7.7.–14.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

Suomiko ei golfmaa ? Näkyvyys medioissa

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Suomiko ei golfmaa ? Näkyvyys medioissa

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1270490 Ilmoita asiaton viesti

  Millä maalla seuraavista eniten pelaajia owgr listalla 400 parhaan joukossa viikolla 42 ?

  Tanska, Irlanti, Pohjois-Irlanti, Suomi ?

  Oikea vastaus taitaa olla Suomi. Milloinkohan mediat heräävät seuraamaan tätä yhtä maailmalla eniten harrastettua ja seurattua urheilulajia ?

  Ylellä ollaan toki hieman herätty, milloinkohan muut ?

  #1270617 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Golf on snookerin, kriketin ja baseballin kanssa niitä ylivoimaisesti pitkäveteisimpiä urheilulajeja seurata televisiossa, joten…

  #1294115 Ilmoita asiaton viesti

  Kilpakolhvin seuraaminen ?

  Tänään oli junnujen Reikäpelin Sm:t viety johonkin Mikkihiirikentälle. Tuloksia ei näkyny paikanpäällä saatikka netissä. Mitä hiivatin mieltä on käyttää sellaista paikkaa jossa oikein mikään ei pelitä katsojan kannalta.

  Parkkipaikka täynnä ja osa taitaa olla uimareiden autoja kun näytti uikkarit päällä käveltävän autolta poispäin.
  Ruoka no joo eihän sinne gurmeeaterian takia kukaan vaivaudu, mutta joku taso siinäkin voisi olla.
  Tulospalvelu: meille molemmille katsojille (ei pelaajien sukulaisia/autonkuljettajia) olis voinu jonkinmoinen tulosten tiedotus toimia.. Ainut joka pelasi nyt oli sivusta kuullut tulokset kun pelaajaryhmät tuli viimeiseltä viheriöltä

  Olishan tuossa puolentunnin ajomatkan päässä ollut oikeitakin golfkenttiä jossa järkätä ko kisat jos katsojia ja julkisuutta haluttaan.

  Pelimuoto sellaisenaan taisi olla seuraava lottoarvonnasta !!

  Kunnon lyöntipeli ensin ja senjälkeen kaavioon tai jos nyt 36 pelaajaa / ryhmä niin suoraan kaavioon.. ja 18 tai min 9 reikää peliin.. Pelaamalla kierroksen pariin pääsi laulukuoroon mitä sivusta seuranneena (ilman tulospalvelua) sai selville..

  #1294158 Ilmoita asiaton viesti
  MOD Q8
  Moderaattori

  Reikäpelin tuloksia löytynee täältä https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/customer/332/schedule

  ainakin jossain muodossa.

  #1294166 Ilmoita asiaton viesti

  Tässä Golfpisteen Live Scoringissa on linkki noihin junnujen tuloksiin kuten MOD Q8 kertoo. Mutta. Kyllä nuo Golf.fi kilpailujen kaikki sarjat ja tiedot olisi voinut linkittää tähän Golfpisteen sivustoon, ehkä? Onhan näillä Live sivuilla ollut aivan käsittämättömiä kilpailujakin, kuten viime viikolla Mestareiden mestarit. Täysin huuhaa kilpailu!

  #1294167 Ilmoita asiaton viesti

  Yleismediat seuraavat vain koutallisia urheilulajeja. Ohessa on maailman suosituimmat urheilulajit ja kuka tuntee niistä puoliakaan, edes maailmanmestareita – saatika juniorisarjojen sm-mitalisteja?

  Laji ja arvio montako ihmistä seuraa tai on lajin fani.

  Jalkapallo – 4 biljoonaa
  Kriketti – 2,5 biljoonaa
  Maahockey – 2,8 biljoonaa
  Tennis – 1 biljoona
  Lentopallo – 900 miljoonaa
  Pöytätennis – 875 miljoonaa
  Koripallo – 825 miljoonaa
  Baseball – 500 miljoonaa
  Rugby – 475 miljoonaa
  Golf – 450 miljoonaa

  #1294169 Ilmoita asiaton viesti

  Aika huikeita harrastajamääriä on P-P muutamille lajeille keksinyt, kun maapallon väkilukukin on vain suunnilleen 7,5 miljardia. Vai olisiko aiheellista opetella suomentamaan amerikkalaisten luvut?

  #1294198 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Tuohon onkin laskettu kaikki jo eläneet ja tulevaisuudessa syntyvät ihmiset. Siitä on selvästi nähtävissä, että joidenkin lajien suosio säilyy ja kasvaa, kun taas joidenkin hiipuu pahasti. Luvut ovat mentalisti S. Elvänäkijän tuottamia.

