyvä näissä

    hänen pallonsa haistoi reiän

    vasemmalle…, ei pikemminkin oikealle

    pysyykö…, pysyykö…, pysyi!

    Lainaus: ’Arkkolan mukaan Micheel pakotti Campbellin lyömään myös draiverilla. Campbell oli tällä väylällä kuitenkin honourissa edellisen väylän birdiensä ansiosta ja sai näinollen tehdä aivan oman ratkaisunsa’.

    En katsellut enää yöllä näin pitkälle, mutta saattoihan Micheel vetää draiverinsa esiin ennenkuin Cambpell oli tehnyt mailavalintaansa – ja näin vaikuttaa kaverin ratkaisuun? Teoriaa tietysti tämäkin.

    Katselen kisat nykyään taivaskanavien kautta, joten en valitettavasti saa nauttia Arkkola & Kumpp. selostuksesta. Kyllähän pojat joskus hiukan sotkee asioita, mutta löytyy asiantuntemustakin.

    Sanoihan se yksi urheiluruudun naistoimittajakin (golfari vielä) eilen että Tiikeri on jäänyt viimeksi ilmaan yhtään majoria kaudella 1988. Mikäli nyt en ihan väärin kuullut…

    Nimetön

    Mä en ees viittiny lukea koko listan juttuja ku ei niis oo kuitenkaan mitään järkeä 😉

    Mutta kyllä musta on hauska nauraa selostajille, puhu ne mitä sontaa tahansa.

    Ja vielä, selostusha on vaan tausta höpinää, kuvastaha itte näkee mitä tapahtuu ja viikonlopun lähetyksessä oli aika kiitettävä palvelu siitä mikä kisassa on tilanne, aina mailavalinnoista – etäisyyksiin.

    Mut toi digiboksi on hankittava, ehdottomasti 🙂

    Kyllä äijät on selostajina ihan hyviä ja rentoja. Eivät ole ammattiselostajia, mutta se on vain plussaa. Asiantuntemusta kaipaisi. Mukana pitäisi olla asiantuntijana joku pro tai joku muu, joka osaisi kommentoida pelaajien tekniikkaa ym. ja tietäisi vähän inside juttuja ja joka uskaltaisi myös avata suunsa.

    Yleltä tuli jotain kisoja (olisko ollut amatöörien sm:t tai jotain sinnepäin…), jota selosti H-P Hänninen eli ammattiselostaja ja mukana oli joku kommentoimassa. Kyllä sekin ihan ok oli, mutta hieman dramaattisen kuuloista, kun on tottunut Nelosen rennon unettavaan ja Urheilukanavan monotonisen väsyttävään selostukseen.

    Kyllä niitä ohjelmia voi vallan hyvin katsella neloselta. On oma valinta haluaako kuunnella selostusta – mitä niistä halutaan irti?

    Onko joukossa paljonkin sokeita, joille tarvitsee selostaa peliä?

    Meijän digiboxissa ei voi ainakaan ottaa selostajien ääniä veke, muuten lähtee kaikki muutkin äänet. Jos ois mahdollista saada ne kaks hiljaseks tuhoamatta muuta tunnelmaa, niin tapahtuis heti…

    Hauska tupla-bogi Askolta ja Lassilta

    Digi lähetyksessä mikki päällä mainoskatkon aikana

    Asko : ’ KUSITAUKO Kustaan ristiin niinkuin viimekerralla ’

    Lassi: ’ hekotusta ’

    Tekeville sattuu

    Jotain on opittu. Ei päästetty herroja puhumaan voittajan puheen päälle, kun sitä ei näytetty ollenkaan. MIKSI? Olis vähän kiinnostunut. Pitänee surfata netistä se, jahka tästä pääsee taas jossain vaiheessa nopeamman yhteyden ääreen.

    Linkkivinkki kiinnostaa.

    Nimetön

    Ottiko kukaan taas huomioon etta Micheel ehkapa seisoi driveri kadessa vieressa kun Campbel loi, tai etta han muuten tiesi etta mies vetaa yhdella paalle.

    Tuntuukin etta te mollaatte enemman vain selostajia. Tosiasiassahan miehet on ihan hauskoja kun ottaa pienet kommahdykset huumorilla. Esimerkiksi kun Tiger woods loi 5m paahan edella olevasta ryhmasta kaksikko vain selosti: ’Nyt se tiger menee: Sorry boys’. Eikai tuohonkaan voi muuta kuin vain nauraa. Hauskoja miehia ja ihan hyvia selostajia.

    Joku tuossa ehdotti että olisi ’pro’ mukana selostamassa..olen kuunnellut Tyryä..ja kun pro on mukana..katoaa inspis..tulee niin pliisua tekstiä..ei mitään wow-kommetteja vaan..eipä siinä greenin luku onnistunut..ainahan aloitusdrivessä on omat riskinsä…olisi voinut tuon lyönnin suunnata hieman toisin..Kyllä Arkkola sentään heittää mukavaa legendaa..vaikka joskus ei ihan nappiin osukkaan..että sillai tällä kertaa

    Kyllä legendaarisille selostajille sattuu kaikenlaista.

    Tiilikainen, joskus 50 tai 60 luvulla oli innostunut toteamaan jotakin ’Svensoneista ja muista sonneista’, Kukkonen unohti mennä selostamaan jossakin Keski-Euroopassa koko mäkihyppyä ja Kyllösen f1 selostukset, joita itsekin olen joskus kuullut – eihän niille voi kuin nauraa aika ajoin. Onkohan nuo A&T sen kummallisempia? Virheitä meille sattuu kaikille, paitsi ’*******n viilaajalle’ ja hänen kaltaisilleen.

Esillä 24 viestiä, 1 - 24 (kaikkiaan 24)
Vastaa aiheeseen: ’Taktikointia’ ala Arkkola

Etusivu Foorumit Yleistä ’Taktikointia’ ala Arkkola