18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

Tahkolla ei saa pelata aikaisin aamulla, mitä mieltä?

Etusivu Foorumit Yleistä Tahkolla ei saa pelata aikaisin aamulla, mitä mieltä?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Hei,

  Kyselen muiden kenttien pelaajien mielipiteitä aamu peleistä. ”Ostin” tai itse asiassa sain 850€, jotta otin vastaan velattoman Tahko golfin osakkeen tutustumatta Tahkon kenttien ajanvaraukseen. Kenttien avattua selvisi että kentillä ei saa pelata aamuisin lainkaan kolmena aamuna viikossa ja että muinakin aamuina kentät avataan vasta 9.00. esim. tulevana su 27.5.2023 vasta klo 9.00. Tosin majoituspakettien ostajille kenttä on auki myös aiemmin, mikä on yhtiöjärjestyksen vastaista ja näin ollen todellisuudessa laitonta. Lisäksi toimarin armolla (ns.ei julkinen pelioikeussääntö) pelioikeuden omistaja on saanut pelata neljänä aamuna viikossa jo aiemmin, mutta vain satunnaisesti.

  Kun kyselin syitä tähän aamupelien kieltämiseen, en saanut asiaan mitään järkevää syytä. Völillä vöitetään ettei pelaajia riitä ja välillä että pelaajat asettavat kentänhoitajat vaaraan.

  Kävin läpi kaikki muut kentät Suomessa eikä missään muualla ole kielletty aamupelejä, päin vastoin. Aamupelit ovat normi ihan kaikkialla maailmassa! Myös oma kotikenttäni Espoossa on aina ollut auki jo aikaisin aamusta. Itse 50 vuotta pelanneena ja kentän hoidossa kesätöissä olleena en ymmärrä tätä lainkaan. Ilman aamuaikoja olisi meidän 4 hengen perheessä 4 golffaria vähemmän. Aamuaikojen tarjoaminen ei aiheuta lisäkustannuksia ja vieraidenkin pelimaksut hoitaa tehokkaasti Mobile Pay.

  Tahkon osakkeen arvo on -850€, lisäksi Tahkon pelioikeuden saa vuokralle 250€ hoitovastiketta halvemmalla eli markkinoiden mukaan osakkeen arvo on miinuksella. Hoitovastike nousee joka vuosi ja kenttä ei halua myydä pelejä?!

  Kertokaa miksi?

  t.Pia

  KL1

  Aika kirjava tarina. Joku siis joskus saa tai ei saa pelata aamulla, mutta kaikki eivät kuitenkaan eikä aina eikä edes joskus.

  Onneksi ei tarvitse pelata Tahkolla aamuisin. Tai siis eihän se onnistuisikaan. Kai. Aina.

  Outoa, jos moiselle ei kerrota perusteita siellä Tahkolla.

  PG

  Veikkaan, että Tahkon aamupelikielto on kentänhoidollinen. Asia korjaantunee kesän edetessä pitemmälle? Esim. Järviseudun kentällä Lappajärvellä on toistaiseksi vasta etuysi auki klo 10:00 – 20.00, mutta jo la 20.5. kenttä avataan kokonaan, josta lähtien aikoja voi varata klo 8:sta klo 20:een. (Nämä tiedot Wiseä selailemalla).

  Myös Tahkon Lake & Forest -kentällä pelipäiviä on aikaistettu niin, että pelaamaan on mahdollista päästä jo klo 8:00 lähtien viimeisen starttiajan ollessa 19:50. Sama klo 8:00 – 19:50 (tai 20:00) on käytössä tällä hetkellä ainakin myös Koski Golfissa, Vanajanlinnassa, Nokialla, NordCenterissä, Kurkissa ja Hillsissä.

  Omassa kotiseurassani starttiajat sijoittuvat klo 7:00 – 19:50 välille. Näin näyttää olevan monella muullakin kentällä.
  Oulussa Sanki ja Vaara ovat varattavissa klo 5:00 – 23:50. Myös Keimolassa pääsee pelaamaan viideltä, viimeinen startti kuitenkin jo klo 21:50.

  Tahkon tiedotteen mukaan Old -kenttä avataan vasta pe 26.5. klo 9:00. Wisen lähtöaikanäytön perusteella on kuitenkin muutama lähtö, joiden pelaajat saavat jo ennen sitä (18.5. – 25.5. klo 9:00 – 19.50) pelata Old-kentällä. Kai tällekin jokin järkeenkäyvä selitys löytyy?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Tahkolla ei saa pelata aikaisin aamulla, mitä mieltä?

Etusivu Foorumit Yleistä Tahkolla ei saa pelata aikaisin aamulla, mitä mieltä?