  #1294207 Ilmoita asiaton viesti

  Aika huikeita harrastajamääriä on P-P muutamille lajeille keksinyt, kun maapallon väkilukukin on vain suunnilleen 7,5 miljardia. Vai olisiko aiheellista opetella suomentamaan amerikkalaisten luvut?

  En siis ole itse keksinyt, enkä myöskään suomentanut (väärin), vaan poimin netistä. Lähde on tietenkin näissä tieteellisissä keskusteluissa syytä mainita – ”The Most Popular Sports In The World” eli suosituimmat urheilulajit maailmassa top 10 lähteenä toimi World Atlas.”. Mutta epäselvyyden välttämiseksi siis luvuissa esiintynyt ”biljoona” pitäisi olla ”miljardi”

  Mutta siis saivartelun lomassa viestini oli kahtalainen (kun ei näköjään kerralla uponnut):
  1. maailmassa on monta vielä suositumpaa urheilulajia, joista media ei Suomessa kirjoita mitään eikä kenelläkään ole hajuakaan kuka on esim maailman paras (esim kriketti). Eli suomalaisten kiinnostus mediassa ei perustu lajin suosioon maailmassa
  2. Marx hämmästeli, ettei junior-SM kisojen tuloksia juurikaan mediassa rummuteta, mutta kukapa meistä tietää juuri mitään muidenkaan lajien juniorimestareista (ellei satu olemaan sukulainen tai naapurin poika/tyttö)

  #1294208 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  En siis ole itse keksinyt, enkä myöskään suomentanut (väärin), vaan poimin netistä.

  Tämä oli erittäin hyvä esimerkki siitä, että ihan kaikkea netistä löytyvää ei kenties kannata suoraan tuputtaa faktana, vaan tekstin/lukujen järkevyys kannattaa aina varmistaa vaikkapa lukemalla teksti/luvut läpi. Ei auttanut minunkaan selitykseni proffalle aikanaan hänen huomauttaessaan gradussani olleesta virheestä. Olin ottanut tekstin suoraan eräästä julkaistusta artikkelista ja tietty uskoin sen pitävän paikkansa. Proffan mielestä graduntekijän tulee kuitenkin suhtautua lähteisiinsä kriittisesti ja varmistaa niissä esitettävien tietojen oikeellisuus. Tämä oli aikana ennen nettiä, jolloin julkaistujen artikkelien sisältämä tieto oli kuitenkin ainakin tuhat kertaa luotettavampaa kuin netti…

  #1294261 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  MarX kirjoitti:

  Tänään oli junnujen Reikäpelin Sm:t viety johonkin Mikkihiirikentälle.

  Vaikka Luukin kenttä onkin par 70, en kuitenkaan kutsuisi sitä mikkihiirikentäksi. Onhan se toki lyhyt, bäkäriltä vain reilut 5400 metriä, mutta eihän golf olekaan pituus-, vaan tarkkuuslaji.

  Oletko, MarX joskus pelannut Luukin kentän bäkäriltä? Mikä oli tulos?

  #1294295 Ilmoita asiaton viesti

  Oli todella hyvä veto laittaa parhaat junnumme pelaamaan kenttää, josta on todennäköisesti noussut enemmän huippuammattilaisia ja -amatöörejä kuin miltään muulta Suomen kentältä. Ja varmasti paljon enemmän kuin Marxin mainitsemilta ”oikeilta golfkentiltä”. Mikko Korhonen, Mika Piltz ym. ym. ovat sieltä nousseet niille ”oikeille kentille”, jonne toivottavasti monet Luukissa kisailleet junnutkin tähtäävät.

  #1294297 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Eikä unohdeta Panu Kylliäistäkään, kelpo SHG:n peluri hänkin aikanaan.

  #1294499 Ilmoita asiaton viesti
  EFC

  Ja aavistuksen topicin sivusta: Se on KL1 snooker tv-lajina ihan parasta a-ryhmää. Kriketin ja baseballin kanssa samaa mieltä. Golf jää sitten näiden välimaastoon.

  #1294502 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Ja aavistuksen topicin sivusta: Se on KL1 snooker tv-lajina ihan parasta a-ryhmää.

  Niin minustakin, mutta suuri yleisö näkee asian toisin, ainakin kyselytutkimusten mukaan.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Suomiko ei golfmaa ? Näkyvyys medioissa