16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Suomen Golfhistoriallinen Seura

Etusivu Foorumit Yleistä Suomen Golfhistoriallinen Seura

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Huomasittehan, että tuolla etusivulla, lyhyissä uutisissa on juttu Suomen Golfhistoriallisen Seuran perustamisesta. Tämä vuosi on Suomen golfin historiassa merkittävä joten juuri nyt on oikea aika perustaa myös tällainen perinneyhdistys. Kaikki mukaan perustavaan kokoukseen tai vähintäänkin seuran toimintaan. Ja kuten arvasitte, Golfantiikin sivuilla on lisää asiasta. Puuhamiesten puolesta

    Nostanpa tämän taas näkyviin.

    Maanantaina 19.2. kello 17.30 alkaen siis perustetaan Golfsatamassa golfin keräilyyn, golfin historiaan ja hikkorigolfiin keskittyvä yhdistys, työnimeltään Suomen Golfhistoriallinen Seura.

    Ohjelmassa on seuran perustamisen lisäksi pari mielenkiintoista esitystä, toinen Talin 75-vuotisesta taipaleesta ja siitä kirjoitetusta kirjasta sekä hikkorigolfista Suomessa ja maailmalla.

    Vielä mahtuu mukaan porukkaan. Jos golfin perinteet kiinnostavat, kannattaa tulla mukaan.

    Nimetön

    Homma periaatteessa kiinnostaa, kovastikin, mutta tarkoitukseni on hankkia ensin säällinen pelitaito näillä moderneilla välineillä. Palaan asiaan muutaman vuoden kuluessa, kun saan pallon kuppiin riittävän vähin lyönnein, ja riittävän toistettavasti.

    Siihen asti tyydyn hankkimaan kauttasi kaikkea muuta mielenkiintoista, kuten mailoja kavereille lahjaksi ja hienoja golfaiheisia tauluja. Samalla voin suositella muillekin vierailua McEwanin pajalla.

    Juu olemme broidin kaa satamassa lyömässä 15 – 16 jasitten jäämme oottaan
    Lassin sekä Mac Ewanin juttui ja kolohvhistoriallisen lupin perustamista- come on – vamos finski kolhavros- kokoukseen kerkee vile 18.00 asti.

    Tehhään Suomi – kolohvin historiaa- yhessä tytööt ja pojjaat.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Suomen Golfhistoriallinen Seura

Etusivu Foorumit Yleistä Suomen Golfhistoriallinen Seura