23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Suurin reikätulos kilpailussa

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Suurin reikätulos kilpailussa

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kysytään tällaista, että paljonko on suurin reikätulos, mitä olette kilpailussa onnistuneet tekemään? Itse olen joskus tehnyt nurmijärven C9:llä 15 lyöntiä..muistaakseni 4 lyöntiä outtiin ja sitten lopuksi nöyränä chippiä väylälle. Oli kisan viimeinen reikä ja lopputulokseksi taisi tulla 91. Hermot tais pettää…

    Nimetön

    Eilisissä skaboissa rytminmuutoksesta sekoittuneena 13 lyöntiä Talman Laakson kympillä. Putterillakin olisi mennyt paremmin.

    20 lyöntiä. Paltamon 10 väylä. 3 avausta järveen yksi outtiin greenille lähestyminen veden yli jälleen veteen ja väylälläkin tuli sössittyä ja putteja taisi olla miehekäs määrä =)

    Huom. kuitenkin oli eka kierros 18 reikäsellä kentällä ja 3 pelikuukausi.. =) (Seliseli 😉

    Ei nyt ihan samaa sarjaa mutta kuitenkin: ekana pelikautena (97), ekat kilpailut, Kurkin väylä 11 (par 3). Ekalla griinille ja 8(!) puttia. Oli siinä kunnianhimoisen aloittelevan golfarin pinna tiukalla.

    Pieneksi puolustukseksi se, että reikä oli sellaisessa rinteessä, että pallo valui aina n. 2,5 metrin päähän sen alapuolelle, jos ei kopsahtanut sisään, vaikka kuinka hyvin oikealla voimalla puttasi… Mutta sen verran oli painetta kehissä, ettei parinkaan hudin jälkeen saanut linjaa kohdalleen… ei sitten millään.

    Mutta hengissä noistakin kisoista selvittiin…

    Nimetön

    …. kahdeksan puttia on jo auts =)

    Mulla on 11 lyöntiä. Raisio 3. väylä. 3. lyönti greenibunkkeriin, josta kylkiosuma greenin yli pusikkoon sitten yksi huti sitten pikkusievä puolenmetrin päähän melkeen yhtäpahaan paikkaan josta kylkiosuma toiseen bunkkeriin. Sieltä vihdoin greenille ja 3 puttia.

    joo-o.Olentätä jo aiemmin mainostanut hyvänä elämyksenä- kuten rinnallaan alastuloa sukset korvien takana hyppyrimäestä.

    Olinpelannutn. 5 vuottaja vietimme vaimoni kanssa viikonlopun
    Hyvinkään Rantasipissä. Kilpailu Nevaksessa oli su aa******* varahain,joten ajoaikaa Hyvinkäältä jäi vähän. Tulin ihan liianmyöhään rangelle -en vielä osannut lähteäkierrokselle ilman
    harjoitislyöntejä – enkävarsinkaan kilpailuun.

    Avauslyönti meni Nevaksenykköstiillä oikealle syvälle metsään.
    Tuhrin palloni sieltä ehkä 4 lyönnillä ja olin vasemmalla sijaitsevan palloaurtomaatin luona,jossa kysyinsattumalta paikalla olevalta toim. johtaja Simbergiltä ’saanko ilmaisen dropin ’ olin jo lyönyt 10 lyöntiä. Kävin tosi kuumana . Simberg katsoikuinhohtimilla ja ilme kertoi, että ’jos kysyt saata kyllä poistua kilpailusta’. Nojotenkin pääsin viheriölle jaalskin lyöntejäni.Sanoin 19. Merkkarini Kuukauppi( nyk.Keimolan Pro) kysyi laskitkosen hutin ?En- sitten se on 20.

    Täydet pisteet merkkarille, etä pysyi laskuissa mukana.

    Nimetön

    Ei se aina onnistu ammattilaisiltakaan; tässä uusimmasta Golf Monthly -lehdestä poimittuna joidenkin huippupelaajien suurimpia reikätuloksia:

    -Tommy Armour v. 1927: 23 lyöntiä (Suurin reikätulos jonka lehti pystyi historiankirjoista löytämään)
    -Philippe Porqueir v. 1978: 20 lyöntiä (Eurooppa Tourin ennätys, tehty French Openissa La Balessa)
    -John Daly v. 1998: 18 lyöntiä (Bay Hill Invitationalissa syntynyt tulos; yhteensä kuusi palloa vesiesteeseen)
    -Chris Gane v. 2003: 17 lyöntiä (Porqueirin jälkeen Eurooppa-Tourin suurimmat luvut, lyöty Gleneaglesin par-5:llä tämän vuoden Diageo Championshipissa
    -Ian Woosnam v. 1986: 16 lyöntiä (Missasi griinin par-3:llä La Bouliessa, French Openissa, chippasi kolmen jalan päähän lipusta ja puttasi kuusi kertaa + 8 rankkaria liikkuvaan palloon lyömisestä)

    24 lyöntiä seuran nelinpelimestiksissä. Pelimuotona oli greensome ja kuudes lyönti lähti par 5:llä griinibunkkerista.

    veteen, bunkkeriin, bunkkeriin, veteen, bunkkeriin, veteen, veteen…

    EFC

    Oliko kymppiväylä??

    Tottahan toki. Silloin se oli kylläkin kasi.

    Onhan noita isoja lukuja.. Tein muutama vuosi sitten kisoissa reiälle15: 15lyöntiä ja reiälle16: 16 lyöntiä(par 3) sai mailat hiukkasen kyytiä sen jälkeen!!!!!!

    Joskus kauan sitten taisi tulla 4 lyöntiä par-3:lla….

    Nimetön

    Kysymyksen asettelusi on väärä, mikäli tarkoitat suurinta

    lyöntimäärää jollakin kilpailun reijällä, kuten vastauksissa

    kysymykseesi on reagoitu. Suurin reikätulos voisi olla

    esim 10/1. Niin että sillä lailla.

    Vanhan Tarinan väylällä 16 tuli 13 lyöntiä. Koko kisan ajan vaivana soketti ja kaikki muut mahdolliset lyöntivirheet. Bruttotulos 134 lyöntiä tasoituksella 18 oli minusta aika hyvä saavutus.

    Miten voi saada reikätuloksen 10/1?

    Olenko ymmärtänyt oikein, että käsittelet reikäpeliä?

    Eli 10 up kun on 1 reikä jäljellä? Eikös tämä peli ole silloin loppunut jo paljon ennen 17 reikää? Itse asiassa olisi kai 10/8.

    Kun eka meni veteen ja toinen varmana pitämäni lyönti duffasi tuli suorituksesta pakkomielteinen periaate ’viddu se on menTÄVÄ!’. Paikkana Raision 15. väylä (par-3) ja lopputulos 19 lyöntiä. Silloinen tasuri noin 22 ja normaali tulos väylällä par tai max bogi.

    Nimetön

    Ymmärsit aivan oikein, vaikka tekstiini oli jäänyt kv.

    Mikki, kirjoitat: ’Silloinen tasuri noin 22 ja normaali tulos väylällä par tai max bogi.’

    Mistä löytyy noin helpoksi slopattu kenttä? Jos ’normaali’ tulos on par tai max bogi, niin ainakin minun maalaisjärkeni mukaan tasoitus pitäisi olla jotakin 10:n vaiheilla.

    Sen enempää sekoittamatta kentän vaikeutta asiaan yritin viestittää, että tuo kyseinen väylä menee normaalista par/bogey-tasolla, mutta sillä kertaa oli ravistuksia ranteessa niin ettei tahtonut tulla yhtään mitään.

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
Vastaa aiheeseen: Suurin reikätulos kilpailussa

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Suurin reikätulos kilpailussa