15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][13]
KilpailuaSuomalaista

St. Laurence

Etusivu Foorumit Yleistä St. Laurence

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #183605 Ilmoita asiaton viesti

  Haluaisin esittää muutaman kysymyksen koskien ko. kenttää/klubia, joihin en St. Laurencen omilta kotisivuilta vastausta löytänyt. Ensinnäkin, paljonkohan mahtoi olla hoitovastike tänä vuonna? Vuokrapelioikeuksia on ilmeisesti saanut tälle kaudelle n. 600-700 eurolla, joten jonkinverran vähemmänhän se kai on. Toiseksi, mitenköhän on ton kauden aloittamisen ja lopettamisen laita Lohjalle, eli miten pitkä on pelikausi yleensä? Onko kentät muuten omalla maalla vao vuokramaalla? Ajoaika selviää huomenna, joten siitä ei sen enempää. Tietysti moottoritien valmistuminen aikanaan lyhentää sitä huomattavasti. Kentät on vissiin huippuluokkaa, sen kuvan ainakin olen noista arvosteluista saanut, vai kuinka? Huomenna käydään ainakin toinen testaamassa, joten sitten ollaan viisaampia. Tietysti olen kiinnostunut kuulemaan kaikkea muutakin kenttään ja seuraan liittyvää, joten kertookahan mielipiteitä. Mietinnässä on nimittäin kovasti, jos siirryttäis Lohjalle ensi kaudeksi ja moneksi seuraavaksi. Kiitos jo etukäteen kaikille vastaamaan vaivautuneille ja hyviä syksyn kierroksia!

  #367355 Ilmoita asiaton viesti

  Tämän vuoden hoitovastike oli 670EUR. Kauden ekan kierroksen pelasin Vappuna, viimeinen on toivottavasti vielä pelaamatta. Itse olen pelannut pari vuotta Lohjalla ja olen valintaani erittäin tyytyväinen. Ei ole pienintäkään aikomusta vaihtaa muualle. Kentät rullaa hyvin, harvoin menee kierroksiin yli neljää tuntia. Peliaikoja saa hyvin.

  #367356 Ilmoita asiaton viesti

  Vuosikirjasta kaivoin seuraavia faktoja: Jäseniä viime vuonna 1215 (799 miehiä ja 416 naisia, tasoituskeskiarvo 24 (m 20 ja 32), vuonna 2003 pelattiin 41 392 rekisteröityä starttia. Maanomistuksesta minulla ei valitettavasti ole tietoa, koska olen pelannut vuokrapelioikeudella.

  Viime vuonna kentistä toinen eli Kalkki-Petteri oli muistaakseni pitkälle marraskuuhun auki. Tänä vuonna kenttä aukesi huhtikuun puolen välin jälkeen. Itse pelasin ekan kiekan vapun jälkeisenä sunnuntaina ja silloin Pyhä Lauri oli jo todella hyvässä kunnossa. Viimeinen kiekka on minullakin tältä kaudelta toivottavasti siellä vielä pelaamatta.

  Vähän on tuo moottoritieremppa ajoaikaa pidentänyt, mutta onneksi se ei IHan hirveästi viikonloppuisin vaikuta.

  Olen pelannut kaksi kautta Lohjalla ja voin suositella sitä lämpimästi myös muille. Kentät vetävät hyvin ja aina pääsee pelaamaan.

  Toivottavasti tämänpäiväinen vierailu Lohjalle onnistui odotusten mukaisesti ja peli kulki kylmästä säästä huolimatta.

  #367357 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos vastauksista niihin vaivautuneille! Täytyy sanoa, että kyllä ihastuttiin kertaheitolla ainakin Kalkki-Petteriin. Ihan mielettömän hyvä kenttä ja älyttömän hyvässä kunnossa tähän aikaan vuodesta. Ehdottomasti paras kenttä, jonka olen Suomessa pelannut (huom. en ole vielä käynyt Kytäjällä)! Isot viheriöt, bunkkerointi ja väylien pituus toivat mieleen parhaat kentät, joilla Skotlannissa alkuvuodesta päästiin pelaamaan.

  Sitä toista kenttää ei vielä päästy testaamaan, mutta tämä vierailu varmasti riitti toteamaan kenttien kunnon ja tason.

  Ainoat tekijät, mitkä pistää edes vähän miettimään, ovat (mielestäni) korkea hoitovastike ja jäsenmaksu. 770e on aika iso summa kaudesta, edellyttäen vielä, että omistaa osakkeen. Vuokratasosta ei minulla ole tietoa. Pakostakin vertaa naapuriin Hill Sideen, jossa vastaava summa (hoitovastike+jäsenmaksu) on 580e. Aika iso ero. Kentät ei varmaankaan siellä tule olemaan vielä pitkään aikaan tuolla tasolla/kunnossa, mutta silti.

  Ai niin…kiitos vaan, peli kulki ihan hyvin, vaikka lopussa meinasikin pimeys ja kylmyys päästä yllättämään! Toivottavasti nähdään Lohjalla!

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä St. Laurence