23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Suosikki tii-aikasi?

Etusivu Foorumit Yleistä Suosikki tii-aikasi?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Hojo! Mihin aikaan yleensä ykkös tiillä seisoskelet ja montako kertaa viikossa keskimäärin kierrät kenttiä. Myös puolikkaat kierrokset lasketaan. Itse yleensä lähden matkaan viikolla 17.30-18.00 (töiden jälkeen, mamma asuu toisella paikkakunnalla viikot, joten golfarin unelma! =)) ja viikonloppuna aamupäivällä 9-11 välillä.

    ME

    Oma suosikki tii-aikani on viikonloppuisin aamulla n. klo 7-7.30, jolloin kenttä on melkein tyhjä ja pääsee pelaamaan helposti n. 3-3,5 h:n kierroksia. Luontokin on tuolloin vasta heräämässä ja kierroksen jälkeen on vielä koko päivä aikaa esim. hioa rangella sitä kadoksissa olevaa lyöntiä.

    Toinen vaihtoehto on tietysti juuri viikonloppuisin lähdöt vasta n. klo 17-18, jolloin jälkipelit kavereiden kanssa voidaan käydä jossain ’vauhdikkaamassa paikassa’ kuin klubin terassilla.

    Yleisin tiiaika on siinä 17:00-19:00 välillä, toisin nyt jos lähtee seitsemän aikaan illalla ei meinaa nähdä pelata loppuun asti.

    Pari kertaa oon pelannu ihan aamulla: eli avannut ykköseltä vähän ennen seitsemää. Toisella kerralla ei nähnyt kuin 40 metriä eteenpäin sumun takia =) –> FORE!

    Muuten aamulla on hyvä kiertää, kun (ja jos) ei ole ketään edessä ja griinit ovat hyvässä kunnossa!

    Suosikki aikani on klo 11.30-13.00: ei tarvitse lähteä unenpöpperöisenä pelaamaan ja kierroksen jälkeenkin ehtii vielä tehdä muuta…

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Suosikki tii-aikasi?

Etusivu Foorumit Yleistä Suosikki tii-aikasi